Ako sa zrodila prvá remíza Lajoša Kleina v UFC

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenský bojovník Ľudovít Klein v sobotu večer absolvoval v UFC už svoj šiesty zápas. A zaznamenal prvú remízu v profesionálnej kariére.

Ľudovít Klein (UFC) Foto: Profimedia

UFC 286 (Londýn): Ľudovít Klein remizoval s Jaiom Herbertom

Svoj šiesty zápas v rámci UFC si Lajoš Klein odkrútil opäť v Londýne. Nemusel tak cestovať ďaleko a bojovať s jet lagom. No a v prijateľnom večernom čase si mohli zápas pozrieť aj všetci slovenskí fanúšikovia. Veľký galavečer UFC 286 v londýnskej O2 Aréne priniesol veľa skvelých súbojov, no iba jednu remízu. Ako k nej došlo?

sipka Kliknite sem, tipujte UFC bez rizika a sledujte turnaje naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Krvavé zranenie v 1. kole

Prvé kolo Kleinovi nevyšlo, to si treba povedať úplne otvorene. Herbert v ňom bol aktívnejší, presnejší a robil menej chýb. Lajoš síce zachytil niekoľko kopov súpera, no potom, keď sa obaja dostali na zem a Slovák bol na vrchu, dovolil Angličanovi príliš veľa a jeden z niekoľkých up kickov mu rozťal ľavé obočie, po čom mu polovicu tváre zaliala krv. Tento moment nášho bojovníka očividne rozhodil, v postoji sa potom snažil až príliš rýchlo o revanš a inkasoval aj ďalšie údery.

Prevaha v 2. kole

Do druhého kola už však slovenský fighter nastúpil ako nový. Bol priamočiary, išiel do súpera aktívne high kickmi aj boxom. V tejto fáze sa obaja zápasníci často ocitli v klinči pri pletive, Herbert sa snažil tlačiť na telo a triafať nepríjemné údery na bolestivé miesta. Klein však vedel, čo robí, z komplikovanej situácie vždy dokázal ujsť a snažil sa udržať boj najmä v postoji a v strede klietky.

Dva kopy do slabín v 3. kole

V ďalšom z klinčov na začiatku tretieho kola Herbert trafil Lajoša kolenom do slabín. Rozhodca súboj okamžite zastavil, Angličana napomenul a Klein dostal podľa pravidiel až 5 minút na zotavenie. Otriasol sa však veľmi rýchlo. Na revanš zasypal súpera sériou kombo úderov zakončených kolenom. Herbert bojoval a taktiež triafal päsťami aj kopmi.

Necelú minútu po prvom incidente Klein v podstate v identickej situácii pri pletive opäť inkasoval od súpera kolenom do slabín a opäť sa musel zotaviť. Tentokrát už Herbert prišiel o jeden bod. To sa však snažil veľmi rýchlo kompenzovať nečakaným a vydareným takedownom. Klein sa dostal do problémov, s vypätím všetkých síl však dokázal aj ležiac na chrbte brániť a skúšal sa vytočiť a postaviť.

Pri jednom z takých pokusov však Herbert takmer uchytil "gilotínu". Aj z toho sa však Slovák dostal a nie len, že sa postavil, ale okamžite hodil súpera na zem a získal prevahu on. Herbert sa však z toho taktiež dostal a v závere zápasu bol pri pletive na chrbte sediaceho Kleina ten dominantný.

Po zápase sa zdalo, že Lajoš si tak nejak uvedomuje, že to na body prehral. Herbert naopak okamžite oslavoval s rukou nad hlavou ešte pred záverečným verdiktom. Ten však mnohých možno prekvapil. Bola to remíza. A podľa bodového zápisu práve vďaka strhnutému bodu za nedovolené koleno do slabín, ktoré Angličanovi ušlo až dvakrát.

Ľudovít Klein tak síce neprehral, ale ani nevyhral. Zaznamenal vôbec prvú remízu vo svojej profesionálnej kariére (19–4–1) a de facto si aj predĺžil neporaziteľnosť v UFC na tri zápasy. Momentálne má v prestížnej organizácii štatistiky 3 výhry – 2 prehry – 1 remíza.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.