Dana White's Contender Series: Buday vs. Hood - dátum a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Najdôležitejší zápas v kariére Martina Budaya je tu! Slovenský ťažkotonážnik po zisku titulu v Oktagone už 12. októbra v Las Vegas zabojuje o zmluvu v UFC.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a TIP - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Martin Buday Foto: OKTAGON MMA

Dana White's Contender Series: Martin Buday vs. Lorenzo Hood - informácie, dátum a miesto

Už v júni tohto roka sme sa dozvedeli, že Martin Buday dostane v októbri šancu zabojovať o zmluvu v slávnej organizácii v UFC. Podmienkou bolo jediné - vyhrať titulový zápas v ťažkej váhe Oktagon MMA. To sa Budayovi podarilo a teraz ho čaká súboj, ktorý môže zmeniť celý jeho život. Na turnaji uchádzačov Dana White's Contender Series v utorok 12. októbra 2021 v Las Vegas sa postaví proti hore svalov zo Chicaga menom Lorenzo Hood.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipnite si na víťaza zápasu aj s bonusom!

Buday sa mal pôvodne stretnúť s Brazílčanom Hugom Cunhom, ten však zo zápasu odstúpil a nahradil ho skúsený 32-ročný Američan, ktorý taktiež nebude jednoduchým súperom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Bitka o UFC (DWCS): Martin Buday vs. Lorenzo Hood - analýza, kurzy a tip

Na začiatok si povedzme, že Slovák je favoritom tohto zápasu, no v ťažkej váhe a na tejto úrovni mu to ešte nič nezaručuje. Jeho súper má totiž v profi MMA viac skúseností aj viac víťazstiev.

Martin Buday má ešte stále 29 rokov, 30-ku oslávil 11. novembra a keby si k nej dal darček v podobe kontraktu v UFC, bola by to paráda. Na konte má doposiaľ deväť profesionálnych zápasov s bilanciou 8 výhier a 1 prehra, ktorú zaznamenal ešte v roku 2017. Odvtedy vyhral sedem zápasov v rade, väčšinou knokautom a väčšinou v prvom kole.

Buday je veľmi rozvážnym bojovníkom, ktorý ťaží aj zo svojej výšky 196 cm. V klietke veľa vydrží a dokáže zasadiť mimoriadne tvrdý úder. Ak pristane na správne miesto, je to koniec. Na vlastnej koži to už pocítil aj poľský armádny šampión Kamil Minda, ktorý stál v júni tohto roka "Badysovi" v ceste za jeho titulom v Oktagone a splnenými snami.

Životný sen teraz bude chcieť slovenského ťažkotonážnikovi zmariť americký "The Dream Killer", ako znie príznačná prezývka 32-ročného Lorenza Hooda. Ten sa v profi MMA predstavil už 17-krát. Jeho štatistiky hovoria sami za seba: 12 víťazstiev, z toho 12 knokautov, 4 prehry (väčšinou v submisii) a 1 nehodnotený zápas.

Fighter so slávnym priezviskom síce nestrieľa šípy, ale má neskutočne tvrdé a presné päste, ktoré sú jeho najsilnejšou zbraňou. Je nutné podotknúť, že iba v dvoch zo sedemnástich zápasoch v kariére sa Hood v klietke zdržal dlhšie ako jedno kolo. Zhodou okolností to boli prehry. Američan útočí a snaží sa zápas rozhodnúť vždy čo najrýchlejším spôsobom.

TIP: Martin Buday zvíťazí (kurz 1,20sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Martina Budaya.

Rodák zo Chicaga je od Budaya o 5 centimetrov nižší. Ak by mal viac času na prípravu, zrejme by sa vedel dostať do lepšej formy. Atleticky je Lorenzo Hood síce na tom o niečo lepšie ako slovenský bojovník, ale to je asi tak všetko.

V prospech Martina Budaya hovoria výsledky, kvalita súperovi aj bojové zručnosti, ktorého z neho robia komplexnejšieho fightera. Všetko nasvedčuje tomu, že by mal svoj veľký zápas zvládnuť a pridať s k Ľudovítovi Kleinovi ako druhý Slovák v UFC.

Dana White's Contender Series (week 7) - fight card, program, zápasy a výsledky

Martin Buday to v noci z utorka na stredu dokázal a získal zmluvu v UFC! Favorizovaný Slovák porazil Američana Lorenza Hooda veľmi rýchlo už v prvom kole, čo bol najrýchlejší zápas turnaja. Buday súpera natlačil na pletivo a v klinči ho doslova ničil kolenami a päsťami do hlavy. Výborná taktika slovenského ťažkotonážnika slávila úspech. Hood bol bezradný a v závere prvého kola ho Buday definitívne dorazil kolenom.

DANA WHITE'S CONTENDER SERIES (W7) - PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Bantamweight Christian Rodriguez (na body) vs. Reyes Cortez
Heavyweight Martin Buday (TKO) vs. Lorenzo Hood
Flyweight Jake Hadley (submisia) vs. Mitch Raposo
Lightweight Chris Duncan vs. Slava Borshchev (KO)
Women's Flyweight Maria Silva (na body) vs. Kathryn Paprocki

Ako sledovať naživo zápas DWCS: Martin Buday vs. Lorenzo Hood - priamy prenos, livestream a PPV

Jednotlivé turnaje Dana White's Contender Series sa budú vysielať už tradične cez ESPN+ a na sledovanie livestreamu si môžete zakúpiť aj oficiálny UFC Fight Pass prostredníctvom PPV (pay-per-view).

Informácie o priamom prenose na u nás dostupných televíznych kanáloch zatiaľ nemáme. UFC však pravidelne vysiela Premier Sport aj internetová platforma VOYO. Keďže ide o veľký a dôležitý zápas slovenského bojovníka, teoreticky by sa v programe objaviť mohol.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj Dana White's Contender Series s Martinom Budayom?

Podujatie Dana White's Contender Series Week 7 sa koná v utorok 12. októbra 2021 pod strechou UFC Apex Center v Las Vegas.

2️⃣ Kto bude súperom Martina Budaya v boji o zmluvu v prestížnej UFC?

Slovenský bojovník Martin Buday sa v rámci turnaja uchádzačov DWCS postaví proti Američanovi menom Lorenzo Hood. Tridsaťdvaročný rodák zo Chicaga má na svojom konte 12 knokautov. Analýzu zápasu, kurzy a náš tip na výsledok nájdete TU.

3️⃣ Kde sa bude dať sledovať zápas Martin Buday vs. Lorenzo Hood naživo?

Možností, ako sledovať turnaj Dana White's Contender Series Week 7 s Martinom Budayom naživo bude viac. Informácie a návod prinášame vyššie v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.