UFC Fight Night: Font vs. Vera - informácie, program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Víkendová noc na prelome apríla a mája bude v UFC patriť turnaju s kvalitným headlinovým zápasom v bantamovej váhe Rob Font vs. Marlon Vera.

INFORMÁCIELIVESTREAMFIGHT CARD a VÝSLEDKY
ANALÝZA, KURZY a TIP

UFC Fight Night Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 30. apríla 2022, 22:30 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Marlon Vera porazila Roba Fonta na body

Napriek tomu, že mierným papierovým favoritom bol Rob Font, z víťazstva v hlavnom zápase na UFC Vegas 53 sa tešil jeho súper Marlon Vera. Ekvádorčan si po piatich kolách postrážil víťazstvo na body.

Bodoví rozhodcovia určili aj víťaza hlavného predzápasu v ťažkej váhe. Andrei Arlovski vo vyrovnanej bitke porazil Jaka Colliera po "split decision".

Na hlavnej karte sme videli aj technický knokaut, o ktorý sa postaral už po 41 sekundách súboja Joanderson Brito, ktorého tvrdé päste ukončili Andre Filiho.

Grant Dawson svoj zápas s Jaredom Gordonom rozhodol v poslednej minúte, keď chytil dobrý "rear-naked choke" a bolo po všetkom.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov turnaja UFC Fight Night: Font vs. Vera

UFC Fight Night: Font vs. Vera - informácie, dátum a miesto

Ďalší turnaj v Las Vegas, ktorý nesie označenie UFC Vegas 53, prípadne UFC n ESPN 35, alebo jednoducho UFC Fight Night, ponúkne v noci zo soboty 30. apríla na nedeľu 1. mája 2022 v UFC Apex Centre skvelý hlavný zápas špičkových borcov v bantamovej váhe Rob Font vs. Marlon Vera. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte UFC on ESPN: Font vs. Vera naživo - livestream, priamy prenos, VOYO a PPV

Aj tento turnaj, tak ako všetky ostatné, prinesie naživo prostredníctvom online livestreamu opäť aj stávková kancelária Fortuna. Ak ste registrovaným zákazníkom a budete mať na vašom hráčkom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok, živý prenos na Fortuna TV máte sprístupnený.

Pre všetkých nových zákazníkov teraz Fortuna prináša skvelý trojitý vstupný bonus: 30 € kredit, 30 € stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína. Neváhajte, zaregistrujte sa na vo Fortune na tomto odkaze a vďaka FightLive.sk teraz dostanete okrem spomínaných troch bonusov aj 3-mesačné predplatné streamovacej služby VOYO, kde môžete okrem iného sledovať naživo aj tento UFC turnaj a mnoho ďalších.

UFC vysiela v priamych prenosoch pravidelne aj televízia Premier Sport 1 a toto podujatie nebude výnimkou. Tešiť sa popri sledovaní môžete aj na odborný slovenský či česko-slovenský komentár.

Všetky turnaje s označením "UFC on ESPN" vysiela naživo aj americký športový kanál ESPN, resp. ESPN 2, a to v televízii i prostredníctvom svojej streamovacej platformy ESPN+. To však na našom území využiť nemôžete. Zakúpiť si však môžete oficiálny PPV (pay-per-view) prístup UFC Fight Pass na sledovanie tohto turnaja, prípadne predplatné na niekoľko mesiacov. Na Slovensku však máte niekoľko lepších a lacnejších vyššie spomenutých možností.

UFC Vegas 53 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Súboj Roba Fonta s Marlonom Verom je iba jeden z mnohých atraktívnych zápasov, ktoré fight card tohto turnaja ponúka. Tešiť sa môžeme napr. aj na bitku v ťažkej váhe medzi Andreiom Arlovskim a Jakeom Collierom. Na hlavnej karte sa predstaví aj jeden z rekordérov UFC v submisiách Gerald Meerschaert. Kompletný prehľad zápasov a účastníkov UFC Vegas 53 nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC FIGHT NIGHT: FONT vs. VERA
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight Rob Font 5(5:00) Marlon Vera (BODY)
Heavyweight Andrei Arlovski (BODY) 3(5:00) Jake Collier
Featherweight Andre Fili 1(0:41) Joanderson Brito (TKO)
Lightweight Jared Gordon 3(4:11) Grant Dawson (SUB)
Featherweight Darren Elkins (BODY) 3(5:00) Tristan Connelly
Middleweight Krzysztof Jotko (BODY) 3(5:00) Gerald Meerschaert
Preliminary card
Heavyweight Alexander Romanov (SUB) 1(2:11) Chase Sherman
Flyweight Daniel Lacerda 1(1:18) Francisco Figueiredo (SUB)
Welterweight Gabriel Green (TKO) 2(4:02) Yohan Lainesse
Lightweight Natan Levy (BODY) 3(5:00) Mike Breeden
Women's Flyweight Gina Mazany 2(3:11) Shanna Young (TKO)

UFC Fight Night: Rob Font vs. Marlon Vera - analýza, kurzy a tip

Obaja majú slušné štatistiky, obaja sú veľmi komplexnými bojovníkmi, obaja taktiež snívajú o titule a poškuľujú po svojom prvom titulovom zápase v UFC. Cesta k nemu vedie aj cez víťazstvo v tomto súboji.

Američan s portorickými koreňmi Rob Font (34) naposledy bojoval v decembri minulého roku. Zápas s José Aldom prehral na body po piatich kolách. Fighter, ktorý v UFC bojuje v bantamovej váhe má celkovú profi bilanciu 19 výhier – 5 prehier. Dokáže rozhodovať zápasy v postoji, v klinči i na zemi. Ešte nikdy nebol knokautovaný.

Marlon Vera (29) je Ekvádorčan žijúci v USA, ktorý má momentálne za sebou dve vlaňajšie víťazstvá s Frankie Edgarom a Davey Grantom. Predtým však aj on podľahol na body José Aldovi. Všestranný bojovník s bilanciou 18 výhier – 7 prehier – 1 remíza ešte nikdy neprehral zápas pred limitom.

TIP: Marlon Vera zvíťazí (kurz 2.05) sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápas Rob Font vs. Marlon Vera vo Fortune!

Mierny papierovým favoritom v stávkových kanceláriách je síce o niečo skúsenejší Font, ale my sa viac prikláňame k tomu, že by sa mohol tešiť Vera. Jeho všestrannosť, sústredenosť v defenzíve a často prekvapivé útoky môžu v tomto súboji fungovať. Výsledok či spôsob ukončenia tohto vyrovnaného zápasu v bantamovej váhe je však veľmi ťažké predpovedať, rozhodnúť môže jediné zaváhanie alebo napokon aj bodoví rozhodcovia.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC

Sledujte MMA zadarmo na VOYO vďaka registrácii vo Fortune

Stávková kancelária Fortuna teraz okrem troch skvelých bonusov ponúka všetkým novým zákazníkom predplatné na streamovaciu platformu VOYO❗✌...

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...