Fight Night Challenge: Végh vs. Newton - preview a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý turnaj Fight Night Challenge už klope na dvere. Hneď po 2. sviatku vianočnom v pondelok 27. decembra v Brne započne tradícia turnajov tejto novej bojovej organizácie. Na úvod vo veľkom štýle s Attilom Véghom a Patrikom Kinclom.

PREVIEW - ANALÝZA a TIP - PRAVIDLÁ a OBSADENIE - LIVESTREAM

Attila Végh - Oktagon MMA Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Aktualizácia: Newton nepríde, Véghovým súperom je Patrik Kincl

Z veľkej bitky starých rivalov z Bellatoru napokon nič nebude. Američan Emanuel Newton mal totiž tesne pred odletom do Európy pozitívny test na koronavírus, a tak na zápas rozhodne nastúpiť nemôže. Organizátori teda narýchlo Attilovi pridelili nového súpera. Tým bude titulový vyzývateľ v boji o titul strednej váhy v Oktagon MMA Patrik Kincl. Turnaj aj hlavný zápas teda prebehnú podľa plánu len v upravenom zložení.

Fight Night Challenge: Attila Végh vs. Patrik Kincl - preview, informácie, dátum a miesto

Fight Night Challenge je názov turnaja aj novej organizácie, ktorá je dielom agentúry Evency a Spartakus Fight Gym. Jej cieľom bude prinášať divácky atraktívne zápasy tým, že proti sebe bude stavať najmä osobnosti šoubiznisu a bojových športov. Premiéru bude mať v pondelok 27. decembra 2021 o 19:00 hod v brnenskej Zoner BOBBYHALL.

sipka Kliknite sem a tipujte Fight Night Challenge vo Fortune bez rizika až za 80 eur!

Stavte si na Fight Night Challenge až za 80 eur bez rizika!

Okrem iných celebritných súbojov sa v hlavnom zápase prvého turnaja Fight Night Challenge predstaví slovenská MMA legenda Attila Végh, ktorý bude prvýkrát v živote boxovať. Súperom mu teda nebude jeho bývalý rival zo slávnych čias Bellatoru Američan Emanuel Newton, ale jeden z najlepších českých MMA bojovníkov súčasnosti Patrik Kincl. Ten už má za sebou aj jeden zápas v profesionálno boxe.

ATTILA VÉGH POROVNANIE PATRIK KINCL
36 vek 32
188 cm výška 180 cm
93 kg váha 77 kg
33-9-2 bilancia v profi MMA 24-10
14 víťazstvá KO/TKO 12
9 víťazstvá v submisii 6
10 víťazstvá na body 5
0-0 bilancia v profi boxe 1-0

sipka Návod, ako sledovať turnaj zápas Végh vs. Kincl (Fight Night Challenge) NAŽIVO

FNC: Attila Végh vs. Patrik Kincl - analýza, kurzy, tipy

Attilu Végha (36) netreba príliš predstavovať. Je to absolútna legenda slovenskej MMA scény. Bývalý šampión Bellatoru, víťaz veľkého "zápasu storočia" proti Karlosovi Vémolovi a muž s vynikajúcou profesionálnou bilanciou v tomto športe 33 výhier - 9 prehier - 2 remízy. Z toho 14-krát vyhral KO.

Skúsený fighter "Pumukli", ktorý dnes už robí trénera mnohým kvalitným borcom vrátane Lajoša Kleina v slávnej UFC, doteraz ešte nikdy v profesionálnom boxerskom ringu nestál. Bude to teda jeho premiéra. Ruky mal však počas svojej bohatej kariéry vždy výborné. Hovoriť by o tom napokon mohol aj sám Vémola, ktorého Attila v roku 2019 knokautoval ako jediný na svete.

Aj Patrik Kincl (32) má za sebou už pomerne bohatú kariéru. Tento rok sa pokúšal o titul v prestížnej poľskej organizácii KSW, ale súboj s nebezpečným Chorvátom Robertom Soldičom prehral v treťom kole technickým knokautom. Vo februári ho čaká bitka o titul v strednej váhe Oktagon MMA proti dočasnému šampiónovi Samuelovi Krištofičovi.

Kincl má v profi MMA bilanciu 24 výhier - 10 prehier, 1 zápas mu anulovali. Patrí medzi bojovníkov, ktorí obľubujú postojarský štýl a 12 zápasov ukončil KO alebo TKO. Box mu je blízky v tréningu aj v rámci prípravy, takže nebude tak celkom nováčikom. Má už za sebou dokonca aj premiéru v profi boxe, keď v roku 2020 porazil poloamatéra Martina Valenta. Pre Attilu to bude rozhodne zaujímavý súper.

Náš TIP: Zvíťazí Attila Végh (kurz 1,28sipka Stavte si vo Fortune celkom bez rizika!

Tipujeme víťazstvo Attilu Végha.

V neprospech českého borca hovorí najmä fakt, že sa do zápasu ako náhradník dostal takpovediac na poslednú chvíľu. Kincla doslova vytiahnu od pohody pri vianočnom šaláte a hodia do ringu pred Attilu, ktorý sa pripravuje už niekoľko mesiacov.

Ďalšou nevýhodou budú jeho fyzické proporcie. Kincl je o 8 cm nižší a zhruba o 15 kg ľahší ako Végh. Sila, dosah, kondícia aj samotný "focus" z posledných týždňov teda hovoria pre slovenského bojovníka. Pästiarsky skill, ktorým Kincl prirodzene disponuje však môže zo zápasu urobiť zaujímavé predstavenie.

sipka Vo Fortune si každý nový zákazník môže na Fight Night Challenge vsadiť celkom bez rizika až za 80 eur!

Box: Attila Végh vs. Patrik Kincl (Fight Night Challenge) - pravidlá a obsadenie

Ako je známe, na turnaji Fight Night Challenge sa uskutočnia najmä zápasy v boxe. Hlavný zápas Attila Végh vs. Patrik Kincl sa pôjde na 5 kôl po 3 minúty. Ostatné súboje sú pripravené na 4-krát 3 minúty.

Doteraz vieme o siedmich potvrdených zápasov, pričom päť z nich prebehne v boxe. V akcii uvidíme známe mená zo šoubiznisu ako Rytmus, Čistychov, Moloch a ďalších. Profi bojovníkov budú okrem dvoch hlavných protagonistov zastupovať Samuel Krištofič a Gábor Boráros.

Na galavečere však uvidíme aj bývalých slovenských hokejistov Mariána Gáboríka s Borisom Valábikom a tiež už spomínanú českú MMA legendu Karlosa Vémolu. Tí sa postarajú o moderovanie, resp. uvádzanie jednotlivých zápasov.

sipka Kompletné informácie, kartu a program turnaja Fight Night Challenge nájdete TU

Ako a kde sledovať naživo box Attila Végh vs. Patrik Kincl (Fight Night Challenge) - PPV, livestream, priamy prenos

Turnaj môžete sledovať naživo iba prostredníctvom online livestreamu na Fight-Live.TV. Pay-per-view (PPV) prístup si môžete zakúpiť v predpredaji za 9,99 eur. Iná možnosť, ako sa k prenosu dostať zatiaľ nie je.

Stávková kancelária Fortuna je síce oficiálnym partnerom podujatia, no informácie o tom, že by turnaj mala vysielať naživo na svojej  Fortuna TV zatiaľ nemáme. Bez problémov si tu však môžete vsadiť na akýkoľvek zápas alebo pokojne aj na celý turnaj celkom bez rizika až za 80 eur. Táto mimoriadna ponuka platí pre všetkých nových zákazníkov, ktorí sa zaregistrujú teraz.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Fight Night Challenge: Rytmus, Boráros, Végh aj Gáborík - info a dátum

Premiérové podujatie našej novej organizácie bojových športov s názvom Fight Night Challenge sa uskutoční už v pondelok 27. decembra🎙️ 🥊️ ...

FNC: Čis T vs. Frayer Flexking - info, livestream a tip

FNC: Čis T vs. Frayer Flexking - info, livestream a tip

Prvý turnaj ⏰ Fight Night Challenge 🥊️ sa nezadržateľne blíži. V pondelok 27. decembra 2021 hneď po vianočných sviatkoch sa v Brne stretnú...

Samuel Krištofič - Oktagon MMA

Samuel Krištofič – kontroverzný a nezlomný bojovník

Samuel "Pirát" Krištofič je slovenský MMA bojovník povestný atraktívnym štýlom boja a ešte donedávna aj tým, že neprehral zápas knokautom...