Box: Tyson Fury vs. Anthony Joshua - info, dátum, analýza

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Aj keď sa zdalo, že k tomu už nikdy nedôjde, tento súboj skutočne naberá reálne kontúry. Anthony Joshua prijal výzvu Tysona Furyho. Kedy a kde sa uskutoční jeden z najočakávanejších boxerských zápasov desaťročia?

INFORMÁCIE, DÁTUM, MIESTO
ANALÝZA a TIPFIGHT CARDVYJADRENIA
PRIAMY PRENOS

Tyson Fury Foto: ČTK/AP/Isaac Brekken

Box: Tyson Fury vs. Anthony Joshua - bitka o Britániu, informácie, dátum a miesto konania

Aj keď už v apríli oznámil koniec kariéry, Tyson Fury po odvetnom zápase Anthonyho Joshuu s Oleksandrom Usykom nevydržal len tak sedieť doma pred televízorom. Najprv zareagoval na priamu výzvu Ukrajinca, ten s ním však tento rok bojovať odmietol, a tak sa Fury obrátil na porazeného. "Gypsy King" poslal Joshuovi priamu vývzu na "bitku o Britániu" do konca tohto roka. AJ prikývol.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Podľa medializovaných informácií Joshua súhlasil s dátumom 3. decembra 2022. Podľa predchádzajúcich slov Furyho by sa v tomto dátume teda malo boxovať v Cardiffe. Do úvahy však stále prichádza aj londýnska Wembley.

sipka Tyson Fury pôvodne vyzval Oleksandra Usyka za pol miliardy!

Tyson Fury vs. Anthony Joshua (box) - analýza, kurzy a tip

Predpokladáme, že papierovým favoritom tohto zápasu by bol Tyson Fury (32-0-1). Ako neporazený kráľ ťažkej váhy s viac ako 200 centimetrami do výšky a obrovský dosahom, no tiež vysokou hmotnosťou, ktorá mu dáva stabilitu, ale vôbec neuberá na agilite, má na to podľa svojich doterajších výkonov všetky predpoklady.

Mladší a atletickejší Anthony Joshua (24-3), ktorý dvakrát nenašiel recept na Oleksandra Usyka a súboju s Furym sa doteraz trochu špekulantsky vyhýbal, bude mať pred sebou veľmi ťažkú výzvu. Možno vôbec najťažšie v kariére. Zároveň to však bude príležitosť, aby celej Británii aj celému svetu dokázal, že je skutočne top boxerom v ťažkej váhe. Takúto "rehabilitáciu" jeho povesť potrebuje.

POROVNANIE TYSON FURY 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 ANTHONY JOSHUA 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Tituly v ťažkej váhe WBC -
Vek 34 rokov 32 rokov
Bilancia 32-0-1 24-3
Knokauty 23 22
Výška 206 cm 198 cm
Dosah 216 cm 208 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Stávkové kancelárie zatiaľ ešte nevypísali kurzy na túto udalosť, pretože zápas nebol oficiálne potvrdený. Všetko, čo máme, je ústný súhlas oboch borcov. Vyzerá však veľmi reálne, že Veľká Británia ešte v tomto roku zorganizuje najväčší boxerský duel svojej histórie.

Ešte pred dvoma rokmi to mohol byť megazápas o všetky svetové tituly v ťažkej váhe. Teraz nie je isté ani to, či vôbec bude v hre Furyho opasok WBC, keďže Joshua podľa oficiálnych pravidiel nemá tak celkom primárny nárok na titulový zápas. O týchto eventualitách aj o konečnom dátume a mieste konania sa však rozhodne v najbližšom období.

Odporúčame vám sledovať kurzovú ponuku stávkovej kancelárie Fortuna, ktorá takéto zápasy zaradí väčšinou medzi prvými. Ak to bude skutočné, my budeme tipovať víťazstvo Tysona Furyho.

Náš TIP: Tyson Fury by zvíťazil sipka Sledujte kurzovú ponuku Fortuny!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Battle of Britain: Fury vs. Joshua - fight card, program, zápasy

S každým veľkým boxerským súbojom sa spája celý galavečer, na ktorom sa odohrá niekoľko ďalších zápasov. Fight card sa vždy formuje postupne. Len čo bude známy dátum a miesto konania tejto "bitky o Britániu", spoznáme ďalších účastníkov turnaja. Na tomto mieste potom nájdete kompletný program a napokon aj výsledky.

BOX: FURY vs. JOHSUA - FIGHT CARD

Heavyweight

Tyson Fury vs. Anthony Joshua

Očakávaný zápas v boxe: Tyson Fury vs. Anthony Joshua - finančné podmienky, odmeny a vyjadrenia

Bol pondelok 5. septembra 2022, keď Tyson Fury o 15:26 popoludní zverejnil na svojom účte na Twitteri priamu výzvu Anthonymu Joshuovi: "Anthony Joshua, viem, že si práve prehral zápas s Usykom, a viem, že si momentálne bez opasku, a chcem ti dať príležitosť zabojovať o titul šampióna WBC v ťažkej váhe už v najbližších mesiacoch. Daj mi vedieť, či máš záujem. Ak nie, vyberiem si iného súpera."

Anthony Joshua reagoval celkom jasne: "V decembri budem pripravený. Bodka."

Fury ďalej vyhlásil, že s Joshuom je ochotný podeliť sa z celkovej dotácie zápasu v pomere 60:40, čo je pomerne veľkorysá ponuka, i keď dnes ešte nevieme, aké peniaze budú v hre. "Jednoducho chcem, aby sa tento zápas uskutočnil. Teraz už Joshua nemá žiadny dôvod na výhovorky. Nemôže povedať, že som ho dostatočne nezaplatil," uviedol Tyson Fury.

Ako sledovať naživo box Tyson Fury vs. Anthony Joshua - priamy prenos, livestream, PPV (BT Sport Box Office, TV Dajto...?)

Keďže pôjde o jednu z najväčších britských udalostí v boxe, s istotou môžeme očakávať, že hlavný signál bude vyrábať a distribuovať streamovacia PPV platforma BT Sport Box Office. Zápas Fury vs. Joshua si však určite nenechajú ujsť ani mnohé ďalšie európskej či svetové televízie, vrátane tých slovenských. Posledný duel Tysona Furyho vysielala u nás TV Dajto a livestream sa objavil aj na VOYO.

Na webe stávkových kancelárií však živé prenosy z tohto súboja pravdepodobne nenájdeme. S určitosťou tam však nájdeme širokú kurzovú ponuku a tiež možnosti live stávok na aktuálne udalosti priamo počas zápasu. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník, pripravte sa na tento veľký zápas ako správny tipér a získate až tri vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...