Oktagon 45 (Piatok): Bryczek vs. Pirát

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Jednou z hlavných lahôdok piatkového turnaja na Oktagon 45: Štvanice Special bol eliminačný súboj v strednej váhe medzi Poliakom Robertom Bryczekom a Slovákom Samuelom Krištofičom. Slovenský "Pirát" v ňom utŕžil veľmi rýchly knokaut a prvú prehru pred limitom v kariére.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Samuel Krištofič vs. Robert Bryczek Foto: Profimedia

Oktagon 45: Štvanice Special (piatok) – informácie a termín

Oktagon je na pražskej Štvanici posledný krát, no prvýkrát sa jedno podujatie rozdelilo na dva turnaje. Ten prvý sa uskutoční už v piatok 28. júla 2023 so začiatkom o 18:30 hod a jeho vrcholom bude titulový zápas v bantamovej váhe medzi Jonasom Magardom a Felipem Limom. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 45 NAŽIVO!

Karta je však poriadne nabitá a tešiť sa môžeme aj na viacero Slovákov. Najlepšie hodnotený je určite eliminačný duel, z ktorého vzíde nový vyzývateľ Patrika Kincla do boja o titul v strednej váhe, medzi Robertom Bryczekom a Samuelom Krištofičom. A na ten sa v tomto článku pozrieme bližšie.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 45: Robert Bryczek vs. Samuel Krištofič (middleweight) – analýza, stávky, kurzy a tip

Bývalý fighter organizácií FEN či PLMMA, Poliak Robert Bryczek (33), má v súčasnosti veľmi dobrú formu. Vyhral štyri zápasy v rade a všetky po knokautoch v prvom kole. Práve to sú najsilnejšie zbrane tohto postojára z Bielsko-Biala, ktorý často nastupoval aj vo welterovej váhe, no v poslednej dobe mu najmä v Oktagone už prischla middleweight divízia.

V česko-slovenskej organizácii má Bryczek na konte už šesť zápasov s 50-percentnou bilanciou 3 výhry a 3 prehry. Nad jeho sily boli Leandro Silva, Kaik Brito a Zdeněk Polívka, no naposledy parádnym spôsobom knokautoval Abdel Rahmane Driaia a Lee Chadwicka. Celkové štatistiky Bryczeka v profi MMA sú 16 výhier – 5 prehier. Až 10-krát zvíťazil KO/TKO.

Samuel Krištofič (33) už opasok šampióna strednej váhy v Oktagone na svojom ramene mal pred dvomi rokmi, i keď bol iba dočasným držiteľom titulu a proti Patrikovi Kinclovi ho neobhájil. Odvtedy nastúpil iba na dva zápasy. Porazil Zdeňka Polívku a v Tipsport GameChangeri prehral s Alexom Lohorém.

"Pirát" je však v domácej organizácii veľkou hviezdou, i keď práve nemá vo vitrínke žiadny titul. Je to víťaz druhej série reality show Oktagon Výzva a mimoriadne kvalitný fighter. Teraz má šancu opäť sa k titulu priblížiť. Proti Poliakom mu to väčšinou ide, veď to bol Marcin Naruszczka, s kým vyhral spomínaný opasok a predtým si poradil aj Mateuszom Strzelczykom. Zaujímavosťou je, že na profesionálnej scéne má úplne rovnakú bilanciu ako jeho súpera, teda 16 výhier – 5 prehier. Je však o niečo viac komplexnejším bojovníkom a ešte nikdy neprehral pred limitom.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Bryczek zvíťazí (kurz 1,51)
  • Bryczek zvíťazí KO/TKO (kurz 2,45)

Popravde sa o Piráta trochu obávame, pretože bude stáť proti parádne rozbehnutému strikerovi, ktorý rozdáva klinické "bomby" už v prvom kole. Bryczek je favoritom a predpokladáme, že si túto úlohu obháji. Tipujeme jednotku.

TIPSPORT KURZY: BRYCZEK vs. KRIŠTOFIČ
BRYCZEK 1 (1,51) ⭐ Remíza X (45,00) KRIŠTOFIČ 2 (2,41)

Ak by sme mali predpovedať aj spôsob víťazstva, Poliak to na 99 % uhrá znova na knokaut. Na to si v Tipsporte môžete vsadiť s pekným kurzom 2,45. Ak tomu veríte, choďte do toho.

VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
BRYCZEK KO/TKO (2,45) ⭐ KRIŠTOFIČ KO/TKO (9,50)
BRYCZEK SUB (13,00) KRIŠTOFIČ SUB (10,00)
BRYCZEK NA BODY (3,20) KRIŠTOFIČ NA BODY (4,15)

Oktagon 45 (Piatok) NAŽIVO: Ako sledovať zápas Bryczek vs. Pirát – LIVE stream online zadarmo, PPV priamy prenos

Oba turnaje z podujatia Oktagon 45: Štvanice si môžete pozrieť naživo v rámci jedného PPV balíka na Oktagon.TV za výhodnú cenu už od 19,99 EUR v predpredaji.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport opäť uvidia všetky aj úplne zápasy zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR a prístup k živému prenosu máte voľný.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a okrem okamžitého prístupu k športovými prenosom zadarmo dostanete aj vstupný bonus 20 EUR iba za overenie totožnosti a dokončenie registračného procesu. Potom môžete Oktagon 45 tipovať prakticky úplne zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 45: Štvanice Special (Piatok)

Oktagon 45: Štvanice (Piatok) informácie a výsledky

Oktagon na Štvanici bol tento rok posledný krát a pripravil si niečo špeciálne. Prvý turnaj sa konal už v piatok a bude to skvelá show.

Oktagon 45: Štvanice

Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – fight card a výsledky

Rozlúčka na Štvanici! Galavečer Oktagon 45 bude posledným na pražskom ostrove. A bude to intenzívne. Pripravte sa na najväčšie hviezdy❗✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.