UFC Fight Night: Vera vs. Sandhagen - informácie, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend privítalo texaské San Antonio turnaj UFC Fight Night. Videli sme v boji niekoľko špičkových zápasov mužov i žien. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIE
MARLON VERA vs. CORY SANDHAGEN
VÝSLEDKY – LIVESTREAM

Marlon Vera (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 25. marec 2023, 21:00 hod
  • Miesto konania: San Antonio, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Sandhagen v dráme porazil Veru po "split decision"

Mierne favorizovaný Cory Sandhagen mal v zápase s Marlonom Verom od začiatku viditeľnú prevahu. Najmä v prvých dvoch kolách súpera doslova valcoval. Mal absolútnu prevahu v celkových aj signifikantných úderoch. V každom kole sa aspoň raz pokúsil Veru dostať na zem. Ten sa to snažil kompenzovať pokusmi o submisiu a nebolo to celkom márne. "Sandman" sa však vždy dokázal ubrániť.

V treťom a štvrtom kole už Vera cítil, že ťahá za kratší koniec a snažil sa súperovi bodovo vyrovnať a stále čakal na svoje príležitosti v submisii. Sandhagen bol však stále aktívny a nedovolil súperovi do konca posledného piateho kola prevziať opraty zápasu do svojich rúk.

Verdikt bol však napokon veľmi tesný, keďže jeden z rozhodcov nabodoval víťazstvo Marlona Veru (47:48). Dvaja to však videli jednoznačne v prospech Coryho Sandhagena (50:45 a 49:46), čo bolo objektívne spravodlivé. Sandhagen okamžite po zápase zároveň vyzval na súboj Meraba Dvalishviliho.

V hlavnom predzápase, v ženskej bantamovej váhe, taktiež určovali víťazku rozhodcovia. Holly Holm však zdolala Yanu Santos jasne po jednohlasnom verdikte.

Dva ďalšie zápasy na hlavnej karte sa však taktiež rozhodli iba na "split decision". Nejednoznačná bola výhra Maycee Barber nad Andreou Lee. A veľmi vyrovnané to bolo aj v súboji Alberta Duraeva s Chidim Njokuani, tešil sa prvý menovaný, ale objektívne to musel byť pre rozhodcov veľký rébus, bodovanie hovorí samo za seba (28:29, 29:28, 29:28).

V ostatných dvoch zápasoch hlavného programu porazil Nate Landwehr v submisii Austina Linga a Daniel Pineda si s Tuckerom Lutzom taktiež poradil po submisii v druhom kole.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC on ESPN 43 sipka

UFC on ESPN: Vera vs. Sandhagen - informácie, dátum, čas a miesto

Známe AT&T Center, kde hrá svoje domáce zápasy klub basketbalovej NBA San Antonio Spurs, bude v sobotu 25. marca 2023 od 21:00 hod hostiť galavečer UFC Fight Night: Vera vs. Sandhagen. Ako už vyplýva z názvu, v hlavnom zápase sa stretnú Ekvádorčan Marlon Vera a Američan Cory Sandhagen. To však nie je všetko. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC on ESPN 43
🥊️ Hlavný zápas: Marlon Vera – Cory Sandhagen
🗓️ Dátum a čas: 25. marec 2023, 21:00 hod
🌎 Miesto: AT&T Center, San Antonio, USA
💻 Livestream Tipsport TV, Fortuna TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Marlon Vera vs. Cory Sandhagen (bantamweight) - analýza, kurzy a tip

Obaja spolu mali bojovať už vo februári, no zápas bol napokon z doteraz neznámych dôvodov zrušený, resp. presunutý na nový termín. Teraz prišiel ten čas.

Marlon Vera (30) vďaka skvelej fazóne v posledných rokoch (4-zápasová víťazná séria) vystúpal v rebríčku bantamovej váhy až na tretiu priečku a veľmi výrazne si pýta titulovú šancu. Ak by sa mu podarilo v San Antoniu zvíťaziť, môže sa to stať realitou.

Komplexný ekvádorský bojovník pôsobí v UFC už od roku 2014 a v profi kariére má bilanciu 20 výhier – 7 prehier – 1 remíza. O titul "Chito" zatiaľ nikdy nebojoval no drží rekord v pošte ukončení vo svojej divízii a ESPN ho vyhlásila za najprogresívnejšieho bojovníka roku 2022.


Cory Sandhagen (30) už jeden titulový zápas v UFC za sebou má. V roku 2021 v Abu Dhabi nestačil na Petra Yana a opasok v bantamovej váhe mu tak po piatich kolách ušiel iba na body. Je skvelý postojárom, ktorý v 2021 získal ocenenie Knokaut roka za parádne naskočené koleno proti Frankiemu Edgarovi v 28. sekunde zápasu.

"Sandman" pôsobí v slávnej organizácii už viac ako 5 rokov. V minulosti získal titul šampióna v Sparta Combat League a jeho celkové štatistiky v profi MMA sú 15 výhier – 4 prehry. Naposledy (v septembri minulého roka) knokautoval Songa Yadonga.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Marlon Vera (kurz 2,19sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO

TIPSPORT KURZY: VERA vs. SANDHAGEN
VERA 1 (2,19) ⭐ Remíza X (45,00) SANDHAGEN 2 (1,61)

Papierovým favoritom je Sandhagen, i keď štatistiky a aktuálna forma možno hovoria v prospech Veru. Aj to značí, že zápas bude zrejme vyrovnaný a nevyspytateľný. My pôjdeme proti bookmakerom a budeme tipovať jednotku. Ekvádorčan má životnú formu a veríme, že po tom, čo za ostatné dva roky prešiel cez Daveyho Grant, Frankie Edgara, Roba Fonta a Dominicka Cruza, si poradí aj s Corym Sandhagenom.

UFC on ESPN 43: Vera vs Sandhagen - fight card, program, zápasy, bojovníci a výsledky

Na hlavnej karte nájdeme okrem iného aj dva kvalitné ženské zápasy v bantamovej a mušej váhe. Veľkú pozornosť láka aj vrcholový zápas na "Prelims" medzi Alexom Perezom a Manelom Kapem. No a bojovať uvidíme aj Nata Landwehra, ktorého v októbri 2021 porazil slovenský bojovník Ľudovít Klein.

UFC on ESPN 43 - FIGHT CARD, ZÁPASY, PROGRAM (VÝSLEDKY)
Main card
Bantamweight Marlon Vera 5(5:00) Cory Sandhagen (BODY)
Women's Bantamweight Holly Holm (BODY) 3(5:00) Yana Santos
Featherweight Nate Landwehr (SUB) 2(4:11) Austin Lingo
Women's Flyweight Andrea Lee 3(5:00) Maycee Barber (BODY)
Middleweight Albert Duraev (BODY) 3(5:00) Chidi Njokuani
Featherweight Daniel Pineda (SUB) 2(2:50) Tucker Lutz
Preliminary card
Featherweight Steven Peterson 3(5:00) Lucas Alexander (BODY)
Welterweight Trevin Giles (BODY) 3(5:00) Preston Parsons
Flyweight C.J. Vergara (TKO) 2(4:04) Daniel da Silva
Flyweight Victor Altamirano (BODY) 3(5:00) Vinicius Salvador

Ako a kde sledovať UFC on ESPN: Vera vs. Sandhagen NAŽIVO - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Televízny priamy prenos z tohto turnaja prinesie v noci zo soboty na nedeľu (26.3.) už tradične kanál Premier Sport 1, vysielanie sa začína od 01:00 hod a pobeží aj v ponuke streamovacej služby VOYO. Oficiálny PPV (pay-per-view) stream si môžete zase zaplatiť cez UFC Fight Pass.

Zápasy z turnaja UFC on ESPN 43 budete môcť sledovať naživo aj na webe stávkových kancelárií. Livestream zadarmo cez TV Tipsport je dostupný každému registrovanému zákazníkovi, ktorý v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipovať aspoň 1,20 eur.

Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom na prvých sedem dní celkom zadarmo a bez podmienok a k tomu aj vstupný bonus pre nových hráčov až 20 eur. Využiť ho môžete aj na live stávky priamo počas turnaja.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.