Koho uvidíme vo štvrťfinále Tipsport GameChanger?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji Oktagon 54 sa začala pyramída Tipsport GameChangeru. Postupujúci zápasníci poznajú mená svojich protivníkov, proti ktorým sa postavia vo štvrťfinále.

Štvrťfinálové dvojice Tipsport GameChanger

Tiposport GameChanger lsovanie súperov do štvrťfinále Foto: Oktagon MMA

Losovanie a výber súpera do štvrťfinále Tipsport GameChanger

V Ostravar Aréne prebehlo po sobotňajšom osemfinále Tipsport GameChangeru losovanie. Postupujúci zápasníci si ťahali podľa poradia vo svetovom rebríčku Fight Matrix čísla a postupne si mohli vyberať, kam sa v rámci pavúka Tipsport GameChangeru priradia a s kým budú zápasiť vo štvrťfinále.

sipka Kliknite sem a tipujte výsledky štvrťfinále Tipsport GameChangeru!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Číslo jedna patrilo budúcemu víťazovi zápasu Wanliss/Siraj a číslo osem bolo priradené budúcemu víťazovi zápasu Keita/Sardari. Ako prvý si vytiahol los s číslom 2 slovenský zápasník Ronald Paradeiser.

Namiesto Daniela Torresa prišiel na pódium fighter Surdu a vytiahol pre Torresa číslo 4. Daniel Torres sa nemohol žrebovania zúčastniť, pretože po zápase s Vladom Lengálom mal otras mozgu a bol v nemocnici. Ako ďalší si ťahal žreb Duque a vytiahol si 2. Následne si Machaev vyžreboval číslo 6, Legierski získal 3 a Bogdanovićovi ostalo číslo 7.

Na ľavú stranu pavúka bol následne priradený budúci víťaz zápasu Wanliss/Siraj. Ako prvý si následne vybral pravú stranu pavúka Doque. Legierski si zvolil budúceho víťaza z dvojice Siraj/Wanliss. Potom sa Daniel Torres pripojil na pravú stranu pavúka.

Následne prišiel na rad slovenský zápasník Ronald Paradeiser, ktorý si do finále vybral favorita celej pyramídy a bývalého šampióna KSW Daniela Toressa. Machaev si zvolil ako súpera do štvrťfinále Douqueho. Na Bogdanovića zostal budúci víťaz osemfinálového fightu Sardari/Keita.

sipka Stavte si na zápasy pyramídy Tipsport GameChanger aj bez rizika

Pavuk Tipsport GameChanger Foto: Oktagon MMA

Paradeiser sa môže vo finále stretnúť s Losene Keitom

Ronald Paradeiser sa môže vo finále teoreticky stretnúť s Losene Keitom. Ten bude mať svoj osemfinálový zápas proti Holanďanovi Agymu Sardarimu na turnaji Oktagon 57 vo Frankfurte, ktorý sa bude konať v máji. Pokiaľ obaja zápasníci uspejú vo všetkých súbojoch, tak by sa podľa rozloženia pavúka mohli stretnúť vo finále.

Keita si na sobotňajšej pozápasovej tlačovej konferencii neodpustil na Ronyho niekoľko uštipačných poznámok. Paradeiser ponúkol, že uvoľní pás šampióna ľahkej váhy a keď sa v rámci pyramídy stretnú v zápase s Keitom, tak môžu bojovať aj o opasok.

Osemfinálové zápasy Tipsport GameChanger v ľahkej váhe 2024: Wanliss vs. Siraj a Keita vs. Sardari

Na fanúšikov čakajú ešte dva osemfinálové zápasy. V prvom si zmeria sily Wanliss so Sirajom a to 20. apríla 2024 na turnaji Oktagon 56 v Birminghame. Dvojica mala pôvodne bojovať v Ostrave, ale zápas bol presunutý kvôli tomu, že Wanlissa napadli Sirajovi tréneri po predzápasovej tlačovej konferencii. Ako trest dostali tréneri Sahila Siraja doživotný zákaz spolupráce s organizáciou Oktagon MMA.

Druhý a zároveň posledný osemfinálový zápas sa bude konať 4. mája vo Frankfurte v rámci turnaja Oktagon 57 a proti sebe sa postavia Keita a Sardari.

Kedy a kde budú štvrťfinálové zápasy Tipsport GameChanger

V tabuľke nižšie nájdete prehľad štvrťfinálových zápasov aj s dátumami, miestami a turnajmi, v rámci ktorých sa uskutočnia. Štvrťfinále GameChangera bude rozdelené do dvoch eventov.

TIPSPORT GAMECHANGER LIGHTWEIGHT 2024
Turnaj Zápas Dátum a miesto
Oktagon 58 Wanliss/Siraj vs. LEGIERSKI 8. júna 2024, Praha Eden
Oktagon 58 PRADEISER vs. TORRES 8. júna 2024, Praha Eden
Oktagon 59 DOQUE vs. MACHAEV 20. júla 2024, Bratislava
Oktagon 59 Keita/Sardari vs. BOGDANOVIĆ 20. júla 2024, Bratislava

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Ronald Paradeiser Tipsport GameChanger

Rozhovor s Ronym Paradeiserom: Viem doručiť omnoho lepší výkon!

Slovenský zápasník Ronald Paradeiser sa ako jediný spomedzi českých a slovenských zápasníkov prebojoval do štvrťfinále pyramídy Tipsport...