RFA: Sebastián Fapšo vs. Bernard Plavec - livestream, kurzy, tip

Veľký otvárací turnaj novej bojovej organizácie sa blíži. RFA Grand Opening sa uskutoční už tento víkend 14. mája a jedným z jeho vrcholov bude aj postojársky česko-slovenský súboj Sebastian Fapšo vs. Bernard Plavec.

Sebastian Fapšo Foto: OKTAGON MMA

RFA Grand Opening: Fapšo vs. Plavec - informácie, dátum a čas

Sobota 14. máj 2022 je pre Real Fight Arenu veľkým dňom. V bratislavskom NTC sa uskutoční prvý veľký turnaj s názvom RFA Grand Opening. Podujatie štartuje v sobotu o 17:00 hod, predstaví sa na ňom niekoľko známych mien z domácej bojovej scény. Kliknite sem, vsaďte si na RFA Grand Opening s bonusom a sledujte turnaj NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Jedným z hlavných zápasov tohto galavečera je popri súboju Milana Ďatelinku s Nenadom Avramovicom aj bitka Sebastian Fapšo vs. Bernard Plavec. Tento zápas prebehne v kategórii do 81 kg podľa pravidiel Real Fight teda s malými MMA rukavicami, zákaznými súbojmi na zemi – jednoducho tvrdá postojárska bitka.

RFA: Sebastián Fapšo vs. Bernard Plavec - analýza, kurzy a tip

Sebastián Fapšo je mladý talentovaný fighter z Považskej Bystrice, ktorý má veľké sny a ak to nepokazí, určite ho môže čakať skvelá budúcnosť. V detstve si prešiel svojím "osobným peklom" a to mu dalo silu v dospelosti pevne kráčať za svojimi cieľmi.

Chlapík s prezývkou "Tank" má skúsenosti z boxu aj kickboxu. Je juniorským majstrom sveta v K1 a predstavil sa už aj na postojárskych turnajoch Oktagon Underground, kde zdolal Jakuba Bahníka či Matěja Kozubovského. Fapšo je poriadne tvrdý a nebezpečný chlapík.

Proti nemu stojí český postojár Bernard Plavec, ktorý má v K1 pozitívne skúsenosti aj z kvalitnej veľkej ruskej organizácie RCC. Taktiež už štartoval aj v pyramíde Oktagon Underground, kde má za sebou víťazstvo nad Tomášom Mazalom.

Vysokým favoritom tohto zápasu je však Fapšo. V stávkovej kancelárii Tipsport je kurz na jeho víťazstvo celkom jednoznačný a to dokonca v čase ešte klesá. Čo znamená, že bookmakeri favorizujú slovenského borca stále viac. Aktuálne si naňho môžete vsadiť s kurzom 1.10, čo síce nie je žiadne terno, ale k dispozícii sú aj ďalšie špeciálne stávky.

Stavte si na zápas Sebastián Fapšo vs. Bernard Plavec v Tipsporte!

Odporúčame však aj stávku na knokaut. Práve v tomto zápase sa očakáva naozaj tvrdá bitka a "slovenský tank" je známy svojím priamočiarym spôsobom boja. Takže je vysoko pravdepodobné, že Fapšo zvíťazí KO/TKO. Alebo urobí chybu a dieru v obrane môže využiť na rozhodujúci úder Plavec.

TIP: Zápas sa skončí KO/TKO (kurz 1,29sipka Tipujte a sledujte NAŽIVO v Tipsporte

Tipujeme koniec zápasu spôsobom KO, TKO alebo diskvalifikáciou.

Ako a kde sledovať zápas Fapšo vs. Plavec (RFA Grand Opening) naživo - livestream, priamy prenos, PPV

Turnaj RFA Grand Opening môžete sledovať naživo, aj keď ste nezískali lístky do NTC arény. Máte hneď niekoľko možností. Organizácia bude predávať svoj oficiálny priamy prenos prostredníctvom PPV (pay-per-view) za 9,90 EUR na svojej internetovej platforme RealSport.TV.

Relive (s určitým časovým oneskorením) bude galavečer vysielať aj streamovacia služba VOYO a kompletný záznam z turnaja nájdete po jeho skončení aj na oficiálnom YouTube RFA.

Skvelou alternatívou, ako sledovať tento turnaj naživo a to dokonca zadarmo je livestream na TV Tipsport. Ten bude dostupný pre všetkých registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie Tipsport, ktorí v priebehu ostatných 14 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR. Ak v Tipsporte ešte svoj účet nemáte, teraz sa určite zaregistrujte a dostanete vstupný bonus až 50 EUR!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sebastián Fapšo - Oktagon UNDG

Sebastián Fapšo alias "slovenský tank" – životopis MMA bojovníka

Rodák z Považskej Bystrice s prezývkou "slovenský tank" ⚡ si v živote prešiel peklom, z ktorého sa dostal vďaka obetavosti svojho staršieho...

RFA Grand Opening

RFA Grand Opening - dátum, karta zápasov, tip a livestream

Po Warm Up turnaji prichádza nová bojová organizácia RFA s oficiálnym Grand Opening galavečerom, ktorý sa uskutoční 14. mája v...

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.