Tipuj Oktagon 25 v DOXXbete a získaj majstrovský bonus

Galavečer Oktagon 25 s titulovým zápasom v ťažkej váhe Martin Buday vs. Kamil Minda už klope na dvere a stávková kancelária DOXXbet v súvislosti s týmto podujatím prichádza so zaujímavou akciou.

Tipuj Oktagon 25 v DOXXbete! Foto: DOXXbet

Tipujte Oktagon 25 v DOXXbet - majstrovský bonus a špeciálna akcia

Ako je známe slovenská MMA legenda Attila Végh je reklamnou tvárou DOXXbetu a keďže viacerí členovia jeho Spartakus Fight Gym DOXXbet tímu, ako Karol Ryšavý, Samuel Krištofič, Dano Hromek a napokon aj sám Martin Buday, sa na tomto turnaji predstavia, špeciálna akcia je celkom na mieste.

sipka Tipujte zápasy MMA s bonusom aj bez rizika

Oktagon 25: Buday vs. Minda sa koná v sobotu 19. júna a ak sa rozhodnete tipovať výsledky zápasov v DOXXbete, môžete získať tzv. "Majstrovský bonus".

Voľnú stávku vo výške 5 eur dostanete, ak pretipujete minimálne 10 eur na tiketoch obsahujúcich aspoň 5 udalostí a s celkovým kurzom aspoň 5,0. To vybavíte pomerne jednoducho, ak natipujete výsledky Oktagon 25.

Okrem toho v DOXXbete prebieha aj ďalšia špeciálna akcia spojená s MMA, ktorá sa viaže na spomínaný voľný tiket. Ak totiž od 14. do 19. júna 2021 získate aspoň jeden voľný tiket za 5 eur a na pretipovaných tiketoch máte minimálne jeden zápas z fight card Oktagon 25, dostanete navyše aj 10 free spinov (zatočení) do DOXXbet online kasína.

DOXXbet online stávková kancelária

Online stávková kancelária DOXXbet

PODAJ SI PRVÝ TIKET BEZ RIZIKA

Zaregistrujte sa v Doxxbete a získaj prvú stávku bez rizika 20 €.

KLIKNI TU a stav si za 20 € bez rizika

Oktagon 25: Buday vs. Minda - o titul aj o šancu na UFC

Ako je známe, slovenský "ťažkotonážnik" Martin Buday v sobotu večer nebude po chorobe a zranení bojovať s poľským vojakom Kamilom Mindom iba o titul v ťažkej váhe organizácie Oktagon. Víťazstvo ho totiž posunie aj do reality show Dana White's Contender Series, v ktorej potom 12. októbra bude bojovať v jedinom zápase priamo o zmluvu v slávnej UFC.

V stávke je teda veľmi veľa. V sobotu sa môže rozhodovať o ďalšej budúcnosti slovenskej MMA. Ak by sa to všetko podarilo, Buday by bol po Ľudovítovi Kleinovi ešte len druhým Slovákom, ktorý mieri medzi svetovú elitu.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Kamil Minda - Oktagon MMA

Kamil Minda - profil šampióna poľskej armády

Vojak, štvornásobný armádny šampión v MMA, inštruktor sebaobrany a stále ašpirant na titul ťažkej váhy v Oktagone. Prečítajte si profil...

Karol Ryšavý - Oktagon MMA

Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl - výsledok zápasu

Počas galavečera Oktagon 25 v sobotu 19. júna sme mohli vidieť aj zaujímavý česko-slovenský súboj Karol Ryšavý ⚡ Marek Bartl.