UFC Fight Night: Sandhagen vs Song, info, kurzy, fight card

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC Fight Night tento víkend prinesie zaujímavý americko-čínsky súboj v bantamovej váhe medzi Corym Sandhagenom a Yadongom Songom. Pozrite si našu analýzu, kompletnú fight card turnaja a tiež stávkové kurzy.

INFORMÁCIE
ANALÝZA a KURZY
FIGHT CARD a VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC (klietka) Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,8/10

  • Dátum a čas: 17. september 2022, 23:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Cory Sandhagen v krvavom zápase zvíťazil po rozhodnutí lekára

Podľa očakávaní to bol poriadny "krvavý kúpeľ". Cory Sandhagen a Yadong Song v hlavnom zápase predviedli poriadny boj. I keď začiatok bol opatrný. Prvé kolo bolo pomerne nudné, no v tom druhom sa všetko otvorilo. Prvý tvrdý úder zasadil ľavým hákom Song, Sandhagen však reagoval sériou rán, ktoré spôsobili súperovi nemalé škody. Bol to najmä lakeť, ktorý otvoril ľavé obočie čínskeho bojovníka.

Prvá kontrola lekára prišla pred tretím kolom, to ešte Song dostal povolenie pokračovať. Rana sa však v priebehu súboja otvárala a Číňan začínal stále viac krvácať na oko. Napriek tomu duel pokračoval aj do štvrtého kola.

V ňom Song zrejme pochopil vážnosť situácie a snažil sa zápas čo najrýchlejšie zlomiť na svoju stranu. Zdalo sa, že sa pokúša o ukončenie. To sa mu však nepodarilo ani na zemi, kde mal prevahu. Keď v závere štvrtej časti vyšiel takedown Sandhagenovi a pritlačil Songa pri pletive, jeho veľká rana nad ľavým okom začala vážne krvácať. Po kontrole počas prestávky pred piatym kolom lekár zápas ukončil. Cory Sandhagen zvíťazil TKO.

V ďalších zápasoch hlavnej karty sa z víťazstiev tešili: Gregory Rodrigues, ktorý knokautoval Chidiho Njokuaniho v druhom kole. Andre Fili, ktorý zdolal Billa Algea tesne na "split decision". Joseph Pyfer ukončil Alena Amedovskiho na TKO už v prvom kole. Rodrigo Nascimento si s Tannerom Boserom poradil na body taktiež iba po "split decision". No a Anthony Hernandez dokázal uspať Marca-André Barriaulta po "arm-triangle chike" v treťom kole.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night 210

UFC Fight Night: Sandhagen vs. Song - informácie, termín a dejisko

"Sandman" z Colorada Cory Sandhagen a "Kung Fu Monkey" z čínskeho Hulanu sa proti sebe postavia v dynamickom súboji dvoch strikerov ako hlavný bod programu na galavečera UFC Fight Night 210. Ten sa uskutoční už tento víkend v noci zo soboty 17. septembra na nedeľu 18. septembra 2022 v známom UFC Apex Centre v Las Vegas. Začiatok je naplánovaný okolo polnoci. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 210
🥊️ Hlavný zápas: Cory Sandhagen - Yadong Song
🗓️ Dátum: 17. – 18. september 2022
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 60: Cory Sandhagen - Yadong Song - analýza, kurzy a tip

Cory Sandhagen (30) sa do klietky vracia po roku. Naposledy bojoval v Abu Dhabi v októbri 2021 s Rusom Petrom Yanom o titul "interim" šampióna v bantamovej váhe, no prehral na body. Bola to je štvrtá prehra v kariére, no celkovo už tretia za posledné dva roky. Je profesionálne štatistiky sú 14 výhier – 4 prehry, no chýbajú mu veľké víťazstvá. V UFC prehral s Petrom Yanom, T.J. Dillashawom aj Aljamainom Sterlingom.

Yadong Song (24) je od svojho súpera o šesť rokov mladší, no vôbec nie menej skúsený. V profi MMA má na konte už 27 zápasov s bilanciou 19 výhier – 6 prehier – 1 remíza. Na rozdiel od Sandhagena sa mu v posledných rokoch darí. Tento rok stihol knokautovať Marlona Moraesa a vlani v novembri od neho dostal parádny "head kick" aj Julio Arce.

Obaja sú prevažne strikeri/postojári, no Sandhagen by mal byť o niečo zručnejší aj na zemi a v klinčoch. Jeho výhodou je tiež asi 7 centimetrov do výšky. Song je však veľmi rýchlym a dynamickým bojovníkom, ktorý svoju prezývku "Kung fu Monkey" nedostal náhodou.

TIP: Yadong Song zvíťazí (kurz 2,59sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Cory Sandhagen vs. Yadong Song vo Fortune!

"Sandman" nebol v súťažnom zápase celý rok. Vynechal toho veľa, kým v rovnakom období Song knokautoval dvoch silných borcov a rozbehol zatiaľ trojzápasovú víťaznú šnúru. Aj keď papierovým favoritom je Američan, napriek kurzom a aj výškovej nevýhode tipujeme víťazstvom čínskeho bojovníka. Stavíme na jeho rýchlosť a nepredvídateľnosť.

UFC Fight Night 210: Sandhagen vs. Song - fight card, program, zápasy (výsledky)

Pozrite sa na fight card turnaja UFC Fight Night 210 v Las Vegas, kde nájdete kompletný prehľad zápasov, ktoré sa v noci zo soboty na nedeľu v Apex Centre uskutočnia. Na hlavnej karte máme aj súboj v ťažkej váhe a "Prelims" obsahuje tiež tri ženské zápasy.

UFC FIGHT NIGHT 210 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight Cory Sandhagen (TKO) 4(5:00) Yadong Song
Middleweight Chidi Njokuani 2(1:27) Gregory Rodrigues (TKO)
Featherweight Andre Fili (BODY) 3(5:00) Bili Algeo
Middleweight
Joseph Pyfer (TKO) 1(3:55) Alen Amedovski
Heavyweight Tanner Boser 3(5:00) Rodrigo Nascimento (BODY)
Middleweight Anthony Hernandez (TSUB) 3(1:53) Marc-André Barriault
Preliminary card
Featherweight Damon Jackson (TKO) 1(1:09) Pat Sabatini
Welterweight Trevin Giles (BODY) 3(5:00) Louis Cosce
Women's Strawweight Denise Gomes 3(5:00) Loma Lookboonmee (BODY)
Lightweight Trey Ogden (BODY) 3(5:00) Daniel Zellhuber
Women's Flyweight Mariya Agapova 2(2:19) Gillian Robertson (TSUB)
Bantamweight Tony Gravely 3(5:00) Javid Basharat (BODY)
Lightweight Nikolas Motta (TKO) 1(3:49) Cameron VanCamp

Kde sledovať naživo UFC Fight Night: Sandhagen vs. Song (UFC on ESPN+ 68) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Aj tento UFC galavečer prinesie v priamom prenose platený kanál Premier Sport 1, ktorý turnaje prestížnej svetovej MMA organizácie vysiela pravidelne. Živý prenos nájdete aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO, kde neskôr bude k dispozícii aj záznam z podujatia. Samozrejmosťou je tiež PPV (pay-per-view) prenos prostredníctvom oficiálnej platformy UFC Fight Pass.

Ak však nechcete zbytočne míňať, víkendové UFC si znova môžete pozrieť naživo aj celkom zadarmo prostredníctvom Fortuna TV. Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie, mať v uplynulom týždni vsadený akýkoľvek tiket a na účte zostatok aspoň pár centov. Žiadne ďalšie podmienky.

Ak sa však zaregistrujete vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník, môžete všetky livestreamy (vrátane UFC) sledovať zadarmo okamžite a k tomu dostanete aj kredit 30 EUR, prvú stávku bez rizika za 30 EUR a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Floyd Mayweather

Box: Mayweather vs. Asakura - exhibícia, dátum, informácie

Ďalšia miliónová boxerská exhibícia na obzore 🥊️ Nestarnúci a stále neporazený Floyd Mayweather sa opäť pobije s MMA bojovníkom❗