UFC 283: Teixeira vs. Hill - informácie, fight card, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý veľký turnaj elitnej svetovej organizácie v tomto roku. UFC 283 prinesie dva titulové zápasy a poriadnu kvalitu. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIE
TEIXEIRA vs. HILL
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Glover Teixeira (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 283: 9,8/10

  • Dátum a miesto: 21. – 22. január 2023, Rio de Janeiro
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Brazílčania doma neuspeli, tituly šampiónov získali Jamahal Hill a Brandon Moreno

Hlavný zápas turnaja v Rio de Janeiro ponúkol skvelú bitku, ktorá si vyslúžila aj ocenenie "Fight if the Night". V súboji, ktorí nemal favorita, napokon platila mladícka dynamika. Jamahal Hill pokazil Gloverovi Teixeierovi domáci galavečer. V piatich kolách bol Američan aktívnejším, presnejším, dôraznejším a lepším ako jeho súper. Hill zvíťazil na body celkom jednoznačne, keď Teixeira poriadne domlátil, a získal svoj prvý titul v profesionálnej kariére. Dojatý potom klesol na kolená...

Štvrtý diel nekonečnej ságy medzi Deivesonom Figueiredom a Brandonom Morenom taktiež nemal šťastný koniec pre Brazílčana. Ostrý zápas po troch kolách musel kvôli zraneniam Figueireda ukončiť lekár. Opasok právoplatného šampióna tak nateraz patrí opäť Mexičanovi Morenovi. Uvidíme ďalšiu odvetu?

Ďalší Brazílčania sa už na hlavnej karte predviedli víťazne. Gilbert Burns utiahol Neila Magnyho v "arm-triangle choke" už v prvom kole. Hviezdna Jessica Andrade v atraktívnom ženskom súboji porazila Lauren Murphy na body a celkom jasne. A Johnny Walker knokautoval Paula Craiga už po 136 sekundách.

Bonus za "Výkon večera" získali v Riu Ismael Bonfim a Jailton Almeida.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 283

UFC 283: Teixeira vs. Hill - informácie, dátum a miesto

Galavečer UFC 283 sa uskutoční špeciálne v brazílskej metropole Rio de Janeiro. Dôvod je jasný, o titul v poloťažkej váhe bude v hlavnom zápase bojovať skúsený Brazílčan Glover Teixeira proti Američanovi Jamahalovi Hillovi. Zápas prichádza po tom, čo sa pred pôvodnou odvetou s Teixeirom vážne zranil český šampión Jiří Procházka. Turnaj je na programe 21. januára 2023 so začiatkom presne o polnoci v Jeunesse Aréne. Nezmeškajte to. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 283 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 283
🥊 Hlavný zápas: Glover Teixeira - Jamahal Hill (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 21. – 22. január 2023, 00:00 hod
🌎 Miesto: Jeunesse Arena, Rio de Janeiro, Brazília
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC 283: Glover Teixeira - Jamahal Hill (light heavyweight) - o titul, analýza, kurzy a tip

Už 43-ročný brazílsky veterán Glover Teixeira patrí k najväčším legendám svetovej MMA. Titulu v UFC sa však dočkal až v pokročilom veku, vybojoval ho v októbri 2021 v Abu Dhabi v súboji s Poliakom Janom Blachowiczom.

O opasok však rýchlo prišiel pri prvej obhajobe, keď ho v júni 2022 v Singapure v parádnom zápase porazil Jiří Procházka. Ich odveta sa mal uskutočniť v decembri, no Čech sa na tréningu vážne zranil. Narýchlo o titul v poloťažkej váhe bojovali Blachowicz s Ankalaevom, no ich zápas sa skončil nerozhodne, a tak dostal spravodlivo šancu Teixeira.

Niekoľkonásobný rekordér UFC je v klietke postrachom, i keď mu už ťahá na 50. Na konte ma 41 profesionálnych zápasov, z toho 33 víťazstiev a 8 prehier. Až 18-krát vyhral knokautom, 10-krát ukončil súperov v submisii. Je to majster brazílskeho jiu-jitsu a dokonca bývalý majster sveta v grapplingu.

Jamahal Hill je, môžeme povedať, o generáciu mladší. Rodák zo Chicaga má 31 rokov a v UFC pôsobí iba krátko. Debutoval v roku 2020. Jeho štatistiky v profi MMA sú však zatiaľ úžasné: 11 výhier – 1 prehra. Je bývalým šampiónom organizácie KnockOut Promotions a knokautami ukončil aj posledné tri zápasy v UFC. Z toho dva v prvom kole.

V mladosti basketbalový hráč je vysoký 193 cm a taktiež veľmi dobrý aj v technikách jiu-jitsu. Z toho vyplýva, že by mohli mať s Teixeirom veľmi podobný štýl. Hill už v posledných zápasoch knokautoval Brazílčanov Thiaga Santosa i Johnnyho Walkera. Bude Glover tretí do radu?

TIP: Jamahal Hill zvíťazí (kurz 1,90sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: TEIXEIRA vs. HILL
TEIXEIRA 1 (1,90) Remíza X (40,00) HILL 2 (1,90) ⭐

Na tom sa nevedia zhodnúť bookmakeri, odborníci ani fanúšikovia. Kurzy sú absolútne vyrovnané. Môže to byť krvavá 5-kolová vojna alebo rýchly koniec po knokaute či v submisii. Záleží iba na tom, kto a či urobí v zápase výraznejšiu chybu. My sa však prikláňame k tomu, že novým šampiónom poloťažkej váhy sa stane Jamahal Hill. Je vyšší, mladší, obratnejší a hladnejší po titule.

UFC 283 (Rio de Janeiro) - fight card, bojovníci, program, zápasy a výsledky

Nebude to iba Glover Teixeira proti Jamahalovi Hillovi, kto sa tento víkend v Riu pobije o titul. Čaká nás totiž aj už štvrtý diel latinsko-americkej "telenovely" medzi Deivesonom Figueiredom a Brandonom Morenom, čo púta veľkú pozornosť. Uvidíme aj Gilberta Burnsa proti Neilovi Magnymu. Predstavia sa hviezdy ako Jessica Andrade, Johnny Walker a ďalší kvalitný bojovníci.

UFC 283 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight
(titulový zápas)
Glover Teixeira 5(5:00) Jamahal Hill (BODY)
Flyweight
(titulový zápas)
Deiveson Figueiredo 3(5:00) Brandon Moreno (TKO)
Welterweight Gilbert Burns (SUB) 1(4:15) Neil Magny
Women's Flyweight Jessica Andrade (BODY) 3(5:00) Lauren Murphy
Light Heavyweight Paul Craig 1(2:16) Johnny Walker (TKO)
Preliminary card
Light Heavyweight
Mauricio Rua 1(4:05)
Ihor Potieria (TKO)
Middleweight Brunno Ferreira (KO) 1(4:13)
Gregory Rodrigues
Lightweight Thiago Moises (SUB) 2(4:05) Melquizael Costa
Welterweight Gabriel Bonfim (SUB) 1(0:49) Mounir Lazzez
Early preliminary card
Heavyweight Shamil Abdurakhimov 2(2:56) Jailton Almeida (TKO)
Bantamweight Luan Lacerda 3(5:00) Cody Stamann (BODY)
Lightweight Terrance McKinney 2(2:17) Ismael Bonfim (KO)
Welterweight Warlley Alves 3(5:00) Nicolas Dalby (BODY)
Women's Featherweight Josiane Nunes (BODY) 3(5:00)
Zarah Fairn Dos Santos
Bantamweight Saimon Oliveira 2(2:18) Daniel Marcos (KO)

Sledujte galavečer UFC 283 NAŽIVO - livestream zadarmo na Fortuna, priamy prenos v TV a PPV

Televízny priamy prenos z tohto galavečera prinesie v noci, resp. nadránom od 04:00 hod v nedeľu 22. januára stanica Premier Sport 1 a taktiež streamovacia služba VOYO. K zakúpeniu bude, samozrejme, aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna si budú môcť aj tento turnaj pozriet exkluzívne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV v akomkoľvek zariadení v prehliadači či aplikácii. Stačí mať týždeň predtým vsadený akýkoľvek tiket a v čase konania podujatia na tipérskom účte kladný finančný zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz! sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom a k tomu aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit + 30 EUR stávku bez rizika + 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj UFC 283?

Turnaj UFC 283 sa uskutoční v noci zo soboty 21. januára na nedeľu 22. januára 2023 v brazílskom Rio de Janeiro.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase galavečera UFC 283?

O hlavný zápas galavečera UFC 283 sa postará domáci brazílsky veterán Glover Teixeira a Američan Jamahal Hill, ktorí sa pobijú o titul poloťažkej váhy. Kurzy a tip na tento zápas nájdete TU sipka

3️⃣ Kde sa dá sledovať UFC 283 naživo?

Možností, ako sledovať UFC 283 naživo je viac. K dispozícii je televízny priamy prenos, živý prenos na internete, pay-per-view prenos aj livestream zadarmo. Viac informácii nájdete na tomto mieste sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...