Ako a kde sledovať naživo RFA 15 s Václavom Mikuláškom?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Cez víkend môžete okrem iného sledovať aj bojový turnaj RFA 15, ktorý sa tentokrát koná v Bratislave. Kde ho budú vysielať naživo? Všetko sa dozviete v tomto článku.

VOYODAJTO – YOUTUBE

Václav Mikulášek pri počítači Foto: Profimedia

RFA 15: Bratislava – informácie, dátum, čas, miesto

Veľmi zaujímavo obsadený galavečer RFA 15, v ktorom uvidíme aj titulový zápas v ľahkej váhe so Slovákom Martinom Horínkom a vysoko favorizovaným rakúskym borcom Arbim Mezhidovom, je na programe v sobotu 9. marca 2024 o 19:00 hod.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na RFA 15 aj s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Na turnaji sa predstaví množstvo známych slovenských bojovníkov ako Sebastián Fapšo, Jozef Jaloviar či Dominik Toporcer. Do klietky opäť vstúpi aj víťaz poslednej EUROGOLD Pyramídy Alexander Butenko, no a tešiť sa môžete aj na debut milovaného i nenávideného Václava Mikuláška. Je pravda, že "Baba Jaga" dáva tomuto večeru celkom iný nádych.

LIVE stream online na Voyo

Ak chcete vidieť kompletne celý turnaj už od začiatku, v tom prípade si zapnite živý prenos cez streamovaciu službu Voyo. Začína sa o 19:00 h a nevynecháte ani jeden zápas. Za Voyo si mesačne zaplatíte 5,99 eur, no výhodou je, že v prípade vášho omeškania či neprítomnosti nájdete záznam z celého programu kedykoľvek neskôr v programovej ponuke.

sipka Kurzy na RFA 15: Stavte si na jednotlivé zápasy v Tipsporte

Sledujte priamy prenos na TV DajTo

Priame prenosy z podujatí organizácie Real Fight Arena po novom vysiela televízia DajTo. Takže sobotné RFA 15 si na TV obrazovke pozriete z pohodlia vášho domova v hlavnom vysielacom čase od 20:30 h, kedy štartuje program hlavnej karty. Samozrejmosťou je slovenský komentátor a odborný spolukomentátor.

Verejné váženie, tlačovka a Free Prelims naživo na YouTube

Je už pravidlom, že aj RFA vysiela otváracie zápasy všetkých svojich turnajov naživo zadarmo pre všetkých prostredníctvom YouTube kanála RFA | RealSport. Tento víkend nebude výnimkou. Už od 18:30 h tu nájdete stream z Free Prelims predzápasu v perovej váhe medzi Marekom Neštrákom a Denisom Kurinom.

Okrem toho tu na YouTube nájdete aj video z verejného váženia, predzápasovú a pozápasovú tlačovú konferenciu a množstvo ďalšieho obsahu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sean O'Malley pred UFC 299

Sledujte UFC 299 naživo celkom zadarmo na Tipsport TV

Zápas o titul v bantamovej váhe s excentrickým Seanom O'Malleym a ďalšie vzácne vystúpenie Dustina Poiriera. To všetko ponúka UFC 299.

Monika Chochlikova vs. Somratsamee

Rajadamnern World Series: Chochlíková v sobotu v Thajsku bojovala o svetový titul

Monika Chochlíková bojovala o oficiálny titul ikonického štadiónu Rajadamnern v Bangkoku.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.