UFC Fight Night: Holloway vs. Rodriguez - info, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Už túto sobotu čaká fanúšikov MMA ďalší turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 197. Galavečer v Las Vegas sa bude niesť v znamení exotického havajsko-mexického súboja Holloway vs. Rodríguez.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Max Holloway - UFC Zdroj: ČTK/AP/Jason Franson

Hodnotenie UFC Fight Night 197: 8,3/10

  • Dátum a miesto: 13. novembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Holloway vs. Rodriguez - informácie, dátum a miesto

UFC sa opäť vracia do Nevady. V sobotu 13. novembra 2021 od 19:00 hod SEČ sa v Apex Centre v Las Vegas uskutoční turnaj UFC Fight Night 197 s hlavným zápasom Max Holloway vs. Yair Rodriguez. V priaznivom čase ho tak bez problémov môžeme sledovať aj na Slovensku. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Max Holloway vs. Yair Rodríguez - analýza, kurzy a tip

Vrcholom večera bude prestížny duel jednotky a trojky v perovej váhe, v ktorom sa bude bojovať aj o šancu vyzvať úradujúceho šampióna Alexandra Volkanovskiho. Havajčan Max Holloway proti Mexičanovi Yairovi Rodriguezovi. "Požehnaný" proti "Panterovi".

V klietke skúsenejším z dvojice bojovníkov je rodák z Honolulu Max Holloway. Aj v UFC už toho zažil veľa. Šampiónom perovej divízie bol tri roky (2016 - 2019), v istom čase sa dokonca pokúšal získať navyše aj opasok v ľahkej váhe. Napokon však skvelý postojár narazil na Alexa Volkanovskiho, ktorý ho pripravil aj o ten jediný pás a potvrdil to aj v odvete.

Holloway má v profi MMA veľmi dobrú bilanciu. Celkovo 22 víťazstiev (12 pred limitom) a 6 prehier. Ešte nikdy v živote nebol knokautovaný. Naopak knokauty často rozdáva. Nie je chlapík, ktorý by obľuboval súboje na zemi, vie si však poradiť. A na ukončenia jeho zápasov sa pozerá veľmi dobre.

Yair Rodríguez sa zatiaľ tak ďaleko nedostal a to napriek tomu, že je od svojho súpera iba o jeden rok mladší. V MMA má na konte takmer o polovicu menej profesionálnych zápasov. 13-krát vyhral a iba 2-krát v kariére prehral. Zápas s Jeremym Stephensom v septembri 2019 bol anulovaný už po 15 sekundách keďže nechtiac pichol súpera do oka. V opakovanom stretnutí potom zvíťazil na body.

Mexičan je na centimeter rovnako vysoký a na kilogram rovnako ťažký ako jeho havajský náprotivok. Rodriguez je tiež podobným typom bojovníka ako Holloway. Kvôli zraneniam i polročnému trestu od Medzinárodnej antidopingovej agentúry (USADA) kvôli porušeniu pravidiel však od októbra 2019 v profesionálnom zápase nestál. Bude to preňho teda veľký návrat do hry po viac ako dvoch rokoch.

TIP: Max Holloway zvíťazí KO/TKO (kurz 2,20sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme knokaut v prospech Hollowaya.

Na základe Rodriguezove dlhej pauzy, na základe Hollowayových skúsenosti z tých najťažších zápasov a jeho schopnostiam i predispozíciám, na základe papierových predpokladov aj očakávaní odborníkov sa prikláňame na stranu Havajčana. Holloway by mal v sobotu zvíťaziť a pravdepodobný je aj knokaut.

UFC Fight Night 197 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Hlavný zápas večera napokon ponúkol plnohodnotné predstavenie až do samého konca časového limitu. Max Holloway svoju prevahu v zápase pretavil do jednoznačného víťazstva na body.

Zvyšok fight card priniesol veľa vzruchu a tvrdé knokauty. Marcos Rogério de Lima skolil Bena Rothwella už po 32 sekundách. Felicia Spencer aj Khaos Williams uspeli na TKO v treťom kole a Song Yadong na začiatku druhého kola odrovnal Julia Arceho parádnym head kickom.

Podobne to vyzeralo aj v ďalších dueloch. Joel Alvarez predviedol tvrdé lakte proti Thiagovi Moisesovi, Sean Woodson uspel s útokom na telo Collina Anglina, Da Un Jung "vypol" Kennedyho Nzechukwu v prvom kole a Cynthia Calvillo musela vzdať zápas s Andreou Lee kvôli zraneniam. Rafael Alves predviedol peknú gilotínu a Cortney Casey zdolala Lianu Jojua na body.

UFC FIGHT NIGHT 197 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Max Holloway (na body) vs. Yair Rodriguez
Heavyweight Ben Rothwell vs. Marcos Rogerio de Lima (TKO)
Women's Featherweight Felicia Spencer (TKO) vs. Leah Letson
Bantamweight Song Yadong (TKO) vs. Julio Arce
Welterweight Miguel Baeza vs. Khaos Williams (TKO)
Preliminary card
Catchweight (157,5 lb) Thiago Moisés vs. Joel Álvarez (TKO)
Women's Flyweight Cynthia Calvillo vs. Andrea Lee (TKO)
Featherweight
Sean Woodson (TKO) vs. Collin Anglin
Catchweight (128,5 lb) Cortney Casey (na body) vs. Liana Jojua
Lightweight Marc Diakiese vs. Rafael Alves (submisia)
Light Heavyweight Kennedy Nzechukwu vs. Da Un Jung (KO)

Kde sledovať UFC Fight Night: Holloway vs. Rodriguez - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z UFC Fight Night aj tentokrát nájdete ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Pre prístup k nim na 30 dní vám stačí v priebehu mesiaca pretipovať aspoň 1,20 eur. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, dostanete okamžite prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní a iba v novembri bonus až 50 eur na prvé stávky.

Televízny priamy prenos môžete sledovať na platenej športovej stanici Premier Sport 1. Turnaj ponúkne naživo i kedykoľvek zo záznamu aj platforma VOYO, ktorú si môžete predplatiť za 5,99 eur mesačne.

Poslednou možnosťou je UFC Fight Pass, ktorý si môžete zaplatiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC. V porovnaní s vyššie spomenutými možnosťami je to však pomerne drahý špás.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

Ľudovít Klein prehral v UFC druhý zápas v rade

Slovenský MMA zápasník Ľudovít Klein vo svojom treťom vystúpení v prestížnej organizácii UFC podľahol Američanovi Nateovi Landwehrovi. Čaká...

Martin Buday

Martin Buday sa stal druhým Slovákom v UFC!

Slovensko má ďalšieho bojovníka v UFC. Martin Buday celkom jednoznačne vyhral svoj "kvalifikačný" zápas na turnaji Dana White's Contender...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.