Lajoš Klein na UFC 272 naživo - livestream a priamy prenos

Už tento víkend nás v Las Vegas čaká turnaj UFC 272, na ktorom opäť uvidíme v akcii aj Ľudovíta Kleina. Poradíme vám, ako a kde môžete toto podujatie sledovať naživo.

Ľudovít Klein - UFC 272 Foto: Fortuna

Aktualizácia: UFC 272 - Ľudovít Klein porazil Devonte Smitha

Lajoš Klein napokon v tomto dôležitom zápase, v ktorom bojoval aj o novú zmluvu v UFC, porazil Američana Smitha na body. Slovák mal v zápase optickú prevahu a rozhodcovia mu napokon – aj keď iba "split decision" – víťazstvo zaslúžene prisúdili.

UFC 272 - informácie, dátum a miesto

Aj keď slovenskí fanúšikovia sa určite najviac tešia na zápas Lajoša Kleina s Devonte Smithom, hlavným zápasom turnaja UFC 272, ktorý sa uskutoční v sobotu 5. marca 2022 v Las Vegas, je bitka titulových ašpirantov vo welterovej váhe Cloby Covington - Jordge Masvidal. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 272 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC 262: Covington vs. Masvidal - livestream zadarmo na Fortuna TV

Ak sa už tešíte na víkendovú noc a chcete tento turnaj galavečer UFC sledovať naživo, máme pre vás hneď niekoľko možností. Tá prvá je veľmi výhodná pre všetkých, pretože ju môžete využiť prakticky kdekoľvek sa nachádzate.

V prvom rade vyskúšajte livestreamy na weboch stávkových kancelárií. Určite odporúčame napr. Fortunu. Všetci registrovaní zákazníci, ktorí si týždeň pred týmto víkendom vsadia aspoň jeden tiket a majú na svojom hráčskom konte kladný zostatok, majú prístup ku všetkým živým prenosom v ponuke Fortuna TV vrátane UFC 272.

Ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, môžete sa tešiť na vstupný bonus až 30 eur a za týchto 30 eur si môžete staviť prvú stávku celkom bez rizika. A ako noví zákazníci máte prístup k športovým livestreamom okamžite bez akýchkoľvek podmienok.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - priamy prenos v televízii

Turnaj, na ktorom sa predstaví aj slovenský bojovník Ľudovít Klein, budete môcť už v sobotu večer sledovať aj v priamom televíznom prenose na Premier Sport 1. Tento platený športový kanál vysiela UFC pravidelne. Dokonca sa môžete tešiť na odborný česko-slovenský komentár. Pohodlie obývačky je už samozrejmosťou.

Naživo, ale aj kedykoľvek neskôr zo záznamu, si UFC 272 s Lajošom Kleinom porziete aj na internetovej platforme VOYO. Vyjde vás na 5,99 eur mesačne.

Je už zvykom, že ako jednu z možností vždy spomíname aj oficiálny UFC Fight Pass. Ten si je možné zakúpiť si ako PPV (pay-per-view) priamo na webe organizácie. Nie je to však finančne práve najvýhodnejšie.

UFC 272: Fight card, program, zápasy a analýzy

Takže, čo vlastne v noci zo soboty 5. na nedeľu 6. marca uvidíme? Galavečer UFC 272 ponúkne najmä exkluzívny súboj Colbyho Covingtona s Jorge Masvidalom. Predstaví sa však aj Rafael dos Anjos, čaká nás Greg Hardy v ťažkej váhe, Kevin Holland, Jamie Mullarkey, dva ženské zápasy, no a, samozrejme, existenčný zápas Ľudovíta Kleina proti Devonte Smithovi.

sipka Kompletnú fight card turnaja UFC 272, všetky informácie, našu analýzu a kurzy na hlavný zápas nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jorge Masvidal - UFC

UFC 272: Covington vs. Masvidal - informácie, tip a livestream

Je tu ďalší veľký galavečer ⚡UFC 272. Vrcholom podujatia je súboj dvoch titulových ašpirantov vo welterovej váhe Colby Covington vs. Jorge...

Ľudovít Klein

UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - dátum, info a tip

Ľudovít Klein sa opäť postaví do klietky v UFC❗✨ Zápas s Devonte Smithom pritom prijal iba týždeň galavečerom, ktorý sa koná už 5. marca.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.