UFC 283: Figueiredo vs. Moreno - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Latinsko-americká sága v mušej váhe UFC pokračuje. Deiveson Figueiredo a Brandon Moreno sa v Riu stretnú už štvrtý krát. A opäť sa bude bojovať o titul.

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno (UFC) Foto: Profimedia

Výsledok: Brandon Moreno nedal Figueiredovi šancu

Deiveson Figueiredo v Rio de Janeiro pred domácim publikom nezvládol ubrániť právoplatný titul šampióna mušej váhy. Dočasný šampión Brandon Moreno bol v klietke jasne lepší a jedným zo zdrvujúcich nijako nevykrytých ľavých hákov "vyradil" Brazílčanovi pravé oko natoľko, že po treťom kole sa zápas rozhodnutím lekári skončil v prospech Mexičana sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 283

UFC 283: Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno 4 - informácie, kurzy a tip

Organizácia Ultimate Fighting Championship oznámila na 21. januára 2023 veľký číslovaný turnaj UFC 283. Uskutoční sa v brazílskom Rio de Janeiro, konkrétne v Jeunesse Aréne. No a tešiť sa môžeme na dva titulové zápasy a tiež množstvo domácich hviezd a ďalších skvelých bojovníkov. Zaregistrujte sa, stavte si bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase bude veterán Glover Teixeira bojovať o titul v poloťažkej váhe s Jamahalom Hillom. No a v hlavnom predzápase nás čaká štvrté pokračovanie brazílsko-mexickej rivality medzi Deivesonom Figueiredom a Brandonom Morenom. Flyweight divízia má totiž momentálne dvoch "šampiónov" a tým skutočným môže byť iba jeden z nich.

Kompletné informácie a fight card turnaja UFC 283 nájdete TU sipka

Všetko sa to začalo v decembri 2020, keď Deiveson Figueiredo (35) ako čerstvý šampión po už dvoch úspešných obhajobách narazil na tretieho vyzývateľa. Zápas to bol veľmi vyrovnaný, šampión v ňom mal miernu prevahu, no kvôli nepovolenému úderu dostal v treťom kole bodovú penalizáciu a duel sa aj preto skončil vzácnou remízou. To sa nepáčilo ani jednému z bojovníkov, a tak sa dohodli na odvete, z ktorej potom vzišla ďalšia a dnes sa blíži opäť ďalšia.

Skúsený rodák zo Soure je určite svetovou špičkou vo svojej divízii. S bilanciou 21 výhier – 2 prehry – 1 remíza a mimoriadne všestrannými zručnosťami je v klietke extrémne nebezpečný. Skvelý v postoji i na zemi, nikdy neknokautovaný, globálne vyhlásený Zápasník roka 2020, sa teraz štvrtýkrát v rade postaví proti tomu istému súperovi. Vo svete celkom nevídaná vec.

Mexičan Brandon Moreno (29) však túto vzácnu šnúru prestrihol, keď sa v júli minulého roka stretol v Dallase s Kai Kara-Francem v boji o dočasný titul v mušej váhe. Zvíťazil a tým vyprovokoval Figueireda ešte viac.

Agilný grappler, ktorý sa vie celkom dobre obracať aj v postoji, síce nemá v klietke takú impozantnú bilanciu ako jeho veľký rival, no 20 výhier, 6 prehier a 2 remízy je tiež celkom slušný "nástrel". A ešte nikto ho nedokázal ukončiť pred limitom.

Zaujímavé je, že ich vzájomná bilancia je po troch predchádzajúcich zápasoch dokonale vyrovnaná. Prvý stret sa skončil nerozhodne, v tom druhom zvíťazil Figueiredo a v treťom, naposledy, uspel Moreno.

TIP: Moreno zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: FIGUEIREDO vs. MORENO
FIGUEIREDO 1 (1,90) Remíza X (40,00) MORENO 2 (1,90) ⭐

Aj preto sú veľmi vyrovnané aj kurzy. Tipovať víťaza tohto zápasu je čístá lotéria. Čo by mohlo v prognóze aspoň trochu dávať zmysel? Možno to, že Brazílčan nebol v ostrom zápase už rok, kým Mexičan má za sebou spomínaný duel o dočasný titul v júli minulého roka. No a v tomto zápase Moreno ukázal určitý progres v postojárskom skille. Miestami sa bil ako skúsený kickboxer. A práve to by mohlo byť v tejto konfrontácii zlomové. Vsadíme na Brandona Morena.

Ako a kde sledovať naživo UFC 283: Figueiredo vs. Moreno - livestream zadarmo, priamy prenos a PPV

V noci zo soboty (21.1.) na nedeľu (22.1.) od 04:00 hod ráno nájdete priamy prenos z hlavnej karty turnaja UFC 283 aj s duelom Figueiredo vs. Moreno v programe televíznej stanice Premier Sport 1 a v rovnakom čase ho bude vysielať aj streamovacia služba VOYO.

Ďalšou výhodnou odporúčanou možnosťou, ak si nechcete kupovať oficiálne PPV (UFC Fight Pass), je livestream zadarmo na Fortuna TV. Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, stačí vám splniť dve jednoduché podmienky: vsadiť si v priebehu 7 dní pred podujatím akýkoľvek tiket a v deň konania turnaja mať na vašom tipérskom účte nejaký finančný zostatok (aj pár centov).

Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník sipka čaká na vás okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom z ponuky a k tomu aj trojitý vstupný bonus, vďaka ktorému si môžete na UFC aj iné športy vsadiť celkom zadarmo a bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Fenin

Martin Fenin na ceste do Oktagon MMA - informácie a epizódy

Oktagon MMA pripravil pre fanúšikov bojových umení, ale aj futbalu, nový veľmi zaujímavý formát. Návrat Martina Fenina❗☝

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.