IAF 3: informácie, dátum, program a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Druhý novembrový víkend sa v Prahe uskutoční ďalší galavečer I Am Fighter s poradovým číslom 3. Obsadenie ponúka zaujímavé medzinárodné súboje a jednu čerešničku.

INFORMÁCIE - FIGHT CARD - GRZNÁR vs. OLÁH - LIVESTREAM

IAF 3: informácie, dátum, program a livestream Foto: Pixabay

Hodnotenie IAF StreetFighter: 9,1/10

  • Dátum a miesto: 13. novembra 2021, Praha
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

IAF 3 (I Am Fighter) Praha - informácie, dátum a miesto

Turnaj I Am Fighter 3 sa uskutoční v pražskom Kongresovom centre v sobotu 13. novembra 2021 od 18:00 hod. Ťahákom večera je hlavný súboj Lu Kai vs. Konmon Deh, ale to, čo organizátori pripravili ešte predtým je pre domácich fanúšikov oveľa zaujímavejšie. Kliknite sem a sledujte turnaje IAF naživo na Fortuna TV.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Známy český kulturista, youtuber a už aj MMA bojovník Filip Grznár sa totiž postaví do klietky proti českému spevákovi zo Superstar a bývalému boxerovi Jaroslavovi Oláhovi. To však nie je všetko, čo sa na galavečere IAF 3 udeje.

IAF 3 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na karte zápasov je celkom zaujímavá skupina domácich ich zahraničných borcov, ktorí môžu ponúknuť naozaj atraktívne predstavenie. Kým to celé dospeje k záverečnej bitke Číňana Lu Kai s Francúzom Konmonom Dehom, udeje sa toho veľmi veľa.

Priestor dostnanú aj ženy. Domáca favoritka Petra Částková sa postaví proti Španielke Aitane Alvarez. Do boja zasiahne aj Martina Jindrová, ktorú vyzve Poľka Karolina Sobek. V rozpise nechýbajú ani známe mená ako Velíšek, Krt, Poborský, Šromek a ďalší. Domáci fanúšikovia sa však určite budú najviac tešiť na bitku Grznára s Oláhom.

IAF 3 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Konmon Deh (na body) vs. Lu Kai
Filip Grznár (TKO) vs. Jaroslav Oláh
F. G. Marchesini (no contest) vs. A. Rata (no contest)
J. Štummer (na body) vs. M. Brezovský
Š. Krajník (na body) vs. T. Holeček
E. Koterba vs. M. Daněk (submisia)
David Velíšek vs. T. Mudroch (submisia)
S. Krt vs. F. Bočáň (TKO)
Martina Jindrová vs. Karolina Sobek (submisia)
M. Juřík vs. D. Toporcer (submisia)
Petra Částková (na body) vs. Aitana Alvarez

IAF 3: Filip Grznár vs. Jaroslav Oláh - analýza, kurzy a tip

Filip Grznár je silný muž, ktorý môže trhať železo, ale ako kulturista si toho zatiaľ v profesionálnej MMA veľa neodkrútil. Na konte má doposiaľ iba dva zápasy, aj to ešte v roku 2017. V oboch prípadoch prehral už v prvom kole po knokaute. V sobotu bude mať obľúbený český fitness tréner a youtuber však jeden veľký hendikep - jeho 167 centimetrov bude na súpera príliš málo.

Jaroslav Oláh je totiž podstatne vyšší a i keď nie je vyslovone kulturista, tak celkovo i väčší chlap. Okrem toho, že je známy vďaka svojmu spevu v Superstar, je to aj bývalý boxer, ktorý si taktiež už vyskúšal amatérske zápasy MMA. Všetko teda hovorí v prospech Oláha a podľa toho vyzerajú aj kurzy.

TIP: Jaroslav Oláh zvíťazí (kurz 1,24sipka Stavte si vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Jaroslava Oláha.

Kde sledovať IAF 3 naživo - livestream a priamy prenos

Celý galavečer I Am Fighter 3 z Prahy bude vysielať naživo prostredníctvom livestreamu zadarmo Fortuna TV. Stačí byť registrovaným zákazníkom na webe stávkovej kancelárie Fortuna a môžete sledovať všetky zápasy z tohto turnaja.

Podujatie odštartuje o 18:00 hod kapela Troublegang s Marpom. Priamy prenos bude vysielať česká televízna stanica O2 TV Sport, ktorú však na Slovensku bežne v ponuke nemáme.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj I Am Fighter 3?

Galavečer IAF 3 sa koná v sobotu 13. novembra 2021 od 18:00 hod v Kongresovom centre v Prahe. Viac informácii o turnaji nájdete tu.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase IAF 3?

Vrcholom turnaja bude čínsko-francúzsky súboj Lu Kai vs. Konmon Deh. Avšak hlavným ťahákom pre domácich fanúšikov bude tzv. celebritná bitka kulturistu a youtubera Filipa Grznára so spevákom a boxerom Jaroslavom Oláhom.

3️⃣ Bude možné sledovať IAF 3 naživo?

Podujatie I Am Fighter 3 môžete v sobotu večer sledovať naživo aj zo Slovenska a to dokonca zadarmo. Návod nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...