UFC 268: Usman vs. Covington 2 - kurzy, fight card a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Iba týždeň po vynikajúcom turnaji v Abu Dhabi prichádza ďalšie veľkolepé podujatie UFC 268, ktoré sa bude tentokrát konať v Madison Square Garden v New Yorku.

INFORMÁCIELIVESTREAM – FIGHT CARD a VÝSLEDKY
USMAN vs. COVINGTONNAMAJUNAS vs. ZHANG

Kamaru Usman (vpravo) vs. Colby Covington Zdroj: ČTK/ZUMA/Hans Gutknecht

Hodnotenie UFC 268: 9,7/10

  • Dátum a miesto: 6. novembra 2021, New York, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC 268: Usman vs. Covington 2 / Namajunas vs. Zhang 2 - informácie, dátum a miesto

Galavečer UFC 268 s dvoma titulovými zápasmi sa uskutoční 6. novembra 2021 pod strechou impozantnej Madison Square Garden v centre New Yorku. Vrcholom turnaja bude odvetný súboj o titul vo welterovej váhe Kamaru Usman vs. Colby Covington. Predchádzať mu bude ďalšia zaujímavá titulová odveta v ženskej slamovej váhe Rose Namajunas vs. Zhang WeiliKliknite sem, stavte si a sledujte UFC 268 naživo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC 268: Usman vs. Covington (Namajunas vs. Zhang) - livestream, priamy prenos a PPV

Galavečer UFC 268 v newyorskej Madison Square Garden uvidíte naživo aj prostredníctvom stávkovej kancelárie Tipsport. A to celkom zadarmo. Stačí sa zaregistrovať, mať vsadený tiket v minimálnej hodnote aspoň 1,30 eur a tento veľkolepý turnaj môžete sledovať na Tipsport TV vo výbornej kvalite. K tomu vám Tipsport ponúka aj široký výber kurzov na live stávky.

Televízny priamy prenos budete môcť sledovať na platenom kanáli Premier Sport 1. Dostanete kvalitný HD obraz s plnohodnotným česko-slovenským komentárom. UFC je tiež v ponuke športových prenosov na internetovej platforme VOYO. Tú si môžete mesačne predplatiť za 5,99 eur a všetky prenosy tam môžete sledovať naživo aj kedykoľvek zo záznamu.

Poslednou možnosťou je oficiálny UFC Fight Pass, ktorý je možné zakúpiť si prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe organizácie. V porovnaní s predchádzajúcimi možnosťami je to však príliš drahé.

UFC 268 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Papierové predpoklady aj očakávania sa napokon naplnili. Kamaru Usman v 5-kolovej bitke napokon Colbyho Covingtona zdolal na body a obhájil opasok šampióna welterovej váhy aj po piatykrát.

V obhajobe titulu v ženskej slamovej váhe uspela aj Rose Namajunas, ktorá sa však so Zhang Weili poriadne natrápila a o jej víťazstvo na body sa zrodilo nejednoznačným rozhodnutím.

Na hlavnej karte sa z výhier tešili aj Marlon Vera, ktorý "dal dole" Frankieho Edgara parádnymi front kickom, Shane Burgos a po brutálnej bitke s Michaelom Chandlerom aj Justin Gaethje.

Ešte zaujímavejšie súboje a atraktívnejšie zakončenia však priniesli zápasy Preliminary card. Alex Pereira či Nassourdine Imavov predviedli naozaj úžasné závery. Ale KO či TKO ukončili súperov aj Bobby Green a Chris Curtis. Kompletný prehľad výsledkov nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC 268 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Welterweight (title) Kamaru Usman (na body) vs. Colby Covington
Women's Strawweight (title) Rosa Namajunas (na body) vs. Zhang Weili
Bantamweight Frankie Edgar vs. Marlon Vera (KO)
Featherweight Shane Burgos (na body) vs. Billy Quarantillo
Lightweight
Justin Gaethje (na body) vs. Michael Chandler
Preliminary card
Middleweight
Alex Pereira vs. Andreas Michailidis (TKO)
Lightweight
Al Iaquinta vs. Bobby Green (TKO)
Middleweight
Phil Hawes vs. Chris Curtis (KO)
Middleweight Edmen Shahbazyan vs. Nassourdine Imavov (TKO)
Early preliminary card
Welterweight Ian Garry (KO) vs. Jordan Williams
Heavyweight Gian Villante vs. Chris Barnett (TKO)
Light Heavyweight Dustin Jacoby (na body) vs. John Allan
Catchweight (148,4 lb) Melsik Baghdasaryan (na body) vs. Bruno Souza
Catchweight (127,4 lb) CJ Vergara vs. Ode Osbourne (na body)

UFC 268: Kamaru Usman vs. Colby Covington - analýza, kurzy a tip

Prvýkrát proti sebe v UFC stáli ešte pred pandémiou 14. decembra 2019. Usman vtedy prvýkrát obhajoval svoj čerstvý titul, ktorý zobral Tyronovi Woodleymu. V Las Vegas to bola dlhá bitka, v ktorej Covington držal krok so súperom až do poslednej minúty piateho kola. Tam však Kamaru využil príležitosť a ukončil protivníka TKO. Odvtedy už dvakrát zdolal Jorgeho Masvidala a raz Gilberta Burnsa.

Kamaru Usman (34) prezývaný "Nigérijská nočná mora" skutočne naháňa strach. Veď naposledy prehral ešte v roku 2013. Odvtedy ťahá sériu 18 výhier v rade. Celkovo jeho profesionálna bilancia vyzerá nasledovne: 19 výhier - 1 prehra. Nigérijčan 9-krát vyhral knokautom a 9-krát na body. V submisii to dotiahol do víťazného konca iba raz. A jedinú prehru v kariére utŕžil práve na zemi. Je však veľmi nebezpečný v postoji a vďaka svojej sile prakticky nepremožiteľný v klinči.

Colby Covington (33) naposledy bojoval pred viac ako rokom 19. septembra 2020. To porazil Tyrona Woodleyho po technickom knokaute, keďže súper skončil kvôli zraneniu. Ani Covington neprehráva často. Podľahol Usmanovi a predtým iba Warlleymu Alvesovi ešte v roku 2015. Kalifornčan s bilanciou 16 výhier - 2 prehry patrí medzi hviezdy UFC. Je to veľmi všestranný a nepredvídateľný bojovník. Aj preto mu prischla prezývka "Chaos".

TIP: Kamaru Usman zvíťazí (kurz 1,31sipka Stavte si a sledujte naživo!

Tipujeme víťazstvo Kamaru Usmana.

Jasným papierovým favoritom je Kamaru Usman. Nigérijčan je extrémne silný a kondične výborne pripravený, čo by malo hrať rolu pri ofenzíve, ale aj defenzíve. Predpokladáme, že Covington sa bude snažiť dostať zápas na zem, kde má viac skúseností. To však proti Usmanovi nebude jednoduché. Preto tipujeme víťazstvo obhajcu.

UFC 268: Rose Namajunas vs. Zhang Weili - analýza, kurzy a tip

Pred necelými siedmi mesiacmi na turnaji UFC 261 na Floride dostala Zhang knokaut po parádnom head kicku a Namajunas sa tešila z titulu i z bonusu za Výkon večera. Teraz sa chce Číňanka za túto potupnú porážku pomstiť a najmä získať späť opasok šampiónky slamovej váhy.

Rose Namajunas (29) ho však nedá zadarmo. Rodáčka z Milwaukee má čierny pás v taekwondo, karate a tiež vysokú úroveň jiu-jitsu. Prehráva iba zriedka. Jej bilancia je 10 výhier - 4 prehry. Najčastejšie rozhoduje zápasy v submisii, ale efektné KO, ktoré predviedla naposledy, je dôkazom, že to vie aj inak.

Zhang Weili (32) je bývalou viacnásobnou šampiónkou Kunlun Fight MMA a na konte má takmer dvakrát viac profesionálnych zápasov ako jej súperka. Má fantastickú bilanciu 21 výhier - 2 prehry. V UFC pôsobí od augusta 2018 a vstúpila do nej famózne. Po štyroch víťazstvách v rade získala titul, keď v Číne pred domácim publikom knokautovala Jessicu Andrade už po 42 sekundách. Zhang titul najprv obhájila proti Joanne Jedrzejczyk, ale Namajunas ju zaskočila.

TIP: Zhang Weili zvíťazí (kurz 1,85sipka Stavte si a sledujte naživo!

Tipujeme víťazstvo Zhang Weili.

Bookmakeri očakávajú mimoriadne vyrovnaný zápas. Alebo sa aspoň nevedia rozhodnúť, ktorá z dvoch bojovníčok bude lepšie pripravená. Head kick od Namajunas naposledy Zhang poriadne prekvapil. Objektívne to zrejme nečakal nikto. Teraz má Číňanka o skúsenosť viac. Celkovo je nebezpečnejšou a zrejme i kvalitnejšou fighterkou. Preto tipujeme víťazstvo Zhang. Vráti to Američanke aj s úrokami.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Kamaru Usman

Kamaru Usman - najlepší v dejinách welterovej váhy

Bývalý šampión welterovej váhy v UFC patrí medzi tých absolútne najlepších zápasníkov sveta.

Tyron Woodley

Tyron Woodley - kariéra bývalého šampióna UFC

MMA bojovník, wrestler, príležitostný herec, celebrita a po novom aj boxer 🥊 Tyron Woodley je legendárna postava UFC. Vybudoval si meno,...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.