Box: Mayweather vs. Asakura - exhibícia, dátum, informácie

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalšia miliónová boxerská exhibícia na obzore. Nestarnúci a stále neporazený Floyd Mayweather sa opäť pobije s MMA bojovníkom. Tentokrát to bude japonská hviezda Mikuru Asakura.

INFORMÁCIEANALÝZAZÁPASY a VÝSLEDKYNAŽIVO

Floyd Mayweather Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Výsledky: Mayweather nenechal nič na náhodu a opäť zvíťazil (video)

Americký boxer Floyd Mayweather nezaváhal ani v exhibičnom zápase na japonskej pôde. Mladého bojovníka Mikuru Asakuru knokautoval už v druhom kole a potvrdil, že vo svojej váhe je zatiaľ najlepším boxerom nielen súšasnosti, ale aj minulosti a vlastne všetkých čias.

sipka Kompletné výsledky turnaja RIZIN 38 si pozrite TU

Box: Floyd Mayweather vs. Mikuru Asakura (exhibícia) - informácie, dátum a miesto

Nikdy neporazený americký boxer Floyd Mayweather ukončil aktívnu kariéru už v roku 2017, no stále sa venuje zaujímavým a najmä finančne lákavým exhibičným zápasom. Po tom, čo bojoval s Conom McGregorom, sa teraz postaví do ringu proti ďalšiemu MMA zápasníkovi. V nedeľu 25. septembra 2022 na galavečere RIZIN 38 v japonskom meste Saitama ho vyzve miestna hviezda Mikuru Asakura. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

FLOYD MAYWEATHER POROVNANIE MIKURU ASAKURA
45 rokov vek 30 rokov
Box: 50–0 bilancia MMA: 16–3
27 knokauty 8
173 cm výška 177 cm
ortodoxný postoj southpaw

Floyd Mayweather vs. Mikuru Asakura - box, analýza, kurzy a tip

Američana netreba príliš predstavovať. Floyd Mayweather je najlepší boxer vo svojej kategórii a vďaka svojím športovým úspechom sa stal aj jedným z najbohatších športovcov na planéte. Na profi úrovni má bilanciu 50 zápasov – 50 výhier a nikto ho nedokázal poraziť zatiaľ ani v exhibičných dueloch, i keď proti Loganovi Paulovi či Donovi Mooreovi neboxoval na body.

Mnohonásobný šampión organizácií WBC, IBF, WBA, WBO, IBO, IBA aj The Ring v niekoľkých váhových kategóriách má už 45 rokov a stále zarába milióny vďaka tomu, čo ho baví najviac. Takéto exhibičné zápasy mu dnes totiž vynášajú viac ako súťažné bitky počas jeho aktívnej kariéry, ktorú ukončil v roku 2017.

Mikuru Asakura je na japonskej scéne v bojových športov známym menom. Bývalý šampión RINGS v kategórii do 65 aj 70 kilogramov v súčasnosti pôsobí v prestížnej organizácii Rizin, kde už má za sebou aj prvý titulový zápas v perovej váhe. Zatiaľ neúspešný.

Tridsaťročný bojovník urobil za posledné roky výrazný progres. V MMA je známy predovšetkým ako postojár s aktuálnou bilanciou 16 výhier – 3 prehry, z toho 8 knokautov. Má výborne zvládnuté karate, brazílske jiu-jitsu aj boxerské techniky. Napriek tomu však veľa skúseností s boxovaním proti borcom ako Mayweather doposiaľ nenadobudol.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Keďže ide o exhibíciu, je trochu zradné predpovedať, ako by sa tento zápas na základe objektívnych faktorov mohol vyvíjať. Každopádne môžeme povedať, že proti sebe budú stát dvaja schopní bojovníci podobných fyzických proporcií.

Výhodou Mayweathera sú, samozrejme, jeho nesmierne skúsenosti v ringu, kde za takmer 30 rokov nenašiel premožiteľa. A proti špičkovému MMA fighterovi už bojoval, spomeňme si na Conora McGregora.

Asakura je zase o 15 rokov mladší, môže byť fyzicky lepšie pripravený, v Rizine absolvuje pravidelne ťažké zápasy, takže môžeme povedať, že je aj lepšie "zabehnutý". Medzi povrazmi s "Moneym" to však nebude prechádzka ružovou záhradou. Hnať ho však môže domáce prostredie, keďže sa tento zápas uskutoční v Japonsku.

Kurzy v stákovej kancelárii DOXXbet hovoria jasnou rečou. Mayweather je vysokým favoritom a my odporúčame tipovať naňho sipka stavte si na víťaza TU!

Stavte si na výsledok zápasu Floyd Mayweather - Mikuru Asakura v DOXXbete!

DOXXbet online stávková kancelária

Online stávková kancelária DOXXbet

ZOBERTE SI STÁVKU 20 € BEZ RIZIKA

Zaregistrujte sa v Doxxbete a získajte stávku bez rizika za 20 € a naviac aj vstupný bonus až 5 000 €.

KLIKNI TU a stav si za 20 € bez rizika

RIZIN 38: Mayweather vs. Asakura - fight card, program, zápasy (výsledky)

Veľa informácií zatiaľ nemáme ani o zložený fight card. S určitosťou však môžeme očakávať, že k tomuto zápasu sa pridružia ďalšie súboje a Rizin pripraví celkovo atraktívny a plnohodnotný galavečer, kde sa predstavia aj ďalší zaujímaví fighteri. Kartu zápasov tak budeme priebežne aktualizovať.

RIZIN 38: MAYWEATHER vs. ASAKURA - FIGHT CARD
Box (exhibícia)
Pound for pound Floyd Mayweather (TKO) 2(2:59) Mikuru Asakura
MMA (fight card)
Bantamweight Kyoji Horiguchi (TSUB) 2(2:59) Yuto Hokamura
Women's Atomweight Seika Izawa (SUB) 2(4:56) Anastasiya Svetkivska
Women's Atomweight Ayaka Hamasaki 3(5:00) Si Woo Park (BODY)
Featherweight Soo Chul Kim (BODY) 3(5:00) Hiromasa Ougikubo
Heavyweight Shoma Shibisai (SUB)
1(1:48) C. Gibrainn de Oliveira
Featherweight Kyohei Hagiwara 2(2:14) Chihiro Suzuki (SUB)
Lightweight Juri Ohara 1(1:23) Luiz Gustavo (KO)
Featherweight Kota Miura (SUB) 1(1:54) Bunchuai Phonsungnoen

Ako a kde sledovať box Floyd Mayweather vs. Mikuru Asakura - priamy prenos, livestream a PPV

Keďže sa to všetko odohrá pod organizátorskou taktovkou Rizinu, s určitosťou vieme povedať, že podujatie bude medzinárodne vysielané prostredníctvom RIZIN Fight Pass, čo je oficiálny PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie zápasov v rámci tejto organizácie. Vysielacie práva však môžu prípadne získať aj iné platformy. O možnostiach, ako a kde tento boxerský galavečer sledovať, vás budeme informovať.

Ak by ste si chceli na tento zaujímavý zápas vsadiť, odporúčame vám sledovať aktuálnu kurzovú ponuku na webe stávkovej kancelárie Fortuna, ktorá má zrejme najširší výber stávok na bojové športy rôznych druhov. Ak sa tu a teraz zaregistrujete vo Fortune ako nový zákazník, môžete sa tešiť na skvelé bonusy!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Anthony Joshua

Box: Usyk vs. Joshua 2 - dátum, informácie a tip na výsledok

Rok 2022 je rokom veľkých odvetných súbojov v boxe 🥊️ Čaká nás jeden z najväčších. Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua ✌ o štyri opasky...

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...