UFC Fight Night Paríž: Gane vs. Tuivasa - dátum, karta, zápasy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC Fight Night opäť prichádza do Európy. Prvý septembrový víkend nás čakajú poriadne tvrdé bitky v romantickom Paríži. Prečítajte si všetko dôležité o tomto turnaji.

INFORMÁCIE
GANE vs. TUIVASA
FIGHT CARD a VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC Fight Night Paríž: Gane vs. Tuivasa - dátum, karta, zápasy Foto: Pixabay

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 3. september 2022, 23:00 hod
  • Miesto konania: Paríž, Francúzsko
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Ciryl Gane doma splnil úlohu favorita parádnym knokautom

Tai Tuivasa sa v Paríži v bitke dvoch ťažkých váh proti domácemu Cirylovi Ganemu držal naozaj statočne a predviedol obdivuhodný výkon. Aj preto to bol najlepší zápas večera. Lenže Austrálčan nevydržal do konca. V poslednej minúte tretieho kola sa Gane po dobrom úskoku dostal do ofenzívy, keď súper nestíhal brániť a trafil zlomový úder. Ten Tuivasu rozhodil dosť na to, aby mohol Francúz pridať definitívne KO.

V hlavnom predzápase Robert Whittaker porazil Marvina Vettoriho na body. Aj v ďalších súbojoch hlavnej karty určili víťazov bodoví rozhodcovia. Tešili sa Nassourdine Imavov, Nathaniel Wood a veľmi tesne vyhral aj William Gomis.

Roman Kopylov to na body nenechal, knokautoval Alessia Di Chirica na začiatku tretieho kola.

Finančný bonus za výkon večera získalil Abus Magomedov a Benoit Saint-Denis. Magomedov menovaný si zarobil iba za 19 sekúnd, presne toľko trvalo, kým zmlátil Dustina Stoltzfusa front kickmi a päsťami. Saint-Denis si dal prvé kolo ako rozcvičku a Gabriela Mirandu vyriešil za 16 sekúnd v druhom kole.

UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa - informácie, dátum a miesto

Parížska Accor Arena zažije v sobotu 3. septembra 2022 veľký večer. Do Francúzska totiž príde elita svetovej MMA. UFC Fight Night s hlavným zápasom v ťažkej váhe medzi domácim borcom Cirylom Ganem a Austrálčanom Taiom Tuivasom. Pripravte sa na parádny súboj a nezabudnuteľnú show. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 209
🥊️ Hlavný zápas: Ciryl Gane - Tai Tuivasa
🗓️ Dátum: 3. september 2022
🛰️ Miesto: Paríž, Francúzsko
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

Okrem dvoch hlavných protagonistov je ťahákom tohto galavečera aj bitka Novozélanďana Roberta Whittakera s Talianom Marvinom Vettorim v strednej váhe. Malo by ísť o mimoriadne atraktívnu konfrontáciu, keďže tak, ako v prípade hlavného zápasu, ide o jednotku a trojku v divízii.

UFC Fight Night: Ciryl Gane vs. Tai Tuivasa - analýza, kurzy a tip

Ciryl Gane (32) je bývalý neporazený francúzsky kickboxer, ktorý na MMA presedlal iba v roku 2018, no profi kariéru v zmiešaných bojových umeniach rozbehol famózne. Má na konte 10 výhier a 1 prehru. Tá pritom prišla až v tom poslednom zápase, keď bojoval o titul proti Francisovi Ngannouovi. A vydržal s ním celých päť kôl.

"Bon Gamin", ako znie prezývka tohto 196 cm vysokého Francúza, čo v preklade znamená "dobrý chlapec", už ale na titul v UFC siahol. V auguste minulého roku sa po výhre nad Derrickom Lewisom stal dočasným šampiónom ťažkej váhy. Pozíciu však následne v januári 2022 nepotvrdil proti Ngannouovi.

Tai Tuivasa (29), syn Samoana a pôvodnej austrálskej domorodkyne z kmeňa Wiradjuri, má prezývku "Bam Bam". A ako bývalému profesionálnemu boxerovi a kickboxerovi sa mu skutočne hodí. Na rozdiel od Ganeho, ktorý je komplexnejším bojovníkom, sa Tuivasa radí medzi ortodoxných strikerov.

Rodák zo Sydney má bilanciu 14 výhier – 3 prehry, pričom až 13 zo svojich víťazných zápasov ukončil knokautom, 11 z toho v prvom kole. Je bývalým šampiónom austrálskej AFC, ale v UFC ešte o titul nikdy nebojoval. Teraz je však k nemu veľmi blízko. Vo februári tohto roku knokautoval Derricka Lewisa, čím v elitnej organizácii zaknihoval svoje piate KO víťazstvo v rade.

TIP: Ciryl Gane zvíťazí (kurz 1,16sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stevte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Stretnutie s "Bam Bamom" v klietke určite nebude pri nikoho príjemné, no Ciryl Gane má okrem domáceho publika v Paríži aj ďalšie výhody. Je vyšší, atletickejší a kondične rozhodne lepšie pripravený. Navyše má za sebou v UFC podstatne viac ťažkých súperov, ktorých dokázal poraziť. Okrem Ngannoua ho vlastne nezdolal nikto iný. Vďaka Tuivasovi to môže byť veľmi atraktívna boxerská bitka, ale favoritom je Gane a očakávame, že to zvládne.

UFC Fight Night 209: Gane vs Tuivasa - karta, program, zápasy, výsledky

Príprava fight card parížskeho turnaja v týchto dňoch vrcholí. V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledky:

UFC FIGHT NIGHT: VERA vs. CRUZ
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Heavyweight Ciryl Gane (KO) 3(4:23) Tai Tuivasa
Middleweight Robert Whittaker (BODY) 3(5:00) Marvin Vettori
Middleweight Nassourdine Imavov (BODY) 3(5:00) Joaquin Buckley
Middleweight Alessio Di Chirico 3(1:09) Roman Kopylov (KO)
Featherweight William Gomis (BODY) 3(5:00) Jarno Errens
Featherweight Charles Jourdain 3(5:00) Nathaniel Wood (BODY)
Preliminary card
Middleweight Abus Magomedov (TKO) 1(0:19) Dustin Stoltzfus
Lightweight John Makdessi 3(5:00) Nasrat Haqparast (BODY)
Lightweight Fares Ziam (BODY) 3(5:00) Michal Figlak
Lightweight Benoit Saint-Denis (TKO) 2(0:16) Gabriel Miranda
Bantamweight
Khalid Taha 1(3:15) Cristian Quinonez (TKO)
Women's Featherweight Stephanie Egger (SUB) 2(4:54) Ailin Perez

Ako sledovať naživo UFC on ESPN+ 67 (UFC Fight Night: Gane vs. Tuivasa) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Ak sa pýtate, či aj tento turnaj budete môcť sledovať v priamom prenose na kanáli Premier Sport 1, odpoveď znie áno. Rovnako ako prostredníctvom streamovacej platformy VOYO, ktorá pre prípadných oneskorencov zachová aj záznam.

Ak by ste to nevedeli vyriešiť nijako inak, tak máte stále k dispozícii aj oficiálny PPV (pay-per-view), teda UFC Fight Pass. Kúpiť si môžete konkrétny galavečer, dokonca vybranú časť turnaja, alebo si "cvaknúť" predplatné.

Načo by ste to však robili, keď máte k dispozícii online livestream zadarmo prostredníctvom Fortuna TV? Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna môžu sledovať všetky živé prenosy (vrátane UFC) cez túto platformu bez akýchkoľvek poplatkov. Stačí, ak si týždeň pred konkrétnym podujatím vsadíte akýkoľvek tiket a na účte vám zostane akýkoľvek kladný zostatok.

Ak ešte nemáte svoj účet, zmeňte to! Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a okrem okamžitého prístupu k livestreamom dostanete teraz aj 30-eurovú stávku celkom bez rizika a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...