UFC 276: Volkanovski vs. Holloway 3 - dátum, analýza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na veľkom turnaji UFC 276, ktorý sa uskutoční prvý júlový víkend v Las Vegas, uvidíme hneď dva titulové zápasy. V jednom z nich sa stretnú Alexander Volkanovski a Max Holloway.

Max Holloway Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

UFC 276 - informácie, dátum a miesto

Galavečer UFC 276 je na programe v noci zo soboty 2. júla na nedeľu 3. júla 2022 v T-Mobile Arene v Las Vegas. Bude to jeden z najväčších turnajov organizácie v tomto roku. Ponúkne dva titulové zápasy a niekoľko ďalších veľkých duelov. Kliknite sem, tipujte a sledujte zápasy UFC naživo!

Vrcholom večera UFC 276 bude súboj o opasok v strednej váhy medzi obhajujúcim Israelom Adesanyom a Jaredom Cannonierom. Predchádzať mu však bude titulový zápas v perovej divízii, kde úradujúceho šampióna Alexandra Volkanovskiho už po tretíkrát vyzve Max Holloway.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 276: Alexander Volkanovski vs. Max Holloway - analýza, kurzy a tip

Pre 33-ročného Austrálčana Alexandra Volkanovskiho to bude už štvrtá obhajoba v rade a zároveň tretí vzájomný zápas s týmto súperom. Volkanovski sa stal šampiónom v UFC v decembri 2019 práve vďaka víťazstvu nad Maxom Hollowayom, ktoré hneď v najbližšej odvete dokázal aj obhájiť. Vždy to však boli veľmi vyrovnané zápasy.

Volkanovski je skúsený postojár, ktorý v klietke vydrží veľmi veľa. Jeho bilancia v zmiešaných bojových umeniach na profesionálnej úrovni je 24 výhier – 1 prehra. Tú však zaznemenal ešte v roku 2013 a odvtedy ťahá impozantnú 21-zápasovú víťaznú šnúru.

Havajčan Max Holloway (30) je bývalým šampiónom perovej divízie v UFC. Jeho trojročnú nadvládu ukončil práve Volkanovski, rodák z Honolulu mu preto rozhodne má čo vracať. S týmto súperom prehral už dvakrát. Do tretice to však zopakovať nemieni.

Výhodou Hollowaya v zápase bude určite výšková prevaha o 12 centimetrov, no v predchádzajúcich zápasoch ju vôbec nedokázal využiť. Inak sú to veľmi podobné typy bojovníkov. Havajský fighter síce nemá takú peknu bilanciu ako Austrálčan, no so štatistikami 23–6 sa stále radí medzi top borcov v UFC.

TIP: Zvíťazí Alexander Volkanovski (kurz 1,51sipka Stavte si vo Fortune

Tipnite si výsledok zápasu Alexander Volkanovski vs. Max Holloway vo Fortune!

Keď sa stretli prvýkrát v decembri 2019, opasok obhajoval Holloway, no po piatich kolách sa musel pred Volkanovskim skloniť. Víťaza vtedy určite bodoví rozhodcovia celkom jednohlasne. Zhruba o polroka prišla na rad odveta. Holloway chcel titul späť a v Abu Dhabí oň skutočne bojoval ako o život. Vyrovnaný zápas vyhral po "split decision" opäť Volkanovski. Tento chlap neprehral už 9 rokov, je ostrieľaný niekoľkými ťažkými titulovými obhajobami a neprehrá ani tentokrát. Tipujeme jednotku.

Ako a kde sledovať UFC 276 naživo - livestream, priamy prenos, PPV

Všetky UFC turnaje môžete sledovať celkom zadarmo na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Prístup k online livestreamom na Fortuna TV majú zaručený všetci registrovaní zákazníci s akýmkoľvek kladným zostatkom na hráčskom konte. Ak ešte účet nemáte, zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a získajte lákavé vstupné bonusy.

UFC pravidelne vysiela aj televízia Premier Sport 1 a priame prenosy bežia naživo tiež na streamovacej platforme VOYO. Tá ponúka možnosť pozrieť si celé podujatie aj kedykoľvek neskôr zo záznamu. Ak by vám ani tieto možnosti nestačili, stále môžete využiť ponuku zakúpiť si medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup cez oficiálny UFC Fight Pass.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.