KSW Epic: Turnaj, aký tu ešte nebol – box, muay thai, submisia aj bitka bez pravidiel

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Poľská organizácia KSW si pripravila špeciálnu udalosť. Galavečer ako žiadny iný sa konal tento víkend v Gliwiciach. Mimochodom sa opäť predstavil aj jeden český bojovník. Bola to poriadna show!

KHALIDOV 🆚 ADAMEK
Light Heavyweight Tournament
Informácie – Výsledky – Livestream

Tomasz Adamek (KSW) Foto: Profimedia

Hodnotenie KSW Epic: 9/10

  • Termín: 24. február 2024, 19:00 h
  • Miesto: Gliwice Arena, Gliwice, Poľsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Preview XTB KSW Epic: Khalidov vs. Adamek – dátum, čas a miesto

Videli ste už MMA v kimone? Viete, čo je to boj podľa príbehu "No Holds Barred"? Ak nie, tak si rozhodne nenechajte ujsť nadchádzajúci galavečer XTB KSW Epic, ktorý sa koná už túto sobotu 24. februára 2024 od 19:00 h v poľských Gliwiciach.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na KSW Epic aj bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Galavečer okrem iného ponúkne aj postojárske zápasy podľa pravidiel Muay Thai, Pride alebo profi box, hviezdny zápas v čistej submisii a vložený pyramídový turnaj o titul v poloťažkej váhe.

PREVIEW XTB KSW EPIC
🥊️ Hlavný zápas: Mamed Khalidov – Tomasz Adamek (box)
⭐ Ďalší program: KSW Light Heavyweight Tournament
🗓️ Termín: 24. február 2024, 19:00 h
🌍 Miesto: Gliwice Arena, Gliwice, Poľsko
▶️ Livestream: KSW Epic TV | CANAL+

Hlavný zápas v boxe: Mamed Chalidow vs. Tomasz Adamek

Súboj týchto dvoch legiend a veteránov bude ozdobou a vrcholom celého veľkolepého sobotného galavečera. "Kanibal" vs. "Goral" v boxerskom ringu. Kto má väčšie šance na víťazstvo?

Čečenský rodák z mesta Groznyj, Mamed Khalidov (43), sa v KSW preslávil ako bývalý šampión strednej aj poloťažkej váhy. Je to veľmi komplexný MMA zápasník s bilanciou 37 výhier – 8 prehier – 2 remízy. Naposledy stál v klietke v júni minulého roka, keď vo Varšave knokautoval Scotta Askhama po parádnom "flying switch kicku" a následnom dokončení päsťami na zemi. Khalidov (poľsky Chalidow) nie je boxer, ale v postoji bol vždy veľmi nebezpečný.

Bývalý poľský profesionálny boxer Tomasz Adamek (47), ktorý kedysi vlastnil aj svetové tituly IBF, IBO, WBC, WBO aj The Ring a má bronz z ME 1998 v poloťažkej váhe, ukončil aktívnu kariéru v roku 2018 po tvrdom knokaute od Jarrella Millera s úžasnou bilanciou 53 výhier – 6 prehier. Adamek boxoval s takými menami ako Vitalij Kličko, Michael Grant, Steve Cunningham, Eddie Chambers a podobne. V ringu to teda rozhodne vie.

NÁŠ TIP: Adamek zvíťazí (kurz 1,56sipka Stavte si vo Fortune

  • Ak to má byť zápas podľa pravidiel boxu, Adamek by mal mať navrch. O tom nemôže byť pochýb. Avšak všestranné schopnosti, ktorými disponuje Khalidov, môžu prekvapiť. Očakávame však skôr exhibičný priebeh, veľa atraktívnych prestreliek, možno niekoľko knockdownov a mohlo by to ukončiť aj parádne KO. Každopádne tipujeme dvojku.
FORTUNA KURZY: CHALIDOW vs. ADAMEK
CHALIDOW 1 (2,26) ADAMEK 2 (1,56)

Pyramída: KSW Light Heavyweight Tournament – bojovníci a kurzy na víťazstvo

V pyramídovom turnaji, ktorý prinesie nového držiteľa momentálne neobsadeného opasku šampióna poloťažkej váhy KSW sa predstavia štyria adepti. Traja Poliaci a jeden Brazílčan. Samozrejme medzi nimi nesmie chýbať aktuálna jednotka divízie Rafal Haratyk. Či sa mu však podarí titul získať, je otázne. Konkurenciu má totiž veľmi náročnú.

Poznáme už aj nasadenie do úvodného semifinálového kola. Haratyk v ňom narazí na krajana Macina Wojcika, aktuálnu trojku poloťažkej váhy. V druhom zápase na seba narazia piaty a šiesty muž rebríčka, teda Brazílčan Kleber Raimundo Silva a Poliak Damian Piwowarczyk.

Kto sa stane novým šampiónom? Stavte si hneď teraz vo Fortune sipka

  • Marcin Wojcik (kurz 2,50)
  • Rafal Haratyk (kurz 2,50)
  • Damian Piwowarczyk (kurz 4,00)
  • Kleber Raimundo Silva (kurz 6,00)
SEMIFINÁLOVÉ DVOJICE
KSW LIGHT HEAVYWEIGHT TOURNAMENT
🇵🇱 Rafal Haratyk vs. Marcin Wojcik 🇵🇱
🇧🇷 Kleber Raimundo Silva vs. Damian Piwowarczyk 🇵🇱

Fight card (karta), program, zápasy a výsledky

Sobotný program v Gliwiciach sa začne poľským MMA zápasom v kimone, v ktorom sa stretnú Piotr Kacprzak a Adam Brysz. Hneď po nich príde na rad divoký stret Konrada Rusińskiho s Muslimom Tulshevom v štýle boja "No Holds Barred", teda bez rukavíc a takmer bez pravidiel. Toto bude krvavé a nebezpečné.

Po nich prídu postupne na rad semifinálové zápasy pyramídy KSW Light Heavyweight Tournament. Po nich je na rade zmiešaný súboj v ťažkej váhe podľa pravidiel Pride medzi Matheusom Scheffelom a Darkom Stošićom, čo určite zdvihne divákov zo sedadiel.

Galavečer bude postupne vrcholiť a na rad príde hviezdny český postojár Václav Sivák, ktorý v Muay Thai v MMA rukaviciach vyzve domáceho Michala Krolika. Legendárny Phil De Fries potom v anglicko-americkej konfrontácii zmeria svoje sily v submisii s Joshom Barnettom.

Hlavným predzápasom galavečera bude finále pyramídového turnaja v poloťažkej váhe. No a potom príde na rad "zlatý klinec", ktorým je už spomínaný zápas v boxe do 99 kilogramov Mamed Khalidov vs. Tomasz Adamek.

Kompletný program zápasov a po skončení turnaja XTB KSW Epic aj výsledky nájdete v tejto tabuľke:

XTB KSW EPIC: FIGHT CARD
Box 99 kg Mamed Khalidov

4.kolo

00:00

Tomasz Adamek (TKO)
MMA 93 kg
- KSW Light Heavyweight Tournament Final
Damian Piwowarczyk 🏆 Rafal Haratyk (Body)
Submission rules 120 kg Phil De Fries REMÍZA Josh Barnett
Muay Thai 66 kg Michal Krolik vs. Václav Sivák (Body)
Pride rules 120 kg Matheus Scheffel

1. kolo

1:14

Darko Stošić (TKO)
MMA 93 kg
- KSW Light Heavyweight Tournament Semifinal
Rafal Haratyk (TKO)

1.kolo

4:07

Marcin Wójcik
MMA 93 kg
- KSW Light Heavyweight Tournament Semifinal
Kleber Raimundo Silva

1.kolo

2:42

Damian Piwowarczyk (KO)
MMA 93 kg Ivan Erslan (KO)

1. kolo

(00:54)

Bohdan Gdnidko
"No Holds Barred" 82 kg Konrad Rusinski

3.kolo

00:35

Muslim Tulshaev (TKO)
MMA in Kimono 70 kg Piotr Kacprzak (TKO)

1.kolo

1:18

Adam Brysz

Ako sledovať naživo KSW Epic: LIVE stream, TV priamy prenos, PPV online

Tento špeciálny event bude vysielaný prostredníctvom oficiálneho celosvetového PPV (pay-per-view) prenosu na platforme KSW Epic TV. Prístup k priamemu prenosu sa dá kúpiť aj cez CANAL+. Bežne sú turnaje poľskej organizácie vysielané naživo aj na Voyo a v tomto roku i na televíznom kanáli Nova Sport.

Stávkové kancelárie livestream z turnaja KSW Epic nemajú. Široký výber predzápasových kurzov, špeciálnych stávok aj live stávok však má vo svojej ponuke Fortuna. Ak sa tam zaregistrujete online teraz ako nový zákazník, dostanete prvú stávku bez rizika až za 30 eur a k tomu tiež možnosť uplatniť si 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční galavečer XTB KSW Epic?

Výnimočný turnaj XTB KSW Epic je naplánovaný na sobotu 24. februára 2024 so začiatkom v tradičnom čase o 19:00 hod. Jeho dejiskom je známa Gliwice Aréna.

2️⃣ Aké súboje uvidíme na turnaji KSW Epic?

Tento galavečer bude z toho pohľadu absolútne výnimočný. Okrem MMA totiž obsahuje zápasy v boxe, muaythai, submisii, postoj so špeciálnymi pravidlami aj bez pravidiel rukavíc, no a tiež pyramídový turnaj o titul v poloťažkej váhe. Kompletný program nájdete tu »

3️⃣ Kde sledovať KSW Epic naživo?

Keďže ide o špeciálne podujatie v rámci KSW aj vysielacie práva a kanály budú podľa všetkého iné ako zvyčajne. K dispozícii je však stále niekoľko možností, ako si to pozrieť naživo. Návod nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...

UFC Fight Night - Klein vs. Alvarez

UFC: Lajoš Klein vs. Joel Álvarez – zápas zrušený, Klein má nového súpera

Slovenského zápasníka Ľudovíta Kleina čaká ďalší zápas❗ Už túto sobotu nastúpi v rámci UFC v Las Vegas proti novému súperovi AJ...