UFC Paríž: Whittaker vs. Vettori - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na septembrovom turnaji UFC Fight Night v Paríži sa proti sebe v prestížnom zápase postavia aj Robert Whittaker a Marvin Vettori. Jednotka a trojka strednej váhy.

UFC súboj Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Výsledok: Whittaker zvíťazil na body, Vettori ťahal za kratší koniec

Papierovým favoritom tohto súboja bol novozélandský fighter Robert Whittaker a v klietke to tak vyzeralo prakticky od prvých minút. Jednotka strednej váhy si strážila počet signifikantných úderov aj aktivitu. Po troch kolách zrejme všetci, vrátane Marvina Vettoriho očakávali, že rozhodcovia nemôžu priniesť iný verdikt ako víťazstvo Whittakera.

sipka Pozrite si kompletný prehľad a výsledky zápasov turnaja UFC Paríž

UFC Fight Night (Paríž): Robert Whittaker vs. Marvin Vettori - informácie, analýza, kurzy a tip

Prvýkrát v histórii prichádza UFC do Paríža! V Accor Aréne vypukne v sobotu 3. septembra 2022 veľký galavečer, v ktorom bude hrať hlavnú úlohu domáci Francúz Ciryl Gane, no v úlohe "predskokanov" si zmerajú sily špičkoví borci v strednej váhe: aktuálna jednotka rebríčka Robert Whittaker a tretí muž divízie Marvin Vettori. Kliknite sem, tipnite si s bonusom a sledujte UFC v Paríži naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Novozélanďan Robert Whittaker (31) už päť rokov ašpiruje na titul v strednej váhe. Bývalý šampión organizácií SFA, CFC a víťaz The Ultimate Fighter vo welterovej divízii sa v roku 2017 dokonca stal dočasným šampiónom aj v UFC, keď porazil Yoela Romera, no o dva roky ho Israel Adesanya o opasok obral a Whittaker ho nezískal späť ani v odvete vo februári tohto roka.

Pôvodne voľnoštýliar si s prechodom do profi MMA vypiloval viacero bojových umení a stal sa tak komplexným bojovníkom, ktorého je naozaj ťažké poraziť. Má čierny opasok v hapkido, gódžu-rjú karate, jiu-jitsu a je tiež skvelý v boxe. Keď k tomu doplníme špičkové grapplingové schopnosti, nechceli by ste sa s ním v klietke stretnúť. Whittakerova profesionálna bilancia je 23 výhier – 6 prehier.

Aj Marvin Vettori (28) už s Adesanyom dvakrát bojoval a dvakrát prehral. V tom druhom prípade išlo o titul. Taliansky grappler je výnimočným zjavom v UFC. Nezľakne sa ani pästnej výmeny a doteraz ho v profi kariére ešte nikto nedokázal ukončiť pred limitom. Jeho bilancia je 18 výhier – 5 prehier – 1 remíza.

Rodák z Trenta je bývalým šampiónom organizácie Venator FC vo welterovej váhe a okrem strednej divízie, ktorej sa v súčasnosti venuje prevažne, naposledy v UFC debutoval aj v poloťažkej hmotnostnej kategórii. A víťazne, pri debute porazil Paula Costu.

TIP: Robert Whittaker zvíťazí (kurz 1,41sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Nech sa už na tento súboj dívame akokoľvek, aj keby sme chceli odhliadnuť od kurzov a predpovedí bookmakerov, Whittaker má jednoznačne lepšie predpoklady na to, aby ho zvládol. Neočakávame vopred rozhodnutý zápas, Vettori totiž už dokázal zdolať nejedno silné meno a dokonca uspel aj v spomínanej poloťažkej váhe, no technické a bojové zručnosti a skúsenosti hovoria v prospech Novozélanďana. Tipujeme jednotku.

Sledujte UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa (Whittaker vs. Vettori) NAŽIVO - priamy prenos, livestream, PPV

Ak máte k dispozícii platený športový kanál Premier Sport 1, môžete sa spoľahnúť, že v sobotu 3. septembra v ideálnom vysielacom čase v programe nájdete priamy prenos z tohto parížskeho podujatia. Naživo bude UFC Fight Night s Whittakerom a Vettorim vysielať aj streamovacia platforma VOYO, ktorá po skončení prenosu ponúkne aj záznam z turnaja. Môžete ju mať už od 5,99 EUR mesačne.

Za poplatok, prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass môžete sledovať tento galavečer kdekoľvek na svete. Kúpiť si môžete tento konkrétny turnaj, jeho časť (kartu) alebo niekoľkomesačné predplatné.

Celkom zadarmo môžete turnaj UFC v Paríži sledovať prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Bude dostupný pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie, ktorí mesiac pred týmto podujatím pretipovali aspoň 1,20 EUR. To je celkom zvládnuteľné, čo poviete?

Zaregistrujte sa v Tipsporte prostredníctvom tohto odkazu a získate nielen okamžitý prístup k livestreamom na prvých sedem dní bez ďalších podmienok, ale aj vstupný bonus až 20 EUR na prvé stávky a tiež možnosť uplatniť si vkladový bonus až do výšky 4000 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Kamil Minda vs. Tomáš Možný (RFA 4)

RFA 4 Košice: Minda vs. Možný - informácie, dátum, kurzy

Organizácia RFA oznámila turnaj s poradovým číslom 4✨ Ten sa uskutoční v košickej Steel Aréne a má byť skutočne veľkolepý❗ Prečítajte si...