UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas. Už túto sobotu sa mal na turnaji UFC Fight Night 238 postaviť proti Joelovi Álvarezovi, ten ale zo zápasu odstúpil. Klein však dostal nového súpera a tak sa zápas v sobotu bude konať.

KLEIN MÁ NOVÉHO SÚPERA
INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez Foto: Profimedia

UFC Fight Night 238: Ďalší zápas Lajoša Kleina

Turnaj UFC Fight Night 238, na ktorom sa predstaví aj slovenský zápasník Ľudovít Klein, sa mal pôvodne konať v Saudskej Arábii, nakoniec bol ale presunutý do Las Vegas. Turnaj sa koná už túto sobotu 2. marca 2024 v známej hale UFC Apex.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Klein sa mal v klietke pôvodne stretnúť so Španielom Joelom Álvarezom, ten ale zo zápasu odstúpil kvôli problémom s vízami. Na Slováka tak čaká nový súper, nováčik organizácie UFC AJ Cunningham.

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 238
🥊️ Sledovaný zápas: Ľudovít Klein vs. AJ Cunningham
🗓️ Dátum a čas: 2. marca 2024
🌎 Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, USA
▶️ Priamy prenos: Tipsport TV | Voyo | UFC Fight Pass

Lajoš Klein má nového súpera AJ Cunninghama

Slovenský zápasník prežil tesne pred svojim ôsmym zápasom v UFC napínavé dni. UFC hľadalo na poslednú chvíľu náhradníka namiesto Joela Álvareza, ktorý kvôli vízam nemôže v Las Vegas v sobotu nastúpiť. Napokon sa našiel Američan AJ Cunningham, pre ktorého to bude premiérový zápas v organizácii.

AJ Cunningham (29) sa pokúšal do UFC dostať už minulý rok skrz projekt Dana White's Contender Series, avšak prehral so Stevenom Nguyenom na TKO v druhom kole. Bojovník s prezývkou "The Savage" je bývalým šampiónom americkej MMA organizácie Attitude MMA Fights. Jeho profesionálna bilancia je 11 výhier a 3 prehry.

Ako to dopadne? Analýzu, kurzy a tip na tento zápas nájdete TU »

UFC Fight Night: Ľudovít Klein vs. Joel Alvarez (lightweight) ❌ ZÁPAS ZRUŠENÝ

Úspešný slovenský zápasník Ľudovít Klein (29) má za sebou sedem zápasov v UFC. Do posledného duelu s Čiľanom Ingnaciom Bahamondem vstupoval ako outsider, avšak po troch kolách vyhral na body a pripísal si cenné víťazstvo. V rámci organizácie UFC má Klein na svojom konte 4 výhry, 1 remízu a len 2 prehry.

"Mr. Highlight" je síce nižší, ale je to komplexný bojovník, ktorý je silný v postoji aj na zemi a dokáže si poradiť aj s vyššími súpermi. Kleinova celková profi bilancia je 20 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

Kleinov pôvodný súper Joel Álvarez (31) debutoval v UFC v roku 2019 v pražskej O2 aréne, kde utŕžil prehru od Damira Ismagulova. Od tejto porážky zvíťazil v 5 zápasoch a prehral iba jeden s Armanom Tsarukyanom.

Rodák z Gijónu je silný predovšetkým na zemi, má hnedý opasok v brazílskom jiu-jitsu a počas svojej kariéry si pripísal 17 výhier na submisiu. Celková bilancia Álvarezových zápasov v profesionálnej MMA kariére je 20 výhier a 3 prehry. Nateraz však svoje štatistiky nezveľadí. Pred svojím najbližším štartom v UFC si bude musieť dať do poriadku pracovné povolenie na území Spojených štátov.

sipka Kompletné informácie a karta zápasov turnaja UFC Fight Night 238

Ako a kde sledovať naživo Lajoša Kleina v UFC – LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Zápas Ľudovíta Kleina v UFC s istotou budete môcť sledovať aj v televízii. Pravidelne prináša turnaje tejto elitnej organizácie platený kanál Premier Sport s českými alebo slovenskými komentátormi. Určite bude vysielaný aj cez streamovaciu službu Voyo. No a do úvahy pripadá možno aj zaradenie do vysielania TV DajTo. Tieto informácie vám však upresníme, keď budú definitívne potvrdené.

Zakúpiť si môžete aj prístup PPV – UFC Fight Pass, ktorý vám umožní sledovať živý prenos na oficiálnej platforme. Organizácia UFC má v ponuke aj aplikáciu do mobilu, cez ktorú ide sledovať zápasy v telefóne.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport budú môcť sledovať livestream zadarmo na Tipsport TV. Stačí mať v priebehu 30 dní pred podujatím pretipované aspoň 1,20 eur a dívate sa naozaj zdarma. Navyše, ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okrem okamžitého prístupu k športovým prenosom aj vstupný kredit 20 eur, ktorý môžete pretipovať a de facto si tak predplatiť livestreamy dopredu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.