Sledujte Oktagon 36 (Frankfurt) dnes naživo - livestream zadarmo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dnes večer vo Frankfurte vypukne veľkolepý turnaj Oktagon 36 a vy môžete byť pri tom. Prečítajte si návod, ako to celé sledovať naživo aj zadarmo.

DÁTUM a ČAS
TV TIPSPORTOKTAGON.TVYOUTUBE

Ondřej Novotný (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 36 Frankfurt: Eckerlin vs. De Oliveira - informácie, dátum, čas

Najväčšia česko-slovenská MMA organizácia je už medzinárodná. Expanzia do Nemecka je úspešná, a tak pokračuje vo Frankfurte druhým dielom – galavečerom Oktagon 36. Už dnes, v sobotu 15. októbra 2022 o 18:00 hod opäť v známej aréne Festhalle! Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 36 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Môžete sa tešiť na reprízu zápasu z ostatného frankfurtského galavečera Christian Eckerlin vs. Denilson Neves de Oliveira. Do varu vás dostane súboj ťažkých váh Jeremy Kimball vs. Hatef Moeil. Český miláčik Miloš Petrášek vyzve najlepšieho nemeckého bojovníka všetkých čias Stephana Pütza. Apollo Silva sa postaví zoči-voči hviezdnemu Bojanovi Veličkovićovi. No a na ceste späť za titulom si Samuel Krištofič zmeria sily so Zdeňkom Polívkom.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja Oktagon 36: Frankfurt

Livestream zadarmo: Ako sledovať Oktagon 36 naživo na TV Tipsport

Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, Oktagon 36 si môžete dnes večer vychutnať naživo z pohodlia vašej obývačky celkom zadarmo. Celý galavečer bude opäť vysielaný v livestreame na TV Tipsport. Stačí, ak ste v priebehu uplynulých 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR a splnili ste podmienku na voľný prístup k akýmkoľvek športovým prenosom na tejto platforme.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte TU a TERAZ ako nový zákazník, dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom bez ďalších podmienok na prvých 7 dní a k tomu ešte aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky. Napríklad aj live stávky na dnešný večerný turnaj.

Tipujte a sledujte Oktagon 35 naživo na Tipsporte!

PPV priamy prenos: Pozrite si MMA galavečer na Oktagon.TV

Oktagon MMA, samozrejme, vysiela turnaj z Frankfurtu aj prostredníctvom svojej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Za prístup k sledovaniu celého galavečera zaplatíte 13,99 EUR. Dostanete kvalitný prenos so všetkým, čo k tomu patrí.

Zápas zadarmo: Free Prelims (free fight) na YouTube

Ak možno ešte stále váhate, či si sobotný večer rezervovať na Oktagon 36, ochutnávkou vám môže byť otvárací zápas turnaja Jakub Bahník vs. Jaime Cordero, ktorý si môže ktokoľvek pozrieť úplne voľne a zadarmo aj prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA. S najväčšou pravdepodobnosťou vás to chytí.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Miloš Petrášek

Oktagon 36: Pütz vs. Petrášek - analýza, kurzy a tip

Jedným z najväčších ťahákov víkendového turnaja Oktagon 36 vo Frankfurte bude aj súboj Stephana Pütza s Milošom Petráškom. Ako to dopadne❓

Samuel Krištofič (Oktagon MMA)

Oktagon 36: Krištofič vs. Polívka - info, analýza a tip

Tento víkend zavíta Oktagon opäť do nemeckého Frankfurtu s turnajom, ktorý nesie poradové číslo 36. Uvidíme na ňom aj niekoľko Slovákov❤️

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...