East PRO Fight: Langer vs. Avdoyan - info, analýza, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Hlavným a určite aj najpútavejším zápasom z pohľadu východného Slovenska bude na turnaji East PRO Fight v Košiciach stret domáceho Pavla Langera s nemeckým legionárom Mrazom Avdoyanom.

East PRO Fight (Košice): Mraz Avdoyan vs. Pavol Langer - dátum, kurzy, tip Foto: Profimedia

Výsledky: Pavol Langer zvíťazíl po technickom knokaute

Na radosť domácich košických fanúšikov si Pavol Langer v tomto neľahkom súboji počínal veľmi dobre. Mraza Avdoyana prakticky v priebehu prvých dvoch kôl trafil niekoľkokrát veľmi tvrdo a nemecký bojovník už v treťom kole nepokračoval.

sipka Pozrite si kompletné výsledky East PRO Fight: Košice

East PRO Fight: Košice - informácie (kedy, kde), analýza, kurzy, tip

V spolupráci s Oktagon MMA sa posledný októbrový víkend do Košíc vracia známa organizácia East PRO Fight s ďalším zaujímavým turnajom plným skvelých česko-slovenských i zahraničných bojovníkov. V sobotu 29. októbra 2022 od 18:00 hod v miestnej Crow Aréne vypukne galavečer, ktorý vyvrcholí predstavením Košičana Pavla Langera, ktorý bude v MMA zápase čeliť nemeckému borcovi Mrazovi Avdoyanovi. Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipujte zápasy East Pro Fight celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja East PRO Fight Košice

Skúsený Pavol Langer je na Slovensku v zmiešaných bojových umeniach známou postavou. Sledovať sme ho mohli aj prvej edícii reality show Oktagon Výzva a neskôr v ďalších turnajoch tejto organizácie. Pravidelne sa zúčastňuje práve aj podujatí East Pro Fight. V profi aréne má vyrovnanú bilanciu 9 výhier – 9 prehier. Vie to však v postoji i na zemi a v rámci poloťažkej váhy ho možno zaradiť k tým silným a tvrdým borcom.

Mraz Avdoyan je nemecký fighter, ktorý strieda MMA s inými bojovými disciplínami. V tomto športe má v rámci profi zápasov zatial bilanciu 3–0, takže v klietke ešte neprehral. Vo všetkých troch prípadoch vyhral rôznymi technikami po submisii pomerne rýchlo. Langer sa tak bude musieť pripraviť na nepríjemné pokusy o škrtenie či páky.

TIP: Pavol Langer zvíťazí (kurz 2,18sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Podľa bookmakerov vo Fortune je favoritom tohto zápasu Nemec. Langer však bude ako Košičan v Košiciach bojovať pred úplne domácim publikom. Bude maximálne motivovaný a odhodlaný ukázať všetko, čo v ňom je. Veríme, že bezmála dvojmetrový východniar využije svoje fyzické proporcie a skúsenosti z MMA na víťazstvo. Vsádzame na Langera.

Ako sledovať NAŽIVO zápas East Pro Fight: Langer vs. Avdoyan - livestream, priamy prenos, PPV

Jedinou možnosťou, ako si môžete tento turnaj v Košiciach pozrieť naživo, okrem fyzickej prítomnosti v Crow Arene, je platený PPV (pay-per-view) livestream na oficiálnej platforme Oktagon.TV. Čo je výsledkom vzájomnej spolupráce oboch organizácií. Prístup k sledovaniu Full HD prenosu stojí 9,99 EUR.

Priamy prenos v televízii ani livestream na webe stávkových kancelárií nenájdete. Na webe Fortuny sú však už teraz zverejnené kurzy na jednotlivé zápasy a očakáva sa aj ponuka live stávok v priebehu turnaja. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a môžete si vsadiť na Langera aj akýkoľvek iný zápas so vstupným kreditom a celkom bez rizika až za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

East Pro Fight: Košice

East PRO Fight Košice: Kotalík, Langer, Gabal - dátum, karta

V Košiciach sa v krátkom čase uskutoční ďalší významný bojový turnaj. V závere októbra sa na východ Slovenska vráti organizácia East PRO...

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...