Tipuj Oktagon 25 v DOXXbete a získaj majstrovský bonus

Galavečer Oktagon 25 s titulovým zápasom v ťažkej váhe Martin Buday vs. Kamil Minda už klope na dvere a stávková kancelária DOXXbet v súvislosti s týmto podujatím prichádza so zaujímavou akciou.

Tipuj Oktagon 25 v DOXXbete! Foto: DOXXbet

Tipujte Oktagon 25 v DOXXbet - majstrovský bonus a špeciálna akcia

Ako je známe slovenská MMA legenda Attila Végh je reklamnou tvárou DOXXbetu a keďže viacerí členovia jeho Spartakus Fight Gym DOXXbet tímu, ako Karol Ryšavý, Samuel Krištofič, Dano Hromek a napokon aj sám Martin Buday, sa na tomto turnaji predstavia, špeciálna akcia je celkom na mieste.

sipka Tipujte zápasy MMA s bonusom aj bez rizika

Oktagon 25: Buday vs. Minda sa koná v sobotu 19. júna a ak sa rozhodnete tipovať výsledky zápasov v DOXXbete, môžete získať tzv. "Majstrovský bonus".

Voľnú stávku vo výške 5 eur dostanete, ak pretipujete minimálne 10 eur na tiketoch obsahujúcich aspoň 5 udalostí a s celkovým kurzom aspoň 5,0. To vybavíte pomerne jednoducho, ak natipujete výsledky Oktagon 25.

Okrem toho v DOXXbete prebieha aj ďalšia špeciálna akcia spojená s MMA, ktorá sa viaže na spomínaný voľný tiket. Ak totiž od 14. do 19. júna 2021 získate aspoň jeden voľný tiket za 5 eur a na pretipovaných tiketoch máte minimálne jeden zápas z fight card Oktagon 25, dostanete navyše aj 10 free spinov (zatočení) do DOXXbet online kasína.

DOXXbet online stávková kancelária

Online stávková kancelária DOXXbet

ZOBERTE SI STÁVKU 20 € BEZ RIZIKA

Zaregistrujte sa v Doxxbete a získajte stávku bez rizika za 20 € a naviac aj vstupný bonus až 5 000 €.

KLIKNI TU a stav si za 20 € bez rizika

Oktagon 25: Buday vs. Minda - o titul aj o šancu na UFC

Ako je známe, slovenský "ťažkotonážnik" Martin Buday v sobotu večer nebude po chorobe a zranení bojovať s poľským vojakom Kamilom Mindom iba o titul v ťažkej váhe organizácie Oktagon. Víťazstvo ho totiž posunie aj do reality show Dana White's Contender Series, v ktorej potom 12. októbra bude bojovať v jedinom zápase priamo o zmluvu v slávnej UFC.

V stávke je teda veľmi veľa. V sobotu sa môže rozhodovať o ďalšej budúcnosti slovenskej MMA. Ak by sa to všetko podarilo, Buday by bol po Ľudovítovi Kleinovi ešte len druhým Slovákom, ktorý mieri medzi svetovú elitu.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Kamil Minda - Oktagon MMA

Kamil Minda - profil šampióna poľskej armády

Vojak, štvornásobný armádny šampión v MMA, inštruktor sebaobrany a stále ašpirant na titul ťažkej váhy v Oktagone. Prečítajte si profil...

Karol Ryšavý - Oktagon MMA

Oktagon 25: Karol Ryšavý vs. Marek Bartl - výsledok zápasu

Počas galavečera Oktagon 25 v sobotu 19. júna sme mohli vidieť aj zaujímavý česko-slovenský súboj Karol Ryšavý ⚡ Marek Bartl.