Oktagon 51: Vémola vs. Krištofič – informácie, kurzy, tip, livestream

V rámci turnaja Oktagon 51 sa proti sebe postaví český zápasník Karlos Vémola a slovenský "Pirát" Samuel Krištofič. V článku nájdete informácie o turnaji, zápase, bojovníkoch, aktuálne kurzy aj náš tip na výsledok.

⭐ VÉMOLA vs. KRIŠTOFIČ
INFORMÁCIELIVESTREAM

Sledujte Oktagon 51 s Karlosom Vémolom, Pirátom Krištofičom a ďalšími na Tipsporte!

Oktagon 51: Vémola vs. Krištofič – informácie a staredown

Vianočný 51. turnaj Oktagon je posledným tohto roku a bude sa konať v piatok 29. decembra od 18:00 h v pražskej O2 aréneKliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 51 LIVE sipka

Okrem očakávaného zápasu kontroverzného českého "Terminátora" so slovenským "Pirátom" diváci uvidia aj súboj o titul interim šampióna strednej váhy medzi Vlastom Čepom a napokon náhradníkom Poliakom Piotrom Wawrzyniakom. Nebude chýbať finále Tipsport GameChanger o 300 000 EUR, v ktorom sa proti sebe postavia Srb Bojan Veličković a grécky fighter Andreas Michailidis

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vémola a Krištofič si v rámci turnaja Oktagon 50, ktorý sa konal v Ostrave, strihli posledný starwdown pred turnajom.

Oktagon 51: Karlos Vémola vs. Samuel Krištofič – zápas, analýza, kurzy, tip

Český legendárny MMA bojovník Karlos Vémola má bilanciu zápasov 36 výhier – 7 prehier. V súčasnosti je Terminátor svetovou 53-kou a vo svojom poslednom zápase uštedril Slovákovi Pavlovi Langerovi KO už po 7-sekundách. Vémola začínal v mladosti s kulturistikou a zápasením. Postupne prešiel na zmiešané bojové a ako prvý Čech sa dostal do svetovej organizácie UFC, kde debutoval v roku 2010. Na konte má už niekoľko titulov svetových organizácií.

Po finančných problémoch organizácie XFN podpísal Vémola v roku 2019 zmluvu s organizáciou Oktagon MMA, kde si odkrútil 14 zápasov a získal titul šampióna strednej váhy aj poloťažkej váhy. Jediné KO vo svojej kariére inkasoval od slovenského fightera Attila Véghu na turnaji Oktagon 15 na jeseň 2019 v legendárnom "Zápase storočia". Odveta Vémola vs. Végh 2 je už naplánovaná na 8. júna 2024 na pražskom futbalovom štadióne Eden.

Samuel Krištofič, ktorého všetci prezývajú "Pirát", trénuje v trnavskom Spartakus Fight Gym pod vedením Attilu Végha. Tridsaťštyriročný rodák z Bratislavy je víťazom 2. série Oktagon Výzvy a bývalým dočasným šampiónom strednej váhy. V profi kariére má doposiaľ na konte 16 výhier a 6 prehier.

V poslednom zápase v rámci turnaja Oktagon 45: Special v júli tohto roku sa Krištofič stretol v klietke s Poliakom Robertom Bryczekom. Padol už po 56 sekundách a bolo to vôbec jeho prvé KO v kariére. Krištofič je veľmi komplexný bojovník, silný v postoji aj na zemi.

NÁŠ TIP: Karlos Vémola zvíťazí (kurz 1,11) sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Kurzy hovoria v prospech Karlosa Vémolu, ktorý je silný hlavne na zemi. Krištofič sa na zápas pripravuje pod vedením Végha a určite sa bude snažiť českému Terminátorovi dobre sekundovať. Tipujteme však jednotku.
TIPSPORT KURZY: VÉMOLA vs. KRIŠTOFIČ
VÉMOLA 1 (1,11) ⭐

Remíza X (45)

KRIŠTOFIČ 2 (5,98)

Ako sledovať Oktagon 51: LIVE stream zadarmo, PPV priamy prenos online, Youtube

Stávková kancelária Tipsport prináša živý prenos turnaja Oktagon 51 cez livestream zadarmo na TV Tipsport. Ak ste registrovaným zákazníkom, prístup k živému prenosu vám zaručí prestávkovaná suma aspoň 1,20 eur v priebehu 30 dní. Ak sa zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete okamžite live prenosy zdarma na prvých 7 dní a k tomu aj stávkový kredit až 20 EUR iba za overenie totožnosti.

Priamy prenos máte možnosť sledovať aj prostredníctvom PPV (pay-per-view) na platforme Oktagon.TV. V predpredaji stojí 12,99 EUR. Úvodný zápas Tomáša Fialu s Hassanom Shaabanom môžete sledovať zadarmo na oficiálnom YouTube organizácie Oktagon MMA.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Bojan Veličković

Bojan Veličkovič – kariéra od UFC až po Oktagon

Srb Bojan Veličkovič má v profesionálnej MMA kariére za sebou už viac ako 30 zápasov ✨ Vie, ako chutí titul šampióna a vyskúšal si aj...

Samuel Krištofič - Oktagon MMA

Samuel Krištofič – kontroverzný a nezlomný bojovník

Samuel "Pirát" Krištofič je slovenský MMA bojovník povestný atraktívnym štýlom boja a ešte donedávna aj tým, že neprehral zápas knokautom...

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...