UFC 273: Volkanovski vs. Zombie - informácie, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Nadchádzajúci víkend nás na Floride čaká ďalší parádny turnaj – UFC 273. Dva titulové zápasy a ďalšie obsadenie sľubujú parádne predstavenie. V sobotu 9. apríla večer sa máme na čo tešiť.

INFORMÁCIELIVESTREAM – FIGHT CARD a VÝSLEDKY
VOLKANOVSKI vs. JUNGSTERLING vs. YAN

Alexander Volkanovski (UFC) Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 273: 9,5/10

  • Dátum a čas: o polnoci z 9. na 10. apríla 2022
  • Miesto konania: Jacksonville, Florida, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia o výsledky: Volkanovski a Sterling právoplatné tituly ubránili

Alexander Volkanovski v hlavnom zápase večera proti Chan Sung Jungovi opäť predviedol skvelý výkon. Zápas ukončil technickým KO na začiatku štvrtého kola. "Kórejský Zombie" po 45 sekundách predposlednej časti zápasu nebol schopný pokračovať. "Alexander Veľký" obhájil titul šampióna perovej váhy aj tretíkrát.

Aljamain Sterling napriek všeobecným paprierovým predpokladom dokázal Petrovi Yanovi vzdorovať veľmi odvážne. V mimoriadne vyrovnanom zápase sa napokon tešil z víťazstva na body po "split decision". Američan tak zostáva právoplatným kráľom bantamovej váhy, Rus o titul dočasného šampióna prišiel.

Väčšina zápasov v Jacksonville sa skončil na základe verdiktu bodových rozhodcov. Na hlavnej karte sa z výhier tešili aj Khamzat Chimaev, Mackenzie Dern a Mark Madsen. Chýbal napokon Jairzinho Rozenstruik.

sipka Kompletný prehľad zápasov a výsledkov UFC 273 nájdete TU

UFC 273: Volkanovski vs. The Korean Zombie - informácie, dátum a miesto

Veľký galavečer UFC 273 s dvoma titulovými zápasmi, Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung alias "The Korean Zombie" a odveta Aljamain Sterling vs. Petr Yan. Tentokrát vo VyStar Veterans Memorial Arena v Jacksonville na Floride. Všetko to vypukne o polnoci zo soboty 9. apríla na nedeľu 10. apríla 2022. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 273 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC 273: Volkanovski vs. The Korean Zombie - livestream online, priamy prenos a predplatné na VOYO

UFC 273 bude vysielať prostredníctvom svojho livestreamu aj stávková kancelária Fortuna. Prístup k živému prenosu na Fortuna TV má každý registrovaný zákazník, ktorý má na svojom hráčskom účte akýkoľvek kladný zostatok.

Zaregistrujete sa vo Fortune teraz prostredníctvom tohto linku a ako nový zákazník dostanete skvelý trojitý bonus 30 € kredit, 30 € stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína, ale vďaka FightLive.sk aj 3-mesačné predplatné streamovacej služby VOYO, ktorá mimochodom vysiela aj všetky turnaje UFC.

Už sme si zvykli, že turnaje UFC vysiela pravidelne aj televízia Premier Sport 1, takže tí, ktorí majú prístup k tomu platenému športovému kanálu, majú taktiež vystarané.

Poslednou možnosťou je kúpiť si oficiálny PPV (pay-per-view) prístup, resp. UFC Fight Pass. Aj keď to vychádza podstatne drahšie ako vyššie spomenuté možnosti.

Zaregistrujte sa vo Fortune a získate predplatné na VOYO!

UFC 273 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Poďme si teraz predstaviť bližšie obsadenie tohto veľmi nabitého turnaja. Vrcholom galavečera bude už spomínaný súboj o titul v perovej váhe medzi obhajcom Alexandrom Volkanovskim a "Kórejským Zombie" Chan Sung Jungom.

Ešte predtým však uvidíme aj odvetný titulový zápas v bantamovej hmotnostnej kategórii. Právoplatný šampión Aljamain Sterling sa o potvrdenie nároku na opasok opäť pobije s dočasným šampiónom Petrom Yanom, ktorého vlani porazil za diskutabilných okolností.

Fight card je však zaujímavá aj na ďalších riadkoch. Aktuálna dvojka welterovej váhy Gilbert Burnes sa postaví jedenástemu mužovi rebríčka Khamzatovi Chimaevovi. V ženskej slamovej divízii si zmerajú sily Mackenzie Dern a Tecia Torres, no a program hlavnej karty by mali otvoriť Vinc Pichel s Markom Madsenom.

V ťažkej váhe uvidíme mimoriadne atraktívny súboj Jairzinha Rozenstruika a Marcina Tyburu. A zaujme aj ďalšia ženská bitka medzi Aspen Ladd a Raquel Pennington. Pozrite si kompletný rozpis zápasov:

UFC 273 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Alexander Volkanovski (TKO) vs. Chan Sung Jung
Bantamweight Aljamain Sterling (BODY) vs. Petr Yan
Welterweight Gilber Burns vs. Khamat Chimaev (BODY)
Women's Strawweight Mackenzie Dern (BODY) vs. Tecia Torres
Lightweight Vinc Pichel vs. Mark Madsen (BODY)
Preliminary card
Welterweight
Ian Garry (BODY) vs. Darian Weeks
Middleweight Anthony Hernandez (BODY) vs. Josh Fremd
Women's Bantamweight
Aspen Ladd vs.
Raquel Pennington (BODY)
Welterweight Mickey Gall vs. Mike Malott (TKO)
Early preliminary card
Heavyweight
Alexey Oleynik (SUB) vs. Jared Vanderaa
Women's Strawweight
Piera Rodriguez (BODY) vs. Kay Hansen
Bantamweight Julio Arce (BODY) vs. Daniel Santos

UFC 273: Alexander Volkanovski vs. Chan Sung Jung - analýza, kurzy a tip

Tridsaťtriročný Austrálčan Alexander Volkanovski prehral vo svojej kariére jediný zápas. A to ešte v roku 2013. V UFC je doteraz nepremožiteľný a jeho víťazná séria číta 20 zápasov. Bilancia: 23–1. Titul získal v decembri 2019 v súboji s Maxom Hollowayom. Následne zvládol aj odvetnú obhajobu a v septembri minulého roku opasok ubránil aj pred Brianom Ortegom.

Prezývka "The Great" teda Volkanovskimu určite sedí. Aj keď nie výškou, určite je to jedna z najväčších osobností súčasnej svetovej MMA. Kickbox, muay thai, voľný štýl, jiu-jitsu... je to komplexný bojovník, ktorý sa nezľakne ničoho.

"Kórejský Zombie" Chan Sung Jung má 35 rokov. Taktiež veľmi veľa skúseností, ale nie tak oslnivé štatistiky ako je austrálsky súper. O titul v perovej váhe UFC už bojoval v roku 2013. V Rio de Janeiro ho vtedy po technickom KO zdolal José Aldo. Naposledy Jung bojoval v júni 2021 v Las Vegas, kde porazil Dana Igeho na body.

Jeho bilancia je 17 výhier – 6 prehier. Má bohaté skúsenosti z profi kickboxu, čierny opasok v bojových umeniach hapkido, taekwondo, džudo aj jiu-jitsu. Taktiež ide o veľmi všestranného borca, ktorý je pripravený na akýkoľvek spôsob boja.

TIP: Zápas skončí na body (kurz 1,60sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipujeme rozhodnutie na body.

Volkanovski v posledných štyroch zápasoch bojoval až do konca. Jung takisto ustál ťažké duely s Igem či Ortegom až do záverečného gongu. Ak by mal Kórejčan teraz proti sebe iného súpera, možno by sme mu dávali šancu na úspech v submisii. "Alexander Veľký" to však tak lacno nedáva. Aj preto očakávame dlhý zápas, kde by rozuzlenie mohli priniesť až bodoví rozhodcovia. Prevahu by mal mať Austrálčan.

UFC 273: Aljamain Sterling vs. Patr Yan II - odveta, kurzy a tip

V druhom titulom zápase bude v pozícii právoplatného obhajcu výstredný Američan Aljamain Sterling (32). Je to chlapík s výbornými štatistikami (20 výhier – 3 prehry), ktorý rád bojuje na zemi a má výbornú kondíciu aj výdrž. Šampiónom je od marca 2021, keď vo vyrovnanom zápase s Petrom Yanom zvíťazil iba vďaka diskvalifikácii súpera za nedovolený úder kolenom.

Rus Petr Yan (29) veľmi rýchlo vyzval Sterlinga na odvetný zápas, ale ten v októbri kvôli zraneniu nastúpiť nemohol. Nahradil ho Cory Sandhagen, ktorého Yan dokázal po piatich kolách zdolať a stal sa tak držiteľom "interim" titulu, ktorý tento víkend chce potvrdiť vydarenou odvetou. Mimochodom, ruský borec mal v prvom stretnutí pred diskvalifikáciou, ktorý prišla iba 31 sekúnd pred koncom, bodovú prevahu u dvoch rozhodcov.

TIP: Petr Yan zvíťazí (kurz 1,18sipka Stavte si vo Fortune!

Tipujeme víťazstva Petra Yana.

Na rozdiel od Sterlinga sa Petr Yan nerád ocitá na zemi a radšej ako v submisii rozhoduje zápasy na rovných nohách. S bilanciou 16 výhier – 2 prehry (1 diskvalifikácia) je pomerne vysokým papierovým favoritom. Ak neurobí chybu a nedovolí zbytočný takedown v kritickej situácii, môže Američana dostať. Tentokrát mu to koleno možno vyjde.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC

Sledujte MMA zadarmo na VOYO vďaka registrácii vo Fortune

Stávková kancelária Fortuna teraz okrem troch skvelých bonusov ponúka všetkým novým zákazníkom predplatné na streamovaciu platformu VOYO❗✌...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...