Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - informácie, dátum a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na elitnej scéne svetového boxu sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému zápasu v ťažkej váhe. Hviezdny Anthony Joshua bude obhajovať všetky svoje tituly proti Ukrajincovi Oleksandrovi Usykovi.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Anthony Joshua Foto: ČTK/PA/Nick Potts

Box: Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - informácie, dátum a miesto

Ak berieme do úvahy tituly, ktorého sú v hre, je to jednoznačne najväčší boxerský zápas v tomto roku. Bitka medzi Angličanom Anthonym Joshuom a Ukrajincom Oleksandrom Usykom sa uskutoční už v sobotu 25. septembra 2021 na Štadióne Tottenhamu Hotspur v Londýne. Bojovať sa bude o štyri opasky: WBA, WBO, IBF a IBO. Kliknite sem a tipujte svetový box aj s bonusom za rýchlu online registráciu!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - analýza, kurzy a tip

Čaká nás súboj dvoch olympijských víťazov z Londýna 2012, Joshua získal zlato v superťažkej a Usyk v ťažkej váhe. Ukrajinský bojovník je dokonca majstrom sveta i majstrom Európy. Takže týchto dvoch pánov rozhodne netreba zvlášť predstavovať. Povedzme si o nich iba málo.

Miláčik Britov Anthony Joshua (31) v roku 2017 na Wembley porazil legendárneho Vladimíra Klička, čo bolo jeho devätnáste víťazstvo v devätnástom kariérnom zápase. Od toho momentu zbieral ďalšie triumfy až na jedno zaváhanie v júni 2019 v New Yorku, keď prehral s domácim Američanom Andym Ruizom Jr. a prišiel o všetky štyri tituly. Už o polroka ich však v odvete na pôde Saudskej Arábie získal späť.

Joshua naposledy bojoval v decembri 2020, kedy mal o jeho opasky záujem Bulhar Kubrat Pulev. Angličan ho v Londýne knokautoval v deviatom kole. Teraz stojí 198 centimetrov vysoký boxer s ortodoxným štýlom, s bilanciou 24-1 a 22 knokautami proti jednému z nástupcov slávnych bratov Kličkovcov.

Ukrajinec Oleksandr Usyk (34) doteraz ešte v profesionálnom boxe nepocítil horkosť porážky. Vyhral všetkých 18 zápasov, v ktorých nastúpil, a 13-krát knokautom. Naposledy v októbri 2020 v Londýne porazil na body mimoriadne silného Dereka Chisoru.

K titulovému zápasu s Joshuom sa dostal veľkou okľukou a cez mnohé obštrukcie okolo zrušeného zápasu Joshua - Fury a pod. Svoju šancu však Usyk, prezývaný aj "The Cat", čiže "Mačka", dostane. Musí sa však pripraviť na takmer o 10 centimetrov vyššieho a určite aj fyzicky lepšie pripraveného súpera, ktorý bude boxovať na domácej pôde. Joshua nie je Chisora.

TIP: Anthony Joshua obháji svoje tituly (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Anthonyho Joshuu.

Papierovým favoritom je "AJ" a my sa prikláňame k tomu, že rodák Watfordu v zápase využije svoju výšku, silu a techniku, ktorými v profesionálnom ringu dominuje už viac ako osem rokov. Joshua sa podľa všetkého bude snažiť počkať na chvíľu, kedy Usyk prepadne únave a potom udrie naplno. Pripravme sa však na to, že aj Ukrajinec bude poriadne hrýzť.

Box "The Perfect Storm": Joshua vs. Usyk - fight card, program, zápasy (výsledky)

Hlavný súboj večera v poslednú septembrovú sobotu dostal označenie "The Perfect Storm". Dokonalej búrke medzi Anthonym Joshuom a Oleksandrom Usykom uprostred supermoderného Štadiónu Tottenhamu Hotspur však bude predchádzať aj niekoľko ďalších zápasov, v ktorých taktiež pôjde o veľa.

Hlavným predzápasom by mal byť juniorský súboj o titul WBO v ťažkej váhe medzi domácim obhajcom Lawrenceom Okoliem a Čiernohorcom Dilanom Prašovičom. Opasok IBF vo welterovej váhe bude brániť Ukrajinec Maxim Prodan pred albánskym vyzývateľom Florianom Markuom. A napokon je tu aj tzv. "studená vojna" o voľný titul WBA v strednej váhe Cristopher Ousley (USA) vs. Khasan Baysangurov (Rus.).

BOX: JOSHUA vs. USYK - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Heavyweight Anthony Joshua (c) vs. Oleksandr Usyk (na body)
Cruiserweight Lawrence Okolie (c) (KO) vs. Dilan Prašovič
Lightweight Campbell Hatton (na body) vs. Sonni Martinez
Light Heavyweight Callum Smith (KO) vs. Lein Castillo
Welterweight Maxim Prodan (c) vs. Florian Marku (na body)
Middleweight Cristopher Ousley (na body) vs. Khasan Baysangurov
Light Heavyweight Daniel Lapin (na body) vs. Pawel Martyniuk

Ako sledovať box Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - priamy prenos, livestream, PPV

Priamy prenos z tohto veľkého londýnskeho podujatia bude už tradične vyrábať a vysielať britská televízia Sky Sports. Galavečer by sa mal objaviť aj v programe francúzskej TV Canal+, v Holandsku na RTL 7 a vysielacie práva v ďalších krajinách vrátane Slovenska sú zatiaľ v štádiu rokovania.

Takéto významné podujatia v boxe však zvykla pravidelne vysielať TV Dajto, Nova Sport či Sport TV. Do úvahy prichádza aj živý prenos na internetovej platforme VOYO, ktorá s obľubou do svojej ponuky vyberá bojové športy.

Poslednou alternatívou potom bude zakúpiť si prístup k priamemu prenosu na jednej z platforiem Sky Sports Box Office, MyCanal, RTL XL či DAZN prostredníctvom PPV (pay-per-view) alebo mesačného predplatného.

K dispozícii však už teraz máte rozširujúcu sa ponuku kurzov nielen na zápas Joshua - Usyk, ale aj na ďalšie súboje z fight card. V priebehu turnaja môžete potom v stávkovej kancelárii Tipsport využiť aj ponuku live stávok na aktuálne udalosti v ringu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh vs. Karlos Vémola - Zápas storočia

Attila Végh aj Karlos Vémola budú boxovať. Nie proti sebe

Dve najväčšie legendy česko-slovenskej MMA Attila Végh a Karlos Vémola si to vyskúšajú v boxerskom ringu 🥊 Nepostavia sa však proti sebe.

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆