Oktagon 51: Veličković vs. Michailidis – Tipsport GameChanger finále

Prvá sezóna Tipsport GameChanger konečne dospela k svojmu vrcholu. Čaká nás už len finálový zápas welterovej váhy o 300 tisíc eur. O túto odmenu a prestížny titul premiérového šampióna európske MMA ligy majstrov sa pobijú Bojan Veličković a Andreas Michailidis.

🇷🇸 VELIČKOVIĆ vs. MICHAILIDIS 🇬🇷
InformácieGameChangerLivestream

Sledujte finále Tipsport GameChanger na Oktagon 51 naživo!

Oktagon 51: informácie, dátum, čas a miesto

Bude to ďalšia skvelá show. Vianočný Oktagon 51 v pražskej O2 Aréne v piatok 29. decembra 2023 s tradičným začiatkom od 18:00 hod prinesie niekoľko výnimočných zápasov. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 51 NAŽIVO!

Posledný krát sa v tejto aréne predstaví Karlos Vémola, ktorý si na sklonku svojej kariéry pred veľkou odvetou s Attilom Véghom ešte zmeria sily so slovenským "Pirátom" Samuelom Krištofičom.

Aj napriek zraneniu obhajcu Patrika Kincla zabojuje aspoň o dočasný titul strednej váhy Vlasto Čepo. Jeho náhradným súperom bude Poliak Piotr Wawrzyniak. No a potom je tu finále pyramídy Tipsport GameChanger.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 51: GameChanger (finále) – program a výsledky

Vo finálovom zápase o titul šampióna welterovej váhy Tipsport GameChanger a 300-tisícovú odmenu v eurách sa pobijú Bojan Veličković a Andreas Michailidis. Jeden z nich bude v O2 Aréne mohutne oslavovať. V prípade komplikácií tu máme ešte aj rezervný zápas. V ňom sa proti sebe postavia Ion Surdu a Stefano Paterno.

Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja Oktagon 51 sipka

OKTAGON 51: TIPSPORT GAMECHANGER
FINÁLE
🇷🇸 Bojan Veličković vs. 🇬🇷 Andreas Michailidis
Rezervný zápas
🇲🇩 Ion Surdu vs. 🇮🇹 Stefano Paterno

Oktagon Tipsport GameChanger: Bojan Veličković vs. Andreas Michailidis (finále) – analýza, kurzy a tip

Komplexný srbský borec Bojan Veličković (35) si už v kariére prešiel mnohým. Bojoval v PFL aj UFC. Ostrieľaný je už aj v organizácii Oktagon MMA, kde získal status jednej z najväčších hviezd, a teraz to môže definitívne spečatiť ako prvý GameChanger šampión.

V semifinále vyradil jediné české "želiezko v ohni" Davida Kozmu, no domácich fanúšikov nenahneval. Stále mu fandia. Fighter s bilanciou 24 výhier – 12 prehier – 2 remízy je silný v postoji i na zemi. Štatistiky však hovoria, že môže mať slabiny v dlhších zápasoch, ktoré sa nerozhodnú pred časovým limitom.

Grécky "Sparťan" Andreas Michailidis (35) vyradil z pyramídy Louisa Glismanna po 33-sekundovom knokaute. Demonštroval tak, že ho už nemožno považovať iba za špičkového zápasníka v brazílskom jiu-jitsu, ale treba sa stále viac obávať aj jeho postojárskych schopností.

Koniec-koncov, aj on si vyskúšal UFC, je bývalým šampiónom gréckej organizácie Cage Survivor aj European Fight League. Odmalička trénoval aj kickbox, takže "granáty" v rukách i v nohách určite má. Jeho doterajšie čísla v profi kariére sú tiež veľmi dobré: 16 výhier – 6 prehier. Podľa bookmakerov je papierovým favoritom.

NÁŠ TIP: Veličković zvíťazí (kurz 2,18sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Je veľmi ťažké prognózovať tento zápas. Stretnú sa dvaja skúsení a namakaní borci pripravení na všetko. Môže to byť krvavá bitka až do konca časového limitu. Môže sa to však skončiť aj veľmi rýchlo na zemi či jedným presným úderom. Veličković aj Michailidis totiž dokážu ukončiť súpera akýmkoľvek spôsobom. Zrejme zvíťazí ten, kto neurobí väčšiu chybu. A my to vidíme na Veličkovića.
TIPSPORT KURZY: VELIČKOVIĆ vs. MICHAILIDIS
VELIČKOVIĆ 1 (2,18) ⭐ MICHAILIDIS 2 (1,62)

Ako a kde sledovať Oktagon 51: GameChanger Final – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Máte účet v Tipsporte? Tak potom môžete celý turnaj Oktagon 51 vrátane finále GameChangeru sledovať úplne zadarmo cez livestream na Tipsport TV sipka Stačí mať počas decembra pretipovanú sumu aspoň 1,20 EUR.

Ak ešte svoje konto nemáte, zaregistrujte sa hneď teraz a všetky športové prenosy vrátane Oktagonu máte na prvých 7 dní úplne zdarma bez nutnosti uzavrieť akýkoľvek tiket. Dostanete však vstupný kredit v hodnote 20 EUR na prvé stávky, takže si za to pokojne môžete vsadiť.

Ďalšou možnosťou je oficiálny PPV (pay-per-view) prenos na platforme Oktagon.TV. V predpredaji si prístup kúpite už za 12,99 EUR. Môžete sa spoľahnúť na kvalitný Full HD obraz a bezchybný zvuk. Ako vždy.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Sledujte Oktagon 51 s Karlosom Vémolom, Pirátom Krištofičom a ďalšími na Tipsporte!

Oktagon 51: Vémola vs. Krištofič – informácie, kurzy, tip, livestream

V rámci turnaja Oktagon 51 sa proti sebe postavia český zápasník Karlos Vémola a slovenský "Pirát" Samuel Krištofič.

Vlasto Čepo (Oktagon MMA)

Oktagon 51: Čepo vs. Wawrzyniak – náhradný titulový zápas, kurzy a tip

Posledný turnaj roku 2023, Oktagon 51, takmer prišiel o svoj titulový zápas. Organizátori to však napokon vyriešili rýchlym náhradníkom.