KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - dátum a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Česká hviezda Patrik Kincl sa predsa len dočká už tento rok. Po dvoch veľkých víťazstvách a atraktívnych výkonoch zabojuje v organizácii KSW o titul.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - dátum a program Foto: Pixabay

Hodnotenie turnaja KSW 63: 9,7/10

  • Dátum a miesto konania: 4. september 2021, Varšava, Poľsko
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

KSW 63: Soldić vs. Kincl - informácie, dátum a miesto

Ďalší číslovaný turnaj prestížnej poľskej organizácie Konfrontacja Sztuk Walki by sa mal uskutočniť pravdepodobne v sobotu 4. septembra 2021 v hale ATM Studio vo Varšave. Hlavným zápasom bude súboj o titul welterovej váhy medzi úradujúcim šampiónom Robertom Soldičom a vyzývateľom Patrikom Kinclom. Kliknite sem, zaregistrujte sa online, ziskajte bonus a tipujte KSW.

Pre českú MMA je to veľký moment. Tridsaťdvaročný rodák z Hradca Králové, ktorý si vo svojom živote i kariére prežil rôzne úspechy i pády, by sa totiž mohol stať historicky prvým českým šampiónom svetovo uznávanej KSW.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

KSW 63: Patrik Kincl vs. Roberto Soldič - súboj o titul, analýza, kurzy a tip

Aj keď má v poľskej MMA organizácii za sebou zatiaľ iba dva zápasy (porazil Tomasza Drwala a Tomasza Romanowskiho), postaví sa do klietky v súboji o titul. Jeho súper však bude veľmi silný.

Patrik Kincl vyzve úradujúceho šampióna welterovej váhy Roberta Soldiča. Ten má iba 26 rokov, ale je to výnimočný zjav vo svete MMA. Bývalý profesionálny boxer, ktorý v ringu ani raz neprehral a všetky zápasy vyhral knokautom, sa podobným spôsobom prezentuje aj v klietke. Soldič začal s profi MMA iba v roku 2014, odvtedy však urobil famóznu bilanciu 18 výhier - 3 prehry. Až 15-krát vyhral KO alebo TKO.

Patrik Kincl ide do súboja takisto s výbornou bilanciou 24 výhier (18 pred limitom) - 3 prehry. Vyhral päť zápasov v rade a je zrejme v životnej forme. Aj on rád súperov knokautuje, i keď Soldič je v tomto vyslovene špecialista, no Kincla môžeme považovať za vyspelejšieho a komplexnejšieho bojovníka.

Soldič titul vo welterovej váhe získal prvýkrát v roku 2017, keď zdolal Borysa Mankowskiho. Dricus du Plessis mu ho však už o štyri mesiace vzdal. Lenže Chorvát ho v odvete porazil a získa opasok naspäť. Odvtedy vyhral ďalšie štyri zápasy v rade. Obhajoval však iba raz, v máji 2019 proti Krystianovi Kaszubowskimu. Dvakrát išlo o catchweight duel a naposledy debutoval v strednej váhe.

TIP: Patrik Kincl senzačne zvíťazí s kurzom 3,33 sipka Stavte si vo Fortune

Patrik Kincl zvíťazí.

Veríme, že budú napokon rozhodovať skúsenosti a taktická vyspelosť, ktorej má Kincl vďaka vyššiemu veku viac. Bude musieť dobre brániť a neotvárať Soldičovi priestor na to, aby ho svojimi tvrdými päsťami trafil do tváre. Najmä v postoji, kde bude Chorvát veľmi silný. Ak to zvládne, Kincl môže zvíťaziť.

KSW 63 - fight card, zápasy, program (výsledky)

Patrik Kincl napokon zápas o titul prehral. Roberto Soldič ho na konci tretieho kola tvrdými údermi zdolal po technickom knokaute a obhájil svoj opasok šampióna welterovej váhy. Český fighter to bude musieť skúsiť nabudúce.

V ďalších zápasoch sa tešili z víťazstiev Jakub Wiklacz, Pawel Pawlak, Tomasz Romanowski, Darko Stošič, Emilia Czerwinska, Damian Piwowarczyk, Sara Luzar Smajicová a Michal Domin.

KSW 63 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY A VÝSLEDKY
Welterweight Roberto Soldič (TKO) vs. Patrik Kincl
Bantamweight Antun Račič vs. Jakub Wiklacz (submisia)
Middleweight Pawel Pawlak (na body) vs. Damian Janikowski
Welterweight Aleksandar Rakas vs. Tomasz Romanowski (KO)
Heavyweight Darko Stošič (na body) vs. Michal Andryszak
Pound for pound W. Emilia Czerwinska (TKO) vs. Weronika Eszer
Light heavyweight Damian Piwowarczyk (submisia) vs. Marcin Trzcinski
Pound for pound W. Sara Luzar Smajic (na body) vs. Aitana Alvarez
Catchweight 68 kg Michal Domin (na body) vs. Szymon Karolczyk

Ako sledovať KSW 63: Soldič vs. Kincl - priamy prenos, livestream, PPV

Priamy prenos z galavečera KSW 63: Soldič vs. Kincl určite bude exkluzívne vysielať internetová televízia VOYO. Ďalšou možnosťou, ako sledovať livestream z tohto turnaja s účasťou hviezdneho českého bojovníka, je predplatiť si oficiálny prístup na KSW TV prostredníctvom PPV (Pay-Per-View). V oboch prípadoch dostanete kvalitný obraz aj zvuk.

1️⃣ Kto bude najbližším súperom Patrika Kincla v KSW?

Český fighter Patrik Kincl najbližšie nastúpi v rámci organizácie KSW v zápase o titul proti Chorvátovi Robertovi Soldičovi. Viac o ňom, analýzu, kurzy aj tip nájdete tu.

2️⃣ Kedy sa uskutoční titulový zápas Patrik Kincl vs. Roberto Soldič?

Zápas o titul welterovej váhy v KSW bude vrcholom galavečera KSW 63, ktorého dátum bol potvrdený na sobotu 4. septembra 2021. Termín a miesto konania podujatia však zatiaľ oficiálne potvrdené nebolo.

3️⃣ Kde sa dá sledovať priamy prenos zo zápasu Kincl vs. Soldič?

Priamy prenos z turnaja KSW 63 s hlavným zápasom Patrik Kincl vs. Roberto Soldič bude dostupný online. Návod, ako ho môžete sledovať nájdete v tomto článku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...

KSW 61: Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl - analýza a tip

KSW 61: Tomasz Romanowski vs. Patrik Kincl - analýza a tip

Českú hviezdu Patrika Kincla čaká v sobotu 5. júna druhý zápas v prestížnej poľskej organizácii KSW. Jeho súperom bude domáci obľúbenec...

Vojto Barborík

Vojto Barborík - jeden z najlepších grapplerov v Európe

Vojto Barborík je medzi MMA bojovníkmi známy svojou veľkou silou na zemi v grapplingu ✔️ Mnohí ho v tejto činnosti radia dokonca medzi...