Oktagon 33: Vémola vs. Pasternak - analýza, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj Oktagon 33 vo Frankfurte je výnimočný z viacerých dôvodov a jedným z nich je aj návrat Karlosa Vémolu. Český "Terminátor" sa do klietky vracia po viac ako roku a je hladný po víťazstve!

INFORMÁCIEKURZYNAŽIVO

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 33, Nemecko: Vémola vs. Pasternak - informácie, termín a miesto

Oktagon MMA prvýkrát prekročil hranice Česka a Slovenska. Galavečer v nemeckom Frankfurte, ktorý sa uskutoční 4. júna 2022 o 18:00 hod v aréne Festhalle, má byť začiatkom novej medzinárodnej éry tejto úspešnej organizácie. Zároveň však bude aj novým štartom pre českú legendu zmiešaných bojových umení Karlosa Vémolu. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Oktagon 33 naživo celkom zadarmo!

Sledujte Oktagon 33 naživo na TV Tipsport!

Vémola sa naposledy v rámci MMA predstavil v marci 2021, keď po nenavážení v titulovom zápase "prešiel" Milana Ďatelinku. Potom ho však zradilo rameno. Absolvoval niekoľko operácií a dlhú rekonvalescenciu.

Nedávno si odkrútil kvôli zraneniam aj dlho odkladanú boxerskú premiéru v O2 aréne proti Marpovi na turnaji Oktagon Underground a zdá sa, že je pripravený. Jeho súperom vo Frankfurte bude skúsený poľský bojovník Michal Pasternak.

Na turnaji Oktagon 33 vo Frankfurte však uvidíme oveľa viac. Hlavným zápasom je súboj o titul v ľahkej váhe medzi hviezdnymi Ivanom Buchingerom a mladým belgickým vyzývateľom Losene Keitom.

sipka Kliknite sem a pozrite si kompletnú fight card turnaja Oktagon 33, Frankfurt

Oktagon 33: Karlos Vémola vs. Michal Pasternak - analýza, kurzy a tip

V akej forme sa Karlos Vémola (36) predvedie v prvom MMA zápase po ročnej pauze, je trochu otázne. Zatiaľ vieme, že jeho zranenia sú s najväčšou pravdepodobnosťou zacelené. Počas boxu v O2 aréne sme nepostrehli žiadne výraznejšie náznaky bolesti či obmedzenia pohyblivosti operovaného ramena. Vémola je pripravený a motivovaný opäť získať späť opasok v strednej váhy, ktorý mu podľa jeho slov "vzali".

Bojovník so skúsenosťami z UFC a ďalších prestížnych zahraničných organizácií sa pýši bilanciou 31 výhier (24 pred limitom) – 6 prehier. Knokautoval ho iba jediný muž, Attila Végh v nezabudnuteľnom "Zápase storočia". Český "Terminátor" je nebezpečný v prvom rade pri wrestlingových a grapplingových súbojoch na zemi. Jeho zovretie takmer vždy znamená koniec pre súpera. Veď Ďatelinka by vedel rozprávať.

Michal Pasternak (38) však taktiež nie je žiaden zelenáč. Je o dva roky starší ako Vémola a v kariére si prešiel rôznymi organizáciami vrátane známej a kvalitnej One Championship. Jeho štatistiky 16 víťazstiev – 7 prehier hovoria o tom, že nebude ľahkým súperom.

Poliak je komplexným bojovníkom, ktorý bude mať proti Vémolovi navyše aj miernu výškovú výhodu a tiež o niečo dlhší dosah ramien. To mu však pomôže len v tom prípade, ak sa udrží na nohách.

Náš TIP: Karlos Vémola zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si s bonusom v Tipsporte!

Tipnite si výsledok zápasu Karlos Vémola vs. Michal Pasternak v Tipsporte!

Podľa stávkových kancelárií, ale aj odborníkov a tipérov, je jednoznačným favoritom tohto zápasu Vémola. V Tipsporte naňho s kurzom 1,15 vsádza 99 % tipujúcich. Je pravdou, že Karlos má za sebou v kariére podstate kvalitnejších súperov a cennejšie skalpy. Na jeho strane sú aj skúsenosti, no a potom je tu motivácia. V jeho prípade obrovská. Vémola chce dokázať, že v strednej váhe je stále "kráľ iba jeden" a aj my si vsadíme na to, že sa mu to vo Frankfurte podarí.

Ako sledovať naživo Oktagon 33, Frankfurt: Vémola vs. Pasternak (Buchinger vs. Keita) - livestream, priamy prenos, PPV

Zápas Karlosa Vémolu s Michalom Pasternakom, ale aj všetky ďalšie zápasy galavečera Oktagon 33 vo Frankfurte budete môcť opäť sledovať prakticky zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Pravidlá a podmienky sa nemenia. Stačí byť registrovaným zákazníkom a pretipovať v uplynulom mesiaci aspoň 1,20 EUR.

Ak náhodou nespĺňate prvú podmienku, zaregistrujte sa v Tipsporte teraz a okrem okamžitého prístupu k všetkým športovými livestreamom dostanete aj atraktívny vstupný bonus na prvé stávky.

Stále však máte aj ďalšiu alternatívu. Oktagon 33 bude, samozrejme, vo vysielaní oficiálnej platformy Oktagon.TV. Kúpte si prístup k sledovaniu tohto eventu v predpredaji za zvýhodnenú cenu 10,99 EUR, v deň konania podujatia je to už za 13,99 EUR. Dostanete, ako inak, kvalitný full HD prenos, s plnohodnotným a odborným komentárom a všetkým, čo k tomu patrí.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Ivan Buchinger - dvojnásobný šampión Oktagon MMA

Oktagon 33: Buchinger vs. Keita - informácie, kurzy a livestream

Oktagon expanduje❗☝ Turnaj s poradovým číslom 33 je prvým zahraničným galavečerom tejto úspešnej česko-slovenskej MMA organizácie. A bude...

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.