Kde sledovať KSW 82 LIVE - online stream, priamy prenos, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer sa vo Varšava premiérovo predstaví v rámci organizácie KSW česká hviezda Filip Macek. Vy to môžete sledovať naživo. Poradíme vám, ako na to.

FORTUNA TVVOYOKSW TV

KSW hostesky Foto: Profimedia

KSW 82 - informácie, dátum, čas a miesto

Galavečer KSW 82 sa koná v sobotu 13. mája 2023 od 19:00 hod v ATM Studio vo Varšave. Hlavným zápasom podujatia je duel vo welterovej váhe medzi Brianom Hooiom a Andrzejom Grzebykom No veľmi vysoko na fight card sa nachádza aj debutový zápas českého bojovníka Filipa Maceka, ktorý bude čeliť Sebastian Przybyszovi. Kliknite sem, stavte si a sledujte KSW 82 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Premiérový zápas v KSW mal tento víkend absolvovať aj ďalší český bojovník Leo Brichta. Jeho súpera sa však zranil a duel tak napokon odložili na neskorší termín. Informácie a program turnaja KSW 82 nájdete TU sipka

Fortuna TV: Ako sledovať KSW 82 cez live stream zadarmo

Ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna? Potom máme pre vás skvelú správu! Turnaj KSW 82 môžete sledovať celkom zadarmo cez online livestream na platforme Fortuna TV. Stačí mať len v uplynulom týždni vsadený aspoň jeden akýkoľvek tiket a v čase konania podujatia na hráčskom účte aspoň minimálne finančný zostatok.

Ak sa zaregistrujete sa vo Fortune teraz ako nový zákazník, urobíte výborné rozhodnutie! Dostanete totiž navýšený trojitý vstupný bonus, s ktorým si na KSW môžete cez víkend vsadiť až za 100 EUR úplne bez rizika a de facto aj zadarmo.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

VOYO: Sledujte KSW 82 LIVE online cez streamovaciu službu

Je zvykom, že podujatie organizácie KSW pravidelne vysiela aj naša stále obľúbenejšia streamovacia služby (internetová televízia) VOYO. Výnimkou nebude ani sobotný turnaj vo Varšave s Filipom Macekom. Takže, ak ste predplatiteľom za 5,99 EUR mesačne, prajeme vám v sobotu pekný večer. Ak by ste to nestihli naživo, VOYO ukladá aj kompletný záznam na neskôr.

KSW TV: Kde zakúpiť a sledovať KSW 82 cez oficiálny PPV priamy prenos

Organizácia KSW, samozrejme, distribuuje prenosy zo svojich turnajov aj prostredníctvom vlastnej oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy KSWTV.com. Prístup na sledovanie jedného turnaja získate už od 9,99 EUR. Informácie o výhodnejšom predplatnom a iných balíčkoch nájdete na webe.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Filip Macek

KSW 82: Macek vs. Przybysz - debutový zápas, info a výsledok

Známy český fighter Filip Macek prestúpil z Oktagonu ⏩ do KSW a v sobotu si odkrútil prvý zápas v prestížnej poľskej organizácii.

Attila Végh (Fight Night Challenge)

Sledujte Fight Night Challenge 4 ONLINE cez live stream

V sobotu 13. mája sa v Trnave koná štvrtý turnaj organizácie Fight Night Challenge a vy sa opäť máte na čo tešiť. Celebrity a profesionáli...

Karol Itauma

Box: Karol Itauma vs. Khalid Graidia - informácie a výsledky

V Londýne sa v piatok konal turnaj v boxe s titulovým zápasom v poloťažkej váhe a tiež tak trochu so slovenskou účasťou.