UFC Fight Night: Lemos vs. Andrade - info, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

UFC pokračuje ďalším turnajom v Las Vegas. Tentokrát budú v hlavných úlohách ženy. Galavečer so zápasom Amanda Lemos vs. Jessica Andrade sa koná už 23. apríla.

INFORMÁCIELIVESTREAM
FIGHT CARD a VÝSLEDKY
ANALÝZA a KURZY

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 23. apríla 2022, 23:30 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Jessica Andrade si splnila úlohu favoritky

Headlinový brazílsky súboj tohto turnaja napokon vyhrala favorizovaná jednotka ženskej slamovej váhy v UFC Jessica Andrade. Rozhodla o tom už v prvom kole, keď Amandu Lemos dostala v submisii po nie častom a najmä neriešiteľnom "standing arm-triangle choke". V ďalšom zápase tak zrejme bude bojovať o titul.

Taktiež v submisii po skvelej páke na koleno vyhral zdolal už po 3 minútach aj Claudio Puelles v hlavnom predzápase Claya Guidu. V odkladanom súboji Maycee Barber s Montanou De La Rosa zvíťazila prvá menovaná na body.

Obľúbená "gilotína" rozhodovala pri víťazstve Charlesa Jourdaina nad Landom Vannatom a poslúžila aj Marc-Andre Barriaultovi proti Jordanovi Wrightovi. Obaja to ukončili za necelé tri minúty.

sipka Kompletný prehľad výsledkov a víťazov tohto turnaja nájdete v tabuľke

UFC Fight Night: Lemos vs. Andrade - informácie, dátum a miesto

UFC Fight Night s poradovým číslom 205 sa uskutoční opäť v UFC Apex Centre v Las Vegas. Turnaj s headlinovým zápasom v ženskej slamovej váhe Amanda Lemos vs. Jessica Andrade by mal odštartovať v sobotu 23. apríla 2022 okolo polnoci. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako a kde sledovať UFC Fight Night: Lemos vs. Andrade naživo - livestream, priamy prenos a VOYO

Aj tento galavečer UFC budete môcť sledovať naživo online a to napr. aj vďaka prenosu, ktorý prinesie stávková kancelária Fortuna. Ak chcete mať prístup k livestreamu na Fortuna TV, stačí byť registrovaným zákazníkom a mať akýkoľvek pozitívny zostatok na vašom hráčskom účte.

Pre všetkých nových zákazníkov Fortuny teraz máme skvelú ponuku! Kliknite na tento odkaz, zaregistrujete sa a čakajú vás tri vstupné bonusy (30 EUR kredit, 30 EUR stávka bez rizika a 30 free spinov do kasína) aj 3-mesačné predplatné streamovacej služby VOYO, ktorá okrem iného vysiela všetky turnaje UFC naživo, ale pozrieť si ich môžete aj zo záznamu.

Zaregistrujte sa vo Fortune a získajte trojitý vstupný bonus aj 3-mesačné predplatné na VOYO!

UFC už pravidelne prináša naživo aj platený televízny kanál Premier Sport 1. Ak ho máte v ponuke vášho operátora, môžete si v noci zo soboty na nedeľu vychutnať najlepšiu svetovú MMA pohodlne v obývačke aj s odborným česko-slovenským komentárom.

A potom je tu tradičný PPV (pay-per-view) prístup, teda oficiálny UFC Fight Pass, vďaka ktorému môžete sledovať všetky turnaje aj ďalší obsah na UFC.TV. Môžete si ho predplatiť alebo si zakúpiť prístup iba na jeden konkrétny turnaj.

UFC Fight Night 205 (UFC Vegas 52) - fight card, program, zápasy a výsledky

Predstavme si bližšie aj fight card nadchádzajúceho turnaja. Kým sa dostaneme k vrcholu večera Amanda Lemos vs. Jessica Andrade, ktorý v našom časovom pásme príde na rade zhruba okolo 04:00 ráno, čakajú nás ešte zaujímavé zápasy.

UFC FIGHT NIGHT 205 - KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Women's Strawweight Amanda Lemos vs. Jessica Andrade (SUB)
Lightweight Clay Guida vs. Claudio Puelles (SUB)
Featherweight Lando Vannata vs. Charles Jourdain (SUB)
Women's Flyweight Maycee Barber (BODY) vs. Montana De La Rosa
Preliminary card
Catchweight (190 lb) Jordan Wright (SUB) vs. Marc-Andre Barriault
Welterweight Dwight Grant vs. Sergey Khandozhko (TKO)
Light Heavyweight Tyson Pedro (KO) vs. Ike Villanueva
Bantamweight Qileng Aori (TKO) vs. Cameron Else
Welterweight Preston Parsons (BODY) vs. Evan Elder
Light Heavyweight Marcin Prachnio vs. Philipe Lins (BODY)
Welterweight Dean Barry (DQ) vs. Mike Jackson

UFC Fight Night: Amanda Lemos vs. Jessica Andrade - odveta, analýza, kurzy a tip

Tridsaťštyriročná Brazílčanka Amanda Lemos nabrala od svojho vstupu do UFC v roku 2017 skvelý kurz smerom nahor. Prvý zápas s Leslie Smith síce prehrala, čo bola jej prvá prehra v kariére, ale odvtedy ťahá šnúru piatich výhier v rade. Jej celková bilancia v profi MMA je 11 výhier – 1 remíza – 1 prehra.

Bývalá šampiónka organizácie Jungle Fight v bantamovej váhe je síce aktuálne v rebríčku slamovej divízie v UFC na 10. mieste, ale túži siahnuť na titul aj v najkvalitnejšej organizácii sveta. Cesta je však ešte dlhá.

Proti nej totiž teraz stojí o štyri roky mladšia krajanka Jessica Andrade, ktorá patrí do absolútnej ženskej svetovej špičky v zmiešaných bojových umeniach. V UFC pôsobí už od roku 2013 a aj keď nemá takú jednoznačnú bilanciu ako Amanda, pri svojich štatistikách 22–9 má za sebou súboje s tými najlepšími bojovníčkami sveta, štyri titulové zápasy a na konte už aj opasok šampiónky slamovej váhy.

Aktuálna jednotka v divízii women's strawweight nazbierala v UFC viacero rekordov. Je jedinou ženou, ktorá dokázala vyhrať v troch rôznych váhových kategóriách, dosiahla najvyšší počet zápasov medzi ženami a v slamovej váhe vytvorila aj rekord v knokautoch. Okrem toho často zbiera aj prémie za najlepšie zápasy a výkony večera. V apríli minulého roka sa pokúšala o titul aj v mušej váhe, ale Valentina Shevchenko ju v druhom kole uzemnila lakťami.

TIP: Jessica Andrade zvíťazí (kurz 1,53sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Amanda Lemos vs. Jessica Andrade vo Fortune!

Aj keď oba zápasníčky pochádzajú z brazílskej MMA školy a obe rady rozdávajú knokauty, Jessica Andrade je napriek mladšiemu veku podstatne skúsenejšou a komplexnejšou fighterkou. Veľmi dobre ovláda techniky a chvaty jiu-jitsu, ktoré dokáže zužitkovať na víťazstvá po submisiách. Amanda Lemos síce takto zatiaľ neprehrala, ale často sa na zem nepúšťa, je to v prvom rade postojárka. Na základe vyššie spomenutého teda očakávame triumf Andradeovej.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.