Ako sledovať Oktagon 28: Pešta vs. Pütz - livestream a priamy prenos

Posledná septembrová sobota je jasná. V Prahe sa totiž odohrá jeden z najkvalitnejšie obsadených galavečerov v histórii organizácie Oktagon MMA. My vám povieme, ako a kde ho môžete sledovať.

Viktor Pešta Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 28: Pešta vs. Pütz - informácie a livestream

V roku 2019 sme tu mali "Zápas storočia" na podujatí Oktagon 15, nedávno sa. Na turnaji Oktagon 27 v Bratislave sa hovorilo o "Zápase storočia 2". Teraz sa dianie opäť vracia do Prahy, do haly O2 Universum kde v sobotu 25. septembra 2021 o 18:00 hod odštartuje galavečer, ktorý vyvrcholí dokonca dvojitou náložou. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 28 naživo!

Už predzápas Kaik Brito vs. Petr Kníže je veľkou udalosťou. Po ňom však príde hviezdna bitka o titul v poloťažkej váhe Viktor Pešta vs. Stephan Pütz. A to je program plný ďalších veľkých ťahákov. Toto jednoducho musíte vidieť. V nasledujúcich riadkoch vám prinesieme návod, ako na to.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať Oktagon 28 naživo - livestream na TV Tipsport, PPV na Oktagon.TV

Aj tento turnaj organizácie Oktagon MMA budete môcť sledovať prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Tipsport. Prístup k živým prenosom v ponuke TV Tipsport majú všetci registrovaní zákazníci, ktorí v priebehu posledného mesiaca vsadili aspoň jeden tiket v minimálnej hodnote 1,30 eur.

Navyše každý nový registrovaný zákazník teraz získa TV Tipsport na prvých sedem dní bezpodmienečne a k tomu 20 eur ako bonus na prvé stávky. Ten viete šikovne využiť de facto aj na "predplatenie" si športových livestreamov na ďalšie mesiace.

Celý galavečer Oktagon 28 vo full HD kvalite, so štúdiom a komentárom môžete sledovať na akomkoľvek zariadení, i na obrazovke vašej televízie, ak si zakúpite oficiálny prístup na Oktagon.TV prostredníctvom PPV (pay-per-view). V predpredaji za to dáte prijateľných 9,99 eur, v deň konania turnaja už 12,99 eur. Oplatí sa riešiť to v predstihu.

Oktagon 28: Pešta vs. Pütz alebo Brito vs. Kníže - analýzy, kurzy a live stávky

Ak si chcete staviť na jeden z vrcholov sobotného galavečera Oktagon 28, máme pre vás pripravené analýza aj s kurzami a našimi tipmi. Samozrejme, stávková kancelária Tipsport bude mať pre vás opäť aj širokú ponuku live stávok, ktorými sa môžete zabaviť počas sledovania jednotlivých zápasov.

Pokiaľ ide o hlavný titulový zápas Viktor Pešta vs. Stephan Pütz, papierovým favoritom je český borec. Nemec má však na konte parádnu zbierku titulov a podľa vlastných slov v Oktagone ešte veľké plány.

sipka Prečítajte si analýzu titulového zápasu Pešta vs. Pütz a inšpirujte sa!

Súboj Kaik Brito vs. Petr Kníže by už sám o sebe bol skvelým vrcholom turnaja. Titulový súboj má však, samozrejme, prednosť. Aj hlavný predzápas však láka veľa fanúšikov a tipérov.

sipka Viac o zápase Brito vs. Kníže aj kompletné info o turnaji Oktagon 28 nájdete tu!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Viktor Pešta

Viktor Pešta zabojuje o titul v poloťažkej váhe Oktagonu

V septembri spoznáme aj prvého šampióna poloťažkej váhy Oktagon MMA 🥊️ O voľný opasok sa v jednom z najväčších súbojov v histórii...

Kaik Brito - Oktagon MMA

Oktagon 28: Brito vs. Monster / Pešta vs. Pütz - dátum a program

Po bratislavskom azyle sa česko-slovenská MMA organizácia opäť vracia do Prahy. Galavečer ⚡ Oktagon 28 má nábeh na ďalšie špičkové...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.