UFC 276: Adesanya vs. Cannonier - informácie, fight card a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Parádny MMA galavečer s dvoma titulovými zápasmi, veľkými menami zo svetovej špičky a nabitou fight card. To je UFC 276 už tento víkend!

INFORMÁCIE
ADESANYA vs. CANNONIER – VOLKANOVSKI vs. HOLLOWAY
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

UFC opasok Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 276: 9,8/10

  • Dátum, čas a miesto: 2. júla 2022, 23:59 hod, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Adesanya aj Volkanovski obhájili, Pereira o titul?

Hlavný zápas galavečera UFC 276 splnil papierové predpoklady. Israel Adesanya si Jareda Cannoniera skúsene podržal od tela a po piatich kolách, v ktorých mal jasnú prevahu, no nie veľmi atraktívny prejav, vyhral na body celkom jednoznačne. Nigérijčan tak má v strednej váhe na konte už 23 zápasov a 23 výhier.

To Alexander Volkanovski svoj opasok v perovej váhe bránil ako zúrivá šelma. Max Holloway s ním síce vydržal celých päť kôl, ale pri pohľade do zrkadla na druhý deň to zrejme bude ľutovať. Už v druhom kole mu šampión urobil veľkú tržnú ranu nad ľavým okom a do konca stretnutia bol celý zaliaty krvou. Holloway tak proti Volkanovskimu neuspel ani na tretí pokus a po tejto nakladačke sa o to už zrejme ani nebude pokúšať.

Naopak veľmi rýchly priebeh mal predzápasov dvoch titulových bitiek. Brazílčan Alex Pereira v ňom vypol Seana Stricklanda už po 2 minútach a 36 sekundách. Najprv prišiel ľavý hák, ktorý súpera ochromil, potom ho dorazil pravačkou. A práve Pereira by mal byť teraz ďalším vyzývateľom Adesanyu v boji o titul v strednej váhe.

Bez výsledku sa skončil zápas medzi Pedrom Munhozom a Seanom O'Malleym. "Sugar" totiž už v druhom kole nechtiac súperovi takmer vypichol oko a rozhodnutie bolo "no contest".

Na hlavnej karte sme mohli vidieť aj zápas vo welterovej váhe medzi skúseným 40-ročným bývalým šampiónom Robbiem Lawlerom a Bryanom Barberenom. Ten sa rozhodol tesne pred koncom druhého kola. Barberena legendu totiž doslova "zbombardoval" a 13 sekúnd pred druhým zvonením rozhodca ukončil zápas TKO.

sipka Pozrite si kompletné výsledky všetkých zápasov UFC 276

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier - informácie, dátum a miesto

Dokáže Israel Adesanya v strednej váhe vyhrať aj siedmy titulový zápas v rade? Alebo pretaví Jared Cannonier dlhoročnú kariéru a skvelé výsledky konečne k titulu v najlepšej organizácii sveta? Na tieto otázky nám odpovie prestížny turnaj UFC 276, ktorý odštartuje už v sobotu 2. júla 2022 o polnoci v T-Mobile Arene v Las Vegas! Kliknite sem, stavte si za 30 EUR bez rizika a sledujte UFC 276 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem titulovej bitky v strednej váhe nás však v noci zo soboty na nedeľu čaká aj tretí vzájomný stret Alexandra Volkanovskiho s Maxom Hollowayom, v ktorom bude v hre opasok v perovej váhe. A to ešte nie je všetko, tento UFC event skutočne nesmiete zmeškať!

UFC 276: Israel Adesanya vs. Jared Cannonier - zápas o titul, analýza, kurzy a tip

Israel Adesanya je muž, ktorého netreba dvakrát predstavovať. Tridsaťdvaročný Nigérijčan je azda najväčšou hviezdou súčasnej UFC. "The Last Stylebender" síce v súčasnosti žije na Novom Zélande, ale na svoje korene nikdy nezabúda. Skvelý boxer a kickboxer sa stal prakticky neporaziteľným MMA fighterom vo svojej váhe. Zdolať ho dokázal iba jediný muž – Poliak Jan Blachowicz. Aj to iba preto, že Adesanya sa unáhlene rozhodol skúsiť šťastie vo vyššej váhovej kategórii.

Bilancia 22 víťazstiev (15 knokautov) – 1 prehra (na body) hovoria o tom, že sa pred nás znova postaví absolútna "beštia". Vysoký 193 cm, rýchly na nohách, bleskové ruky, tvrdé údery a nevyspytateľné nápady. Kto sa mu postaví do cesty, má problém.

A tentokrát to bude skúsený už 38-ročný Texasan Jared Cannonier (15–5). Ten v UFC pôsobí už takmer 8 rokov, v rebríčku strednej váhy sa vyšplhal vysoko, no ešte nikdy sa nedostal k titulovému zápasu. Až doteraz. "The Killa Gorilla" má za sebou mnoho zápasov, no v tých najťažších väčšinou neuspel. A to je rozdiel medzi šampiónmi a tými druhými.

Cannonier bude na súpera strácať 10 cm výšky a 6 cm v dosahu. Čo môže byť pri postojárskom priebehu zápasu pomerne značná nevýhoda. Navyše bude mať proti sebe extrémne agilného protivníka. Akú cestu za úspechom bude rodák z Dallasu hľadať?

TIP: Israel Adesanya zvíťazí (kurz 1,25sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Israel Adesanya vs. Jared Cannonier vo Fortune!

Úprimne Cannonierovi nedávame veľké šance. A podobný názor majú aj bookmakeri. Kurz na Adesanyu vo Fortune je 1,25, čo síce nie je žiadne terno, ale je to tutovka. Ak to Texasan vydrží celých 5 kôl, bude to zázrak a zrejme aj "Fight of the Night". Skončiť sa to však môže aj podstatne skôr. Tipujeme jednotku. Israel má všetky predpoklady, aby tohto vyzývateľa porazil a udržal opasok šampióna strednej váhy i naďalej.

UFC 276: Alexander Volkanovski vs. Max Holloway 3 - titulový zápas

A čo si povieme k druhému titulovému zápasu tohto večera? Stretnú sa borci, ktorí už proti sebe dvakrát bojovali. Vždy s rovnakým koncom – Alexander Volkanovski zvíťazil. Max Holloway chce však do tretice túto sériu ukončiť a najmä sa pomstiť. Veď to bol práve Volkanovski, ktorý ho pred tromi rokmi obral o titul, ktorý je teraz znova v hre. Ako vyzerajú kurzy a aký výsledok tipujeme v tomto stretnutí?

sipka Pozrite si našu analýzu a odporúčanie, čo tipovať v zápase Volkanovski vs. Holloway

UFC 276 - fight card, program, zápasy (výsledky)

No a výborne vyzerá vlastne celá fight card UFC 276. Dva titulové zápasy, množstvo rebríčkovo vysoko postavených borcov proti sebe, tri karty aj dva zaujímavé ženské súboje. Pozrite si kompletný program galavečera v nasledujúcej tabuľke. Po skončení turnaja doplníme aj výsledky.

UFC 276 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Middleweight (title) Israel Adesanya (BODY) 5(5:00) Jared Cannonier
Featherweight (title) Alexander Volkanovski (BODY) 5(5:00) Max Holloway
Middleweight Sean Strickland 1(2:36) Alex Pereira (KO)
Bantamweight Pedro Munhoz (NC) 2(3:09) Sean O'Malley (NC)
Welterweight Robbie Lawler 2(4:47) Bryan Barberena (TKO)
Preliminary card
Lightweight Brad Riddell 1(0:45) Jalin Turner (SUB)
Welterweight Ian Garry (BODY) 3(5:00) Gabriel Green
Welterweight Jim Miller (SUB) 2(1:32) Donald Cerrone
Middleweight Brad Tavares 3(5:00) Dricus du Plessis (BODY)
Early preliminary card
Middleweight Uriah Hall 3(5:00) André Muniz (BODY)
Women's Flyweight Jessica Eye 3(5:00) Maycee Barber (BODY)
Women's Bantamweight Jessica-Rose Clark 1(0:42) Julija Stoliarenko (SUB)

Kde sledovať naživo UFC 276: Adesanya vs. Cannonier (Volkanovski vs. Holloway 3) - priamy prenos v TV a VOYO, PPV, livestream

Priame prenosy z prestížnej UFC vysiela pravidelne každý týždeň televízia Premier Sport 1. V drvivej väčšine prináša všetky zápasy hlavnej karty. A inak tomu nebude ani tentoraz. UFC 276 si však môžete pozrieť naživo aj prostredníctvom streamovacej služby VOYO. A keby ste v noci zaspali, tam si to pokojne môžete pozrieť aj neskôr zo záznamu.

Stále je v ponuke aj oficiálny medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup k sledovaniu turnaja, ktorý poznáme ako UFC Fight Pass. Na Slovensko ho však zrejme veľa ľudí nevyužíva. Pretože existujú lepšie alternatívy.

Takou sú už osvedčené livestreamy na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Áno, všetky turnaje UFC si stále môžete pozrieť celkom zadarmo aj prostredníctvom Fortuna TV. Stačí, ak ste registrovaným zákazníkom, máte v uplynulom týždni vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom konte akýkoľvek kladný finančný zostatok.

Zistili ste, že ešte nemáte účet? Kliknite sem, zaregistrujte sa vo Fortune teraz a okrem livestreamov zadarmo okamžite bez čakania na vás čakajú aj ďalšie skvelé vstupné bonusy vrátane stávky bez rizika. Takže si na Israela Adesanyu a ďalších borcov z UFC 276 môžete vsadiť úplne bez stresu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy štartuje turnaj UFC 276?

Veľký titulový galavečer UFC 276 je na programe tento víkend v ďalekom Las Vegas. A preto bude v našom časom pásme opäť prebiehať v noci. Začiatok turnaja je naplánovaný na sobotu 2. júla 2022 presne o polnoci. Tie najdôležitejšie zápasy hlavnej karty štartujú v nedeľu 3. júla o 04:00 hod ráno!

2️⃣ V akých váhových kategóriách sa bude na UFC 276 bojovať o titul?

V hre je opasok šampióna strednej váhy, ktorý stále drží v tejto divízii doposiaľ nezdolaný Israel Adesanya. Vyzve ho Jared Cannonier. Titul kráľa perovej váhy bude zase brániť Alexander Volkanovski proti Maxovi Hollowayovi. Pozrite si kompletnú fight card UFC 276

3️⃣ Kde môžem UFC 276 sledovať v priamom prenose?

Možností, ako si pozrieť tento prestížny galavečer naživo, je niekoľko. Nájdete ho v televízii aj na internete. Návod, ako a kde si pozriete UFC 276 v priamom prenose, nájdete na tomto mieste

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (Fortuna)

UFC 277: Klein vs. Bahamondes - dátum, informácie a tip

Ľudovít Klein sa prvý augostový víkend v roku 2023 stretne so súperom, ktorý proti nemu nemohol nastúpiť pred rokom.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

Karlos Vémola (Oktagon MMA)

Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - info, karta, analýza a tip

Oktagon sa po roku opäť vracia na pražskú Štvanicu ❤️ Veľkolepá MMA párty na ostrove pod holým nebom prinesie mimoriadne zápasy a Vémolov...