UFC 272: Covington vs. Masvidal - informácie, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu ďalší veľký galavečer UFC 272. Highlightom víkendového podujatia v Las Vegas je tentokrát súboj dvoch titulových ašpirantov vo welterovej váhe Colby Covington vs. Jorge Masvidal.

INFORMÁCIELIVESTREAM – FIGHT CARD a VÝSLEDKY – ANALÝZA a TIP

Jorge Masvidal - UFC Foto: ČTK/AP/Frank Franklin II

Hodnotenie UFC 272: 9,2/10

  • Dátum a miesto: 5. marca 2022, T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: UFC 272 - Covington splnil úlohu favorita, zvíťazil i Lajoš Klein

Víťazom hlavného zápasu na UFC 272 sa stal Colby Covington. Masvidala síce neukončil pred limitom, ale po piatich kolách vyhral celkom jednoznačne na body 49-45, 50-44, 50-45. Rodák z Kalifornie sa tak opäť priblížil k titulovému zápasu.

Celé Slovensko s napätím sledovalo najmä zápas Ľudovíta Kleina proti Devonte Smithov. Náš bojovník v podstate zachraňoval svoje miesto v UFC. Ak by prehral, šanca na predĺženie zmluvy by bola mizivá. Lenže Lajoš nič také nepripustil. Vo vyrovnanom zápase, kde však mal opticky navrch sa napokon tešil z víťazstva na body, i keď iba "split decision".

Vráťme sa však ešte na hlavnú kartu. Okrem súboja Covington - Masvidal sa na päť kôl išiel aj zápas v catchweight medzi Rafaelom dos Anjosom a Renato Moicano. Prvý menovaný si v ňom bez väčších problémov postrážil víťazstvo na body.

Na body zdolal v trojkolom zápase aj Bryce Mitchell svojho súpera Edsona Barbozu.

Predčasne sa na Main card skončili iba dva zápasy. Kevin Holland na začiatku druhého kola umlátil Alexa Oliveiru lakťami (TKO). A v súboji ťažkých váh Moldavčan Serghei Spivak zbil Grega Hardyho už po 2 minútach a 16 sekundách (TKO).

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov na fight card UFC 272

UFC 272: Covington vs. Masvidal - informácie, dátum a miesto

Turnaj UFC 272 sa uskutoční v noci zo soboty 5. marca na nedeľu 6. marca 2022 v známej T-Mobile Arene v Las Vegas. Domovský stánok hokejistov Vegas Golden Knights uvidí veľký súboj medzi Colbym Covingtonom a Jorge Masvidalom. To je však iba vrchol ľadovca. Na tomto galavečera sa totiž okrem iného predstaví aj slovenský bojovník Ľudovít Klein. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 272 naživo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať naživo UFC 272: Covington vs. Masvidal - livestream online, priamy prenos a PPV

Aj UFC 272 nájdete v ponuke živých športových prenosv stávkovej kancelárie Tipsport. Každý registrovaný zákazník, ktorý má vsadený tiket v hodnote minimálne 1,20 eur, si môže v ponuke TV Tipsport pozrieť akýkoľvek livestream vrátane tých z UFC.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, patrí vám aj vstupný bonus 20 eur na prvé stávky a k tomu okamžitý prístup k všetkým živým prenosom na 7 dní bezpodmienečne.

UFC turnaje pravidelne vysielajú naživo aj televízia Premier Sport 1 a internetová platforma VOYO. Ani tento víkend nebude výnimkou. Môžete sa tešiť na kvalitný obraz a zvuk s česko-slovenským odborným komentárom.

Napokon je tu aj možnosť zaplatiť si oficiálny UFC Fight Pass. Je to však na naše pomery a vyššie spomenuté možnosti pomerne drahá záležitosť.

UFC 272 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Samozrejme, na turnaji UFC 272, nás najviac láka hlavný súboj Colbyho Covingtona s Jorgem Masvidalom a potom zápas slovenského zástupcu Ľudovíta Kleina, ktorý bude proti Devonte Smithovi bojovať prakticky o zotrvanie v UFC.

Fight card tohto podujatia však ponúka oveľa viac. V hlavnom predzápase večera sa predstaví špička ľahkej váhy Rafael dos Anjos, ktorý si napokon v catchweight zápase zmeria sily s Renatom Moicanom.

Kvalitu uvidíme aj v bitke perovej váhy Edson Barboza - Bryce Mitchell. Tešiť sa môžeme aj na Kevina Hollanda, ktorý vo welterweight bude čeliť Alexovi Oliveirovi. Stret ťažkých váh tentokrát obstarajú Greg Hardy a Moldavčan Serghei Spivak.

Kompletný program nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC 272 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Welterweight Colby Covington (BODY) vs. Jorge Masvidal
Catchweight (160 lb) Rafael dos Anjos (BODY) vs. Renato Moicano
Featherweight Edson Barboza vs. Bryce Mitchell (BODY)
Welterweight Kevin Holland (TKO) vs. Alex Oliveira
Heavyweight Serghei Spivak (TKO) vs. Greg Hardy
Preliminary card
Lightweight Jalin Turner (TKO) vs. Jamie Mullarkey
Women's Strawweight Marina Rodriguez (BODY) vs. Yan Xiaonan
Light Heavyweight
Nicolae Negumereanu (BODY) vs.
Kennedy Nzechukwu
Women's Flyweight Maryna Moroz (SUB) vs. Mariya Agapova
Early preliminary card
Featherweight
Brian Kelleher vs. Umar Nurmagomedov (SUB)
Flyweight Tim Elliott (BODY) vs. Tagir Ulanbekov
Lightweight Devonte Smith vs. Ľudovít Klein (BODY)
Light Heavyweight Michal Oleksiejczuk vs. Dustin Jacoby (BODY)

UFC 272: Colby Covington vs. Jorge Masvidal - analýza, kurzy a tip

Je to súboj dvoch mužov z American Top Teamu na Floride. Covington síce pochádza z Kalifornie, ale od roku 2011 sa pripravuje v tomto najznámejšom americkom gyme. Masvidal sa narodil v Miami pod krídlami Top Teamu je od roku 2007. Kto je papierovým favoritom a kto má reálnu šancu na víťazstvo?

Colby Covington (34) je obľúbenou osobnosťou v USA. Bývalý dvojnásobný americký šampión vo wrestlingu a majster sveta v grapplingu z roku 2013 sa MMA venuje na profesionálnej úrovni. Do UFC vstúpil v roku 2014 a začal tromi víťazstvami. Muž s prezývkou "Chaos" má celkovo bilanciu 16 výhier - 3 prehry. Je to veľmi komplexný a odolný bojovník.

V posledných rokoch Covington útoči na titul šampióna welterovej váhy a v júni 2018 sa mu dokonca podarilo získať aspoň ten dočasný po víťazstve nad Rafael dos Anjosom. Potvrdiť sa to pokúsil v decembri toho istého roka proti Kamaru Usmanovi, ale neuspel. Následne zbil Tyrona Woodleyho, aby v novembri minulého roka Usmana vyzval v súboji o titul znova, ale ani na druhý pokus neuspel.

Jorge Masvidal (37) je "zlým mužom" svetovej MMA scény, ktorý má tak trochu podobný osud ako Covington. Bojoval už organizáciách Strikeforce či Bellator a v UFC je od apríla 2013. Postupne sa mu podarilo vybudovať si silné meno. V júli 2019 vytvoril dokonca rekord UFC v najrýchlejšom knokaute, keď Bena Askrena "zlikvidoval" naskočeným kolenom už po 5 sekundách zápasu.

Potom v súboji s Nateom Diazom vyhral symbolický titul "BMF" a zameral sa na titul vo welterovej váhe. Ani jemu však dva zápasy s Kamaru Usmanom nestačili na to, aby zvíťazil, a tak zostáva opäť na čakačke. "Gamebred", ako znie Masvidalova prezývka, je s bilanciou 35 výhier - 15 prehier predovšetkým výborný boxer a kickboxer. Jeho sila je teda najmä v postoji.

TIP: Covington zvíťazí (kurz 1,28sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO na Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Covingtona.

Keďže ide o dvoch fyzicky rovnako stavaných borcov, obaja majú 180 cm a musia mať i rovnakú váhu, rozhodovať budú jednoznačne schopnosti. A práve tie sú na strane Covingtona, ktorý evidentne ovláda viac bojových štýlov ako Masvidal. Colby dokáže bojovať v postoji i na zemi, má perfektné zručnosti vo wrestlingu i grapplingu. Pozor si bude musieť dať na tvrdé agresívne päste a kopy súpera, no ak si to postráži, mal by zápas ovládnuť. Tipujeme víťazstvo Colbyho Covingtona. Verí mu aj 90 % stávkujúcich v Tipsporte.

UFC 272: Ľudovít Klein vs. Devonte Smith - súboj o novú zmluvu

Zaujímať nás bude, samozrejme, aj súboj Ľudovíta Kleina s Devonte Smithom. Pre Slováka je to štvrtý zápas v UFC a po dvoch predchádzajúcich prehrách nesie význam akéhosi "súboja o prežitie" v tejto organizácii. Ak Lajoš prehrá, nemusí dostať zmluvu na ďalšie obdobie. Proti sebe má však veľmi ťažkého súpera.

Aj tomuto zápasu sme sa venovali špeciálne v našej analýze. Podrobné informácie, kurzy a tiež náš tip na výsledok bitky Klein vs. Smith nájdete v tomto článku.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...