UFC Fight Night: Santos vs. Ankalaev - info, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Cez víkend nás čaká aj ďalší event UFC Fight Night. Konať sa bude v Las Vegas a v hlavnom zápase sa predstavia špičkoví borci v poloťažkej váhe Thiago Santos s Magomedom Ankalaevom.

INFORMÁCIEANALÝZAFIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 203: 8,3/10

  • Dátum a miesto: 12. marca 2022, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Rus Ankalaev splnil úlohu favorita

Brazílske "kladivo" dopadlo na príliš tvrdú ruskú stenu. Magomed Ankalaev v hlavnom zápase večera UFC Fight Night 203 porazil Thiaga Santosa v piatich kolách na body. Rus mal pomerne jasnú prevahu a o jeho víťazstve nemožno pochybovať. Priblížil sa tak k šanci zabojovať o titul v poloťažkej váhe.

Hlavný predzápas trval oveľa kratšie. Song Yadong totiž v bantamovej váhe knokautoval Marlona Moraesa už po dvoch minútach a bolo vybavené. Naopak celé tri kolá sa v klietke zdržali Sodiq Yusuff s Alexom Caceresom. Prvý menovaný vyhral na body.

Technickým knokautom triumfovali Khalil Rountree aj Drew Dober. A aby sme mali hlavnú kartu kompletnú, spomeňme ešte víťazstvo Alex Pereiru nad Brunom Silvom v strednej váhe, o ktorom taktiež rozhodli až bodoví rozhodcovia.

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov na UFC Fight Night 203

UFC Fight Night 203 - informácie, dátum a miesto

Eventové a produkčné centrum UFC Apex v Enterprise, Las Vegas bude v sobotu 12. marca 2022 hostiť turnaj UFC Fight Night 203 alebo, ak chcete, UFC on ESPN+ 61. Podujatie sa, samozrejme, oficiálne označuje aj menami hlavných aktérov, ktorými sú v tomto prípade skúsený Brazílčan Thiago Santos a dagestanský Rus Magomed AnkalaevKliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 203 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Thiago Santos vs. Magomed Ankalaev - analýza, kurzy a tip

Bude to súboj dvoch rebríčkovo vysoko postavených borcov v poloťažkej hmotnostnej kategórii, ktorí určite majú niekde vo svojich snoch aj titul v UFC, ale doposiaľ sa im to nepodarilo. Jeden z nich sa však v noci zo soboty na nedeľu k titulovému zápasu môže priblížiť.

Rodák z Rio de Janeiro Thiago Santos de Lima (38) je už dlhodobo členom popredného klubu American Top Team, takže sa pripravuje s tými najlepšími borcami z USA i celého sveta. Skúsený bojovník si vo svojej kariére prešiel postupne od welterovej, cez strednú až po súčasnú poloťažkú váhu, v ktorej debutoval v roku 2018 víťazstvom proti Erykovi Andersovi.

Bojovník s prezývkou "Marreta", čo v preklade znamená "kladivo", podľa tetovania na jeho hrudi, už má za sebou aj titulový zápas v UFC. Pred troma rokmi bojoval o opasok proti legendárnemu Jonovi Jonesovi – neúspešne. Tento nezdar ho rozhodil natoľko, že Santos prehral aj ďalšie dva zápasy. Chuť víťazstva si znova pripomenul až v októbri minulého roka, keď porazil na body krajana Johnnyho Walkera.

Držiteľ čiernych opaskov v muay thai i brazílskom jiu-jitsu má v kariére bilanciu 22 výhier – 9 prehier, z toho 15 knokautov, avšak v tomto zápase nebude favoritom. Tým je totiž jeho náprotivok.

O takmer desať rokov mladší Magomed Alibulatovich Ankalaev (29) ako rodák z Machačkaly dostal v začiatkoch tradičnú dagestanskú školu bojových umení, čo z neho urobilo takmer neprekonateľný stroj. Doteraz prehral iba jeden jediný zápas, pri svojej premiére v UFC, keď ho v triangli utiahol Paul Craig sekundu pred koncom.

Odvtedy však ruský bojovník ťahá v najkvalitnejšej MMA organizácii sveta famóznu šnúru 7 víťazstiev v rade. Jeho celková bilancia je 16 – 1. Bývalý amatérsky majster sveta a šampión ruskej organizácie WFCA v poloťažkej váhe je veľmi komplexným typom zápasníka. Je vysoký, dokáže súperov knokautovať, ale vydrží aj dlhé zápasy do konca časového limitu.

Naposledy, v októbri 2021 v Abu Dhabi, na UFC 267 porazil Švajčiara Volkana Oezdemira na body v troch kolách. Teraz si vyskúša duel na päť kôl, v ktorom je pomerne vysokým favoritom.

TIP: Ankalaev zvíťazí (kurz 1,44sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Magomeda Ankalaeva.

Karty sú rozdané. Pomaly, ale isto starnúci Brazílčan, ktorý má najlepšie roky v MMA už za sebou, no stále túži prelomiť smolu a pokúsiť sa nejakým zázrakom získať titul. Proti nemu ruský borec v najlepších rokoch, ktorý je takmer neporaziteľný a očividne sa stále zlepšuje.

Ankalaev je o niečo vyšší, Santos má o niečo dlhší dosah. Santos rozdáva knokauty, Ankalaeva ešte v profi MMA nikto knokautovať nedokázal. Bude to o rýchlosti, pohyblivosti a o chybách. Práve tie Dagestanec takmer nerobí, naopak jeho náprotivok sa im vyhýba stále ťažšie. V prospech Rusa hovorí aj fyzička. Odporúčame tipovať dvojku, rovnako ako 95 % tipérov v stákovej kancelárii Tipsport.

UFC Fight Night 200 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Poďme sa pozrieť bližšie na kartu zápasov. Na jej vrchole sú Thiago Santos s Magomedov Ankalaevom. Hlavných "predskokanov" im urobia dvaja muži z top 15 bantamovej váhy Marlon Moraes a Song Yadong a ešte predtým uvidíme aj kvalitný duel v perovej divízii Sodiq Yusuff vs. Alex Caceres.

Na hlavnej karte sa predstavia aj Khalil Rountree Jr., Alex Pereira či Terrance McKinney. No a na "Prelims" nás opäť čakajú aj dva ženské zápasy.

UFC FIGHT NIGHT 203 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight Thiago Santos vs. Magomed Ankalaev (BODY)
Bantamweight Marlon Moraes vs. Song Yadong (KO)
Featherweight Sodiq Yusuff (BODY) vs. Alex Caceres
Light Heavyweight Khalil Rountree Jr. (TKO) vs. Karl Roberson
Lightweight Drew Dober (TKO) vs. Terrance McKinney
Middleweight Alex Pereira (BODY) vs. Bruno Silva
Preliminary card
Welterweight Matthew Semelsberger (BODY) vs. A.J. Fletcher
Women's Flyweight JJ Aldrich (BODY) vs. Gillian Robertson
Bantamweight
Trevin Jones vs. Javid Basharat (BODY)
Featherweight
Damon Jackson (SUB) vs. Kamuela Kirk
Women's Flyweight Sabina Mazo vs. Miranda Maverick (SUB)
Middleweight Dalcha Lungiambula vs. Cody Brundage (SUB)
Bantamweight Guido Cannetti (TKO) vs. Kris Moutinho
Light Heavyweight Tafon Nchukwi vs. Azamat Murzakanov (KO)

Ako sledovať UFC on ESPN+ 61: Santos vs. Ankalaev - livestream, priamy prenos a PPV

Aj toto podujatie UFC Fight Night (UFC on ESPN+ 61) nájdete medzi športovými livestreami na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Na to, aby ste získali ku všetkým živým prenosom na TV Tipsport prístup zadarmo na 30 dní, stačí v priebehu mesiaca pretipovať minimálne 1,20 eur.

Všetci noví zákazníci, ktorí sa v Tipsporte zaregistrujú teraz, dostanú TV Tipsport na najbližších 7 dní okamžite a k tomu aj vstupný bonus 20 eur na prvé stávky.

Priamy prenos nájdete aj v televízii, už tradične na kanáli Premier Sport 1. Tešiť sa v noci zo soboty na nedeľu môžete na kvalitný obraz a plnohodnotný česko-slovenský odborný komentár. Neskôr na rovnakej stanici nájdete určite aj záznam či highlighty z tohto turnaja.

Napokon je tu aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete kúpiť ako PPV (pay-per-view) priamo na webe organizácie UFC. Vyjde vás však zbytočne draho.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌