PML 6: Chochlíková vs. Kivrak - preview, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Hviezdna Monika Chochlíková sa opäť predstaví na domácej pôde v Trenčíne. Je tu totiž turnaj PML 6: Homecoming s nabitou kartou.

Monika Chochlíková Foto: Profimedia

Výsledok: Žiadne prekvapenie. Chochlíková knokautovala aj tureckú hviezdu

Monika Chochlíková doma v Trenčína podľa predpokladov "sfúkla" bez väčších problémov aj obávanú tureckú šampiónku s 200 zápasmi na konte. Slovenka zasadil Tugbanur Kivrak knokaut už na začiatku druhého z troch kôl sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja PML 6

PML 6 (Homecoming): Monika Chochlíková vs. Tugbanur Kivrak - informácie, analýza, kurzy a tip

Professional Muaythai League sa vracia domov. Turnaj PML 6 sa po roku opäť koná v Trenčíne, kde celý projekt vznikol. Návrat je to naozaj veľkolepý, pretože v Mestskej športovej hale sa chystá poriadne kvalitný turnaj. V hlavnom zápase bude titul európskeho šampióna WMC bojovať domáci Lukáš Mandinec, ale to nie je ani zďaleka všetko. Na sobotu 21. januára 2023 od 18:00 h večer si nerobte žiadny program. Zaregistrujte sa a tupujte bojové športy s bonusom i bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Jednou z hlavných hviezd trenčianskeho turnaja bude aj trojnásobná majsterka sveta a najlepšia česko-slovenská ženská bojovníčka Monika Chochlíková. V ringu sa postaví proti vysoko kvalitnej Turkyni Tugbanur Kivrak. Zápasiť sa bude v muaythai do 52 kilogramov na 3 kolá po 3 minúty.

Pozrite si kompletné info a fight card turnaja PML 6 sipka

Do tohto zápasu najvyššej svetovej kvality ide Trenčanka Monika Chochlíková (26) ako domáca bojovníčka s mnohými úspechmi na konte. Okrem troch spomínaných svetových titulov vlani vybojovala zlato aj na Svetových hrách v USA. A teraz je nominovaná v ankete na najlepšieho športovca tohto podujatia, kde môžu hlasovať fanúšikovia z celého sveta.

Na PML sa Monika predstavila už dvakrát. V januári 2022 porazila Aline Seiberth a v júni aj Juliette Lacroix. Okrem thajského boxu a K1 už Chochlíková okúsila aj profesionálnu MMA. Na konte má zatiaľ štyri zápasy: jeden v Bellatore a tri v Oktagone. Prehrala iba ten posledný v decembri minulého roka s Katharinou Dalisda.

Tugbanur Kivrak (23) je viacnásobnou tureckou šampiónkou, svetovou univerzitnou šampiónkou FISA a bronzovou v muaythai z ME 2022. Mladá fighterka patrí medzi najtalentovanejšie v Európe a za sebou má v posledných rokoch skvelé výsledky, ktoré jej kariéru výrazne naštartovali. Poraziť v Trenčíne Chochlíkovú by bol pre ňu obrovský úspech.

TIP: Chochlíková zvíťazí (kurz ???sipka Kurzy hľadajte vo Fortune!

Favoritkou zápasu je určite Monika Chochlíková a my v Trenčíne očakávame jej víťazstvo. Skúseností ma viac ako dosť a s mladšou súperkou si musí poradiť.

Ako sledovať PML 6: Homecoming (Mestská športová hala, Trenčín) - vstupenky, PPV livestream, priamy prenos

Lístky na podujatie PML 6 v Trenčíne sú už v online predaji na portáli predpredaj.sk. Cena tých najlacnejších začína od 15 EUR. Ak sa rozhodnete zostať v sobotu (21.1.) a pozrieť si to naživo, môžete si zakúpiť PPV (pay-per-view) na platforme Oktagon.TV. To vás vyjde na 9,99 EUR.

Informácie o livestreame na webe stávkových kancelárií v súčasnosti nemáme, no kurzová ponuka by sa mala objaviť. Odporúčame preto sledovať web Fortuny, ktorá sa PML venovala aj v minulosti. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a čaká na vás vstupný bonus aaj stávka bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Sebastián Fapšo (RFA Ring Tour: Trnava)

RFA Ring Tour: Trnava - info, bojovníci, zápasy, livestream

Organizácia RFA prichádza s ďalším novým typom turnaja. Tentoraz je to čisto postojársky event s označením Ring Tour🎙️✨