Oktagon 48: Aby vs. Garcia o titul – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Česko-slovenská organizácia ďalej rastie a v novembri prvýkrát zavíta do Veľkej Británie. Turnaj v Manchestri prinesie titulový zápas v mušej váhe, finále Oktagon Challenge aj súboj známych ostrovných celebrít.

AARON ABY 🆚 ELIAS GARCIA
JAKE QUICKENDEN vs. PAUL SMITH
Informácie – Fight cardVstupenkyLivestream

Oktagon 48 Foto: Profimedia

Hodnotenie Oktagon 48 Manchester: 9,1/10

  • Dátum a čas: sobota 4. november 2023, 18:00 hod
  • Miesto konania: AO Arena, Manchester, Veľká Británia
  • Ponuka stávok: Oktagon sa dá tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Oktagon 48: Manchester – informácie, termín a miesto (kedy a kde)

Otváracím podnikom Oktagonu vo Veľkej Británii bude turnaj s poradovým číslom 48 v anglickom Manchestri. Galavečer v AO Aréne sa koná v sobotu 4. novembra 2023 o 18:00 hod a prinesie niekoľko veľmi zaujímavých headlinových súbojov. Vyvrcholenie ostrovnej anglicko-írskej Oktagon Challenge, stret dvoch britských celebrít v klietke a napokon titulový zápas o prvého šampióna mušej váhy Oktagon MMA. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 48 LIVE sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 48
🥊️ Hlavný zápas: Aaron Aby – Elias Garcia (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 4. november 2023, 18:00 hod
🛰️ Miesto: AO Arena, Manchester, GBR
💻 Livestream: TV Tipsport, Oktagon.TV, DAZN

Oktagon 48: Aaron Aby – Elias Garcia (flyweight title fight) – analýza, kurzy a tip - výsledok zápasu: Garcia sa stal šampiónom mušej váhy

V historicky prvom zápase o titul šampióna organizácie Oktagon MMA v mušej váhe sa proti sebe postavil Aaron Aby a Elias Garcia. Zápas sa vyvíjal sľubne pre Aarona Abyho, ktorý bol silnejší v grapplingu aj postoji. Už v prvom kole ale Aby inkasoval koleno do hlavy, ktoré mu spôsobilo silno krvácajúcu tržnú ranu nad okom.

Doktor zápas po druhom kole ukončuje kvôli Abyho krvácajúcej rane a historicky prvým šampiónom mušej váhy organizácie Oktagon MMA sa tak stáva Elias Garcia. Aby neskrýval po zápase sklamanie, avšak publikum ho podporilo potleskom. V záverečnej reči žiada ešte o jednu šancu bojovať o titul šampióna v mušej váhe.

Walešan Aaron Aby patrí medzi európsku špičku v mušej váhe a za sebou má už zápas v rôznych organizáciách. Bojoval v ACB aj FCC, skúsil si Cage Warriors aj UAE Warriors. Jeho profi bilancia je 15 výhier – 7 prehier – 1 remíza. Ako držiteľ čierneho opasku v brazílskom jiu-jitsu v submisii ešte nikdy neprehral (6–0).

Príbeh tohto bojovníka má však presahuje rozmery osemhrannej klietky. Najväčší životný zápas a víťazstvo zaznamenal, keď porazil rakovinu. Boj však nikdy neprestáva. Aaron totiž trpí aj stále nevyliečiteľnou chorobou cystickou fibrózou a to, že s touto diagnózou dokáže pôsobiť na profesionálne športovej úrovni, je inšpiráciou doslova na filmové plátna.

Miláčik publika, showman a rovnako skvelý grappler Elias Garcia sa pred silným príbehom svojho súpera nerozstrasie. Američan s mexickými koreňmi má za sebou už aj dva zápasy v UFC, no bez víťazstva. V posledných rokoch pôsobil v organizácii Combate Global a ťahá trojzápasovú víťaznú sériu.

"El Pescador" v profi kariére doposiaľ nazbieral 9 výhier a 2 prehry. Je to fighter, ktorý dokáže prekvapiť prakticky hocičím. Je veľmi ťažké sa naňho pripraviť, pretože aj sám rád riskuje a zvyčajne bojuje s veľkým srdcom a nasadením.

NÁŠ TIP: Aaron Aby zvíťazí (kurz 2,29sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte

  • Obaja sú výborní na zemi, či už v BJJ alebo grapplingu, takže to bude stret dvoch štýlovo podobných borcov. Fyzicky sú na tom taktiež takmer identicky. Viac skúseností má na konte určite Aby, no Garcia možno zažil ostrejších súperov. I keď bookmakeri favorizujú Američana, nám to po zvážení všetkých kvalít, zručností a kariéry vychádza skôr na Abyho. Tipujeme jednotku.
TIPSPORT KURZY: ABY vs. GARCIA
ABY 1 (2,29) ⭐ Remíza X (45,00) GARCIA 2 (1,56)

Oktagon 48: Paul Smith vs. Jake Quickenden (Stage to the Cage) – súboj celebrít - výsledok zápasu

Očakávaný zápas stand-up komika Paula Smitha a speváka Jakea Quickendena niesol názov Stage to the Cage. Známy komik dostal od publika masívnu podporu, ale ani to mu v zápase nepomohlo. Ešte v prvom kole zasypal Quickenden Smitha sériou úderov a následne ho poslal k zemi. Spevák Jake Quickenden zápas vyhráva v prvom kole na technické KO.

oktagon-48.jpg
Foto: Oktagon MMA

Tento súboj sa v skutočnosti začal už pred desiatimi mesiacmi. Dve popredné britské celebrity sa totiž tak dlho pripravovali na svoj prvý profi súboj v MMA. Doteraz mohli fanúšikovia sledovať ich tvrdú prácu na tréningoch. Teraz ide do tuhého.

Do klietky sa v Manchestri postaví jeden z najznámejších britských komikov Paul Smith. Tento chlapík má vo Veľkej Británii naozaj silný výtlak naprieč viacerými generáciami. Potetovaný zabávač sa okrem vtipov snaží šíriť osvetu aj o dôležitých spoločenských témach.

Celú zarobenú sumu za tento zápas sa už vopred rozhodol darovať charitatívnej organizácii "Weapons Down, Gloves Up", ktorá sa snaží chrániť mladých ľudí na uliciach pred gangami a násilím a namiesto toho ich motivuje, aby svoj vzdor krotili v gymoch tréningom bojových športov.

Jake Quickenden je notoricky známa tvár, ktorá prakticky koluje po mnohých britských reality show. Je to tzv. "selfmade" celebrita, ktorú dnes už na Ostrovoch pozývajú prakticky všade. Má množstvo fanúšikov, a tak je aj pochopiteľné a chytré, že mu dali promotéri priestor v tomto projekte.

Kondičku a fyzičku má výbornú, veď je to bývalý profesionálny futbalista. Vyrastal v klube Scunthorpe United a potom hrával na pozícii krídelníka a útočníka v nižších súťažiach. Momentálne sa aktívne angažuje v pomoci ľuďom s duševnými problémami.

NÁŠ TIP: Jake Quickenden (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte

  • Aj keď v tomto zápase asi o víťaza príliš nejde, keďže jeho cieľom je najmä propagácia Oktagonu medzi širšou britskou verejnosťou a odovzdanie doležitých ľudských spoločenských odkazov, jasným favoritom je Quickenden. Ako bývalý športovec, ktorý je stále vo vynikajúcej forme, by mal Smitha poraziť pomerne hladko. I keď obaja sú dlhoročnými fanúšikmi bojových športov a obaja trénovali veľmi tvrdo.
TIPSPORT KURZY: SMITH vs. QUICKENDEN
SMITH 1 (2,73) Remíza X (20,00) QUICKENDEN 2 (1,40) ⭐

Oktagon 48: fight card, program, zápasy a výsledky

Turnaj Oktagon 48 nepriniesol veľkú radosť českým bojovníkom. Očakávaný zápas českého fightra Jaroslava Pokorného s provokatérom Shemom Rockom sa ani neuskutočnil. Ešte počas piatkového váženia Rock uštedril Pokornému kopačku do rebier. Po sobotnej konzultácii s doktorom Pokorný zo zápasu odstúpil.

Smola sa lepila na paty aj ďalšiemu českému zápasníkovi Jakubovi Bahníkovi, ktorý v súboji s Akonneom Wanliss inkasoval v 25. sekunde prvého kola nepríjemné koleno do oblasti slabín. Bahník sa v bolestiach krútil na zemi a hlavný rozhodca zápas ukončil ako No Contest, teda bez výsledku.

Rumunsko-moldavský bojovník Ion Surdu ukončil päťnásobného svetového šampióna Alexa Lohoré nekompromisným TKO ešte v prvom kole.

Špeciálnou kategóriou bol finálový zápas ostrovnej Oktagon Výzvy medzi Anglickom a Írskom. Do boja o titul sa dostali George Staines a Denis Frimpong. Staines ukázal lepšiu technickú prípravu, v zápase dominoval a v 4. kole si podvolí svojho protivnika Frimponga v submisii. Staines sa tak stáva šampiónom Oktagon Challenge title fight.

Všetky výsledky turnaja Oktagon 48 nájdete nižšie v tabuľke.

OKTAGON 48: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Title fight
Flyweight Aaron Aby vs.

Elias Garcia

(TKO, 2. kolo)

Main card
Catchweight 92,5 kg Scott Askham
(body)
vs. Marc Doussis
Lightweight Jakub Bahník NO CONTEST
Akonne Wanliss
Stage to the Cage
Catchweight Paul Smith vs. Jake Quickenden
(TKO, 1. kolo)
Bantamweight Jack Cartwright
(submisia, 1. kolo)
vs. Antun Račić
Oktagon Challenge Final
Lightweight George Staines
(submisia, 4. kolo)
vs. Denis Frimpong
Prelims
Lightweight Jaroslav Pokorný vs. Shem Rock ZRUŠENÝ ZÁPAS
Welterweight Alex Lohoré vs. Ion Surdu
(TKO, 1. kolo)
Catchweight 68 kg Shoaib Yousaf
(body)
vs. Konmon Deh
Catchweight 86 kg Lee Chadwick vs. Zdeněk Polívka
(body)
Free Prelims
Lightweight Hascen Neri Gelezi
(body)
vs. Aaron McDonald

Oktagon 48 (AO Arena, Manchester): vstupenky, lístky, ceny, dostupnosť, online predaj

Aj keď to nie je veľmi pravdepodobné, no môžete patriť ku skupine ľudí, ktorá číta tento článok, nachádza sa v Anglicku a rozhodnete sa, že by ste niečo také chceli vidieť na vlastné oči. Ak je to tak, máme pre vás informácie o vstupenkách. Zakúpiť si ich môžete online v britskej sieti ticketmaster.co.uk. Nejaké voľné miesta by sa ešte určite mali nájsť. Ceny začínajú na sume £49, čo je v prepočte asi €56.

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 48: LIVE stream zadarmo a PPV priamy prenos online

Napriek tomu, že sa turnaj koná v Manchestri, teda úplne mimo česko-slovenského územia, stávková kancelária Tipsport ostáva partnerom a okrem kurzov na všetky zápas stále prináša pre svojich zákazníkov aj možnosť sledovať livestream zadarmo na TV Tipsport. Stačí splniť obvyklú podmienku, teda aspoň €1,20 prestávkovaných v priebehu predchádzajúcich 30 dní.

Organizácia však, samozrejme, bude vysielať celý turnaj od začiatku až do konca aj prostredníctvom svojej oficiálne PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Prístup vás v predpredaji vyjde na €12,99. Novinkou však je, že tento turnaj v Británii môžete sledovať už aj na globálnej PPV platforme DAZN.

Otvárací zápas turnaja, teda Free Prelims, bude vysielaný zadarmo pre všetkých prostredníctvom YouTube kanála Oktagon MMA.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj Oktagon 48?

Turnaj Oktagon 48 je historicky prvým turnajom expandujúcej česko-slovenskej organizácie vo Veľkej Británii. Koná sa v sobotu 4. novembra 2023 o 18:00 hod v AO Aréne v Manchestri.

2️⃣ Kto sú najväčšie hviezdy galavečera Oktagon 48?

Veľkých a známych mien na tomto galavečeri je viac. Sú to určite dve popredné britské celebrity Jake Quickenden a Paul Smith, ktorý si zmeraju sily proti sebe. Sú to tiež aktéri hlavného titulového zápasu vo flyweight divízii Aaron Aby a Elias Garcia. Ale to ani zďaleka nie je všetko. Kompletný menoslov bojovníkov a prehľad zápasov na Oktagon 48 nájdete TU »

3️⃣ Ako sa dá Oktagon 48 sledovať naživo?

Aj tento turnaj organizácie Oktagon MMA bude vysielaný v priamom prenos online na internete. Môžete si zaplatiť oficiálne PPV alebo sa dostať k livestreamu úplne zadarmo. Ako na to, vám poradíme v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Jiří Procházka (UFC)

UFC 295: Procházka vs. Pereira o titul v poloťažkej váhe – informácie, fight card, výsledky

Jeden z najvýznamnejších turnajov roka v zmiešaných bojových umeniach sa konal v polovici novembra v newyorskej Madison Square Garden.

Zaregistrujte sa v Tipsporte a získajte vstupný bonus až 30 EUR!

Tipsport: bonusy, bojové športy, Oktagon livestream

TIPSPORT stávková kancelária ▷ ponuka bojových športov, 🔹LIVESTREAM na OKTAGON, návod na registráciu 🔹s bonusom, možnosti vkladu a výberu.