KSW 86: Wiklacz vs. Przybysz o titul – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu sa vo Wroclave konal ďalší turnaj KSW s českou účasťou. Bolo to však aj o veľkom titulovom zápase. Pozrite si kompletné výsledky a ďalšie informácie o tomto podujatí.

WIKLACZ vs. PRZYBYSZ
INFORMÁCIEFIGHT CARDLIVESTREAM

Sebastian Przybysz (KSW) Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 86: 9,2/10

  • Dátum a čas: 16. september 2023, 19:00 hod
  • Miesto konania: Wroclaw, Poľsko
  • Ponuka stávok: kurzy vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Hlavný zápas nedokončili, Humburger prvýkrát prehral, Pešta debutoval víťazne

Očakávaný odvetný titulový zápas v bantamovej váhe medzi Jakubom Wiklaczom a Sebastianom Przybyszom musel byť prerušený 45 sekúnd pred koncom štvrtého kola po tom, čo Wiklacz neúmyselne kopol ležiaceho súpera do hlavy. Przybysz nebol schopný pokračovať.

Rozhodca tak za tento faul obral Wiklacza o dva body v štvrtom kole a ukončil zápas technickým výsledkom s aktuálne nabodovaným skóre. Keďže všetci traja rozhodcovia mali po úprave v zápise remízu 37:37, rezultát je nerozhodný.

 

V hlavnom predzápase sa napokon predstavil Čech Dominik Humburger, ktorý však v súboji Michalom Michalskim zaznamenal svoju prvú prehru v profesionálnej MMA kariére. Prehral na body.

Už od prvého kola mimoriadne krvavý súboj medzi Lom-Ali Eskijewom a Dawidom Smielowskim ukončil Eskijew technickým knokautom, keď súpera zaľahol a mlátil ho na zemi z krucifixu.

Druhý český bojovník, Viktor Pešta, ktorý na tomto turnaji v KSW debutoval v ťažkej váhe, porazil Filipa Stawowyho v submisii v prvom kole.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja KSW 86 sipka

KSW 86: informácie, preview, dátum, čas a miesto

V sobotu 16. septembra 2023 o 19:00 hod v aréne Hala Orbita v poľskej Wroclawi vypukne ďalší veľký galavečer MMA. Turnaj KSW 86 s odvetným titulovým zápasom v bantamovej váhe medzi Jakubom Wiklaczom a Sebastianom Przybyszom ponúkne aj dva duely s českou účasťou. Predstavia sa Dominik Humburger a Viktor Pešta. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si cez bez rizika a sledujte KSW 86 LIVE sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 86
🥊️ Hlavný zápas: Jakub Wiklacz (c) – Sebastian Przybysz
🗓️ Dátum a čas: 16. september 2023, 19:00 hod
🌍 Miesto: Hala Orbita, Wroclaw, Poľsko
💻 Livestream: Fortuna TV, VOYO, KSWTV.com

KSW 86: Jakub Wiklacz (c) vs. Sebastian Przybysz 4 – o titul bantamweight, analýza, kurzy a tip

Títo borci sa v profi kariére stretli spolu už trikrát, no a keď to bolo naposledy, v decembri 2022, Jakub Wiklacz (27) obral Przybysza o titul. Je teda čas na odvetu. "Masa", ako rodáka z mesta Olsztyn prezývajú, má v súčasnosti výbornú formu. Naposledy prehral práve s Przybyszom pri svojej premiére v organizácii na turnaji KSW 53 v júli 2020.

Wiklacz má čierny opasok v brazílskom jiu-jitsu, patrí teda medzi najlepších bojovníkov svojej divízie na zemi, minimálne v Poľsku. Jeho profi bilancia je 14 výhier – 3 prehry – 1 remíza. V submisii je to 9–1, avšak na knokauty je negatívny 0–2. Na body ešte nikdy neprehral (5–0).

Sebastian Przybysz (30) sa stal šampiónom bantamovej váhy KSW v októbri 2021,  keď uškrtil Bruna Dos Santosa. Titul obhájil proti Werllesonovi Martinsovi, no narazil na Wiklacza. Odvtedy ešte v KSW stihol poraziť Čecha Filipa Maceka aj Nemca ISlama Djabrailova.

Rodák z Gdaňsku s prezývkou "Sebic" je na rozdiel od svojho súpera veľmi komplexný bojovníkom. Po knokaute ani submisii ešte pred limitom nikdy neprehral. Na konte má 12 víťazstiev a 3 prehry na body. V tomto súboji však nie je favoritom.

NÁŠ TIP: Przybysz zvíťazí (kurz 2,13sipka Stavte si aj bez rizika vo Fortune!

  • Títo borci sa doposiaľ v klietke stretli trikrát. Dvakrát vyhral Wiklacz, vždy tesne na body a raz po technickom knokaute Przybysz. Ten je určite všestrannejším bojovníkom a slabiny jeho súpera v postoji sú zreteľné. Wiklacz však napriek tomu ukázal, že sa v pästných výmenách vie aspoň dobre brániť a kompenzovať ich na zemi. Tentoraz však outsider túži po pomste a chce opasok späť. Využije všetky svoje zbrane. Tipujeme dvojku.
FORTUNA KURZY: WIKLACZ vs. PRZYBYSZ
WIKLACZ 1 (1,65) Remíza X (40,00) PRZYBYSZ 2 (2,13) ⭐

KSW 86: Michal Michalski vs. Dominik Humburger

Na turnaji vo Wroclawi sa v sobotu predstaví aj český vojak Dominik Humburger, ktorý vyzve domáceho Michala Michalskiho v strednej váhe. Čech je papierovým favoritom zápasu. Prečítajte si našu analýzu, pozrite si kurzy a stavte si vo Fortune sipka

KSW 86: Filip Stawowy vs. Viktor Pešta

Druhým českým bojovníkom, ktorý vo Wroclawi nastúpi je Viktor Pešta. Ten bude čeliť v ťažkej váhe Filipovi Stawowymu a taktiež je podľa stávkových kancelárií favoritom zápasu. Aké sú jeho šance? Pozrite si prognózu a neváhajte si vsadiť vo Fortune sipka

KSW 86 – fight card, zápasy, bojovníci, program a výsledky

Čo nás teda v sobotu bude na turnaji KSW 86 najviac zaujímať. Určite hlavný titulový zápas Jakub Wiklacz vs. Sebastian Przybysz, zápasy Dominika Humburgera a Viktora Peštu, no a tiež hlavný predzápas v perovej váhe medzi Dawidom Smielowskim a Nemcom Lom-Ali Eskijewom.

Zaujať však môžu aj ďalšie bitky. Veľa sa očakáva napr. od stretu Artura Szczepaniak s nigérijským Írom Henry Fadipem v catchweight zápase do 81 kilogramov. To však nie je všetko. Sledujte turnaj naživo online sipka

KSW 86: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Bantamweight 🏆 Jakub Wiklacz (TREM) 4(4:15) Sebastian Przybysz (TREM)
Middleweight Michal Michalski (BODY) 3(5:00) Dominik Humburger
Featherweight Dawid Smielowski 1(4:21) Lom-Ali Eskijew (TKO)
Catchweight 81 kg
Artur Szczepaniak (KO)
2(4:00) Henry Fadipe
Welterweight Kacper Koziorzebski 2(0:55) Wiktor Zalewski (TKO)
Light Heavyweight Damian Piwowarczyk (KO) 1(3:38) Lukasz Sudolski
Heavyweight Filip Stawowy 1(2:12) Viktor Pešta (SUB)
Bantamweight Mariusz Joniak 1(4:16) Miljan Zdravković (KO)
Welterweight Oskar Szczepaniak (KO) 1(4:29) Adrian Gralak

Ako sledovať naživo KSW 86 – LIVE stream zadarmo, priamy prenos a PPV online

Všetky turnaje KSW môžete aj tento rok sledovať naživo prostredníctvom streamovacej služby VOYO. Sobotný galavečer vo Wroclawi nie je výnimkou. VOYO môžete mať už za 5,99 eur mesačne a okrem živých prenosov si tam pozriete aj záznam.

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos si môžete zakúpiť už za 9,99 EUR na známej platforme KSWTV.com. Avšak máme pre vás lepšiu a výhodnejšiu alternatívu...

Každý registrovaný zákaznák stávkovej kancelárie Fortuna môže sledovať KSW 86 úplne zadarmo cez livestream na Fortuna TV. Stačí splniť obvyklé jednoduché podmienky: aspoň jeden vsadený tiket za uplynulých sedem dní a pozitívny finančný zostatok na tipérskom účte v deň turnaja.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Katharina Dalisda

Oktagon 46: Dalisda vs. Austin a GameChanger – fight card, výsledky

Pokračoval Oktagon MMA a pokračoval aj Tipsport GameChanger. Organizácia opäť zavítala do Frankfurtu, kde sa strhol aj titulový súboj.