Václav Mikulášek debutuje v RFA 15 proti Slovákovi Gabrielovi Törökovi

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Český zápasník Vašek Mikulášek sa na sobotňajšom turnaji organizácie RFA pri svojej premiére v tejto organizácii postaví proti Gabrielovi Törökovi. Analýzu zápasu a tip nájdete v článku.

TÖRÖK 🆚 MIKULÁŠEK
Informácie – Livestream

Baba Jaga Mikulášek Foto: Profimedia

Kedy a kde sa koná turnaj RFA 15?

V poradí 15. turnaj organizácie Real Fight Arena sa vracia do Bratislavy. Turnaj sa koná už túto sobotu 9. marca 2024 od 19:00 h v Športovej hale Pasienky (HANT Aréna). V hlavnom zápase uvidíte Martina Horínka a Arbiho Mezhidova, ktorí sa pobijú o titul šampióna ľahkej váhy. Nebude chýbať český zápasník Vašek Mikulášek, ktorý sa v klietke postaví proti Gabrielovi Törökovi.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj s bonusom

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Analýza a tip zápasu Török vs. Mikulášek

Kontroverzný český zápasník Václav Mikulášek (35) má v profesionálnych MMA zápasoch na konte 9 výhier a 12 prehier. Od roku 2019 zápasil v Oktagone a v októbri 2023 s ním organizácia ukončila spoluprácu po tom, ako napadol trénera Jakuba Müllera.

Počas svojej kariéry český fighter bojoval so silnými súpermi, ako sú napríklad Ole Magnor, Raško, či dokonca Karlos Vémola, s ktorým nevydržal ani do konca prvého kola, pretože ho Terminátor doslova "uškrtil".

Rodák z Ostravy známy pod prezývkou “Baba Jaga”svoj posledný zápas absolvoval v organizácii Clash of the Stars, kde sa v klietke stretol s influencerom Patrikom "Žralok" Hüblerom, ktorého zdolal v 3. kole na TKO.

Svoj premiérový zápas v organizácii Real Fight Arena si v sobotu strihne Mikulášek so Slovákom Gabrielom Törökom (33). Ten má na v profi kariére zatiaľ na konte 2 výhry a 8 prehier. Naposledy bojoval v decembri 2023 na turnaji RFA 14, kedy porazil Michala Dobiáša po technickom knokaute v prvom kole.

NÁŠ TIP: Mikulášek zvíťazí (kurz 1,75sipka Stavte si v Tipsporte

  • Stávkové kurzy sú pomerne vyrovnané, avšak český zápasník je na tom o niečo lepšie a je tesným papierovým favoritom. Baba Jaga má väčšie skúsenosti a pokiaľ bude mať rýchly nástup a predvedie svoje tvrdé päste, tak by mohol Töröka s prehľadom ukončiť predčasne. Ako to napokon dopadne, uvidíme naživo »
TIPSPORT KURZY: TÖRÖK vs. MIKULÁŠEK
TÖRÖK 1 (1,96) Remíza X (45,00) MIKULÁŠEK 2 (1,75) ⭐

Kde sledovať RFA 15 naživo: LIVE stream online, PPV priamy prenos

Turnaj RFA 15 môžete sledovať prostredníctvom televízneho prenosu na TV DajTo, ktorá bude vysielať zápasy hlavnej karty od 20:30 h. Streamovacia platforma Voyo prináša pre svojich predplatiteľov prenos z celého turnaja už od 19:00 h.

Stávková kancelária Tipsport síce zatiaľ nemá v ponuke livestream z tohto podujatia. Nájdete tam však vypísané kurzy na takmer všetky zápasy vrátane Töröka s Mikuláškom a v sobotu večer očakávame aj live stávky. Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz ako nový zákazník sipka dostanete vstupný bonus 20 eur, za ktorý si môžete okamžite vsadiť napríklad aj na zápasy RFA 15.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Tiposport GameChanger lsovanie súperov do štvrťfinále

Koho uvidíme vo štvrťfinále Tipsport GameChanger?

Na turnaji Oktagon 54 sa začala pyramída Tipsport GameChangeru. Postupujúci zápasníci poznajú protivníkov, proti ktorým sa postavia vo...

Monika Chochlikova vs. Somratsamee

Rajadamnern World Series: Chochlíková v sobotu v Thajsku bojovala o svetový titul

Monika Chochlíková bojovala o oficiálny titul ikonického štadiónu Rajadamnern v Bangkoku.