UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland - info, tip a prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už túto sobotu nás čaká ďalší turnaj z kategórie UFC Fight Night s jubilejným poradovým číslom 200. Postaví proti sebe aj dvoch špičkových borcov strednej váhy.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC súboj v klietke. Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 200: 8,3/10

  • Dátum a miesto: 5. februára 2022, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Strickland splnil úlohu favorita, parádne KO Rakhmonova

Sean Strickland si napokon v zápase večera so Švédom Jackom Hermanssonom poradil, i keď veľmi tesne. Vy vyrovnanom zápase vyhral na body (split decision).

Rovnako sa skončil aj hlavný predzápas Nicka Maximova s Punahelem Sorianom v prospech prvého menovaného. Ešte predtým sa však predviedol v plnej paráde Shavkat Rakhmonov, ktorý ukončil Carlstona Harrisa už v prvom kole knokautom po efektnom lakti z otočky.

Na hlavnej karte sa ďalej tešili z víťazstiev aj Brandan Allen, Bryan Battle a Julian Erosa. Bývalý premožiteľ Ľudovíta Kleina, Američan Michael Trizano tentokrát podľahol na body Hakeemovi Dawoduovi.

sipka Kompletná karta zápasov a výsledky UFC Fight Night 200

UFC Fight Night 200: Hermansson vs. Strickland - informácie, dátum a miesto

V noci zo soboty 5. februára na nedeľu 6. februára 2022 sa v UFC Apex Centre v Las Vegas uskutoční turnaj UFC Fight Night 200. V hlavnom zápase galavečera protio sebe nastúpia Jack Hermansson a Sean Strickland. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night 200 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Vegas 46: Jack Hermansson vs. Sean Strickland - analýza, kurzy a tip

Skúsenejším z dvojice bojovníkov je Švéd s nórskym pasom Jack Hermansson (33) prezývaný aj "The Joker". Komplexný bojovník v strednej váhovej kategórii má za sebou už množstvo veľkých zápasov a v poslednom období sa drží v rebríčku svojej divízie veľmi vysoko. Od roku 2018 prehral iba s Jaredom Cannonierom a Marvinom Vettorim. Naposledy, 22. mája 2021 porazil Edmena Shazbazyana.

Švédsko-nórsky "zolík" má v profi MMA veľmi bilanciu 22 výhier - 6 prehier. Z toho 11-krát zvíťazil knokautom či technickým knokautom, 6-krát uspel v submisii a 5-krát to vybojoval na body. Hermansson je v UFC už od roku 2016, je to bývalý šampión Cage Warriors Fighting Championship. Tento víkend však nebude favoritom.

Tým je totiž na papieri domáci Američan Sean Strickland (30), ktorý aktuálne ťahá sériu 5 výhier v rade a jeho vzostup v rebríčku je impozantný. "Tarzan", ako rodáka zo Severejnej Caroliny prezývajú, je v klietke mimoriadne nebezpečný muž. Vyniká predovšetkým v postojí, ale zaujímavé je, že ešte nikdy neprehral ani v submisii.

Svojou profesionálnou bilanciou 24-3 naháňa strach prakticky každému súperovi. V UFC ho dokázali poraziť len Santiago Ponzinibbio, slávny Kamaru Usman a v roku 2018 v Riu podľahol domácemu Brazílčanovi Elizeu Zaleski dos Santosovi po parádnom "spinning wheel kicku".

Potom sa však bývalý šampión organizácie King of the Cage vrátil späť z welterovej divízie do strednej váhy ide mu to výborne. Nordine Taleb, Jack Marshman, Brendan Allen, Krzystof Jotko a Uriah Hall – to je jeho rozbehnutá víťazná séria, kam chce pripísať aj Hermanssona.

TIP: Strickland zvíťazí (kurz 1,44sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Stricklanda.

Už na základe kurzov je jasné, že bookmakeri a odborníci sa výrazne prikláňajú na stranu Američana. Strickland má fantastickú formu. Stredná váha mu sedí oveľa viac ako predtým welter, čo naplno dokazuje v klietke. Poraziť ho je ťažké, v tejto divízii sa to vlastne ešte nikomu nepodarilo. Tipujeme dvojku, "Tarzan" natiahne svoju sériu na 6 víťazstiev.

UFC Fight Night 200 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Okrem veľmi atraktívneho zápasu medzi Jackom Hermanssonom a Seanom Stricklandom nás cez víkend na hlavnej karte čakajú aj ďalšie tri zápasy v strednej váhe. Práve súboje tejto kategórie sú jedny z najmenej predvídateľných, pretože sa môžu odvíjať prakticky akýmkoľvek spôsobom. Vidíme silu, techniku a stále aj dostatok rýchlosti.

Na Prelims by sa mal predstaviť aj Michael Trizano, premožiteľ nášho Ľudovíta Kleina v jeho druhom zápase v UFC. Kompletnú kartu zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke. Po turnaji tu doplníme aj výsledky.

UFC FIGHT NIGHT 200 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Middleweight Jack Hermansson vs. Sean Strickland (BODY)
Middleweight Punahele Soriano vs. Nick Maximov (BODY)
Welterweight Shavkat Rakhmanov (KO) vs. Carlston Harris
Middleweight Sam Alvey vs. Brendan Allen (SUB)
Middleweight Tresean Gore vs. Bryan Battle (BODY)
Featherweight Julian Erosa (BODY) vs. Steven Peterson
Preliminary card
Bantamweight Miles Johns vs. John Castaneda (TSUB)
Featherweight Hakeem Dawodu (BODY) vs. Michael Trizano
Middleweight
Chidi Njokuani (KO) vs. Marc-André Barriault
Welterweight Jason Witt vs. Phillip Rowe (TKO)
Women's Bantamweight Alexis Davis (BODY) vs. Julija Stoliarenko
Light Heavyweight Jailton Almeida (TKO) vs. Danilo Marques
Flyweight Malcolm Gordon (TKO) vs. Denys Bondar

Ako sledovať UFC on ESPN+ 58: Hermansson vs. Strickland - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z UFC Fight Night opäť nájdete v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Pre prístup k nim na 30 dní vám stačí v priebehu mesiaca pretipovať aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete okamžite prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní a k tomu bonus 20 eur na prvé stávky.

Priamy prenos bude vysielať už tradične platená športová televízia Premier Sport 1. Galavečer ponúkne naživo aj platforma VOYO, ktorú si môžete predplatiť za 5,99 eur mesačne a UFC tam nájdete okrem priamych prenosov aj zo záznamu.

Ďalšou možnosťou je UFC Fight Pass, ktorý si môžete zaplatiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC. Je to však zbytočne drahé.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌