DWCS 53: Tereza Bledá vs. Nayara Maia - info, tip a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalšia česká bojovníčka na prahu UFC. Tereza Bledá zabojuje o zmluvu na turnaji Dana White's Contender Series. Aké má šance a kde môžete zápas sledovať naživo? Dozviete sa v tomto článku.

INFORMÁCIEKURZYVÝSLEDKYNAŽIVO

Tereza Bledá Foto: OKTAGON MMA

Výsledky: Tereza Bledá zvíťazila, ale zmluvu v UFC nezískala. Prečo?

Talentovaná česká bojovníčka Tereza Bledá si v súboji s Nayarou Maia počínala dobre. Mala zdrvujúci tlak od začiatku až do konca zápasu, no nedokázala Brazílčanku ukončiť. Víťazstvo na body jej napokon ako jedinej z víťaznej pätice na tomto turnaji na zmluvu nestačilo.

Dana White skonštatoval, že potrebuje viac skúseností. Keďže v UFC nie je priestor pre veľa žien, prezident organizácie si vždy vyberá len tie, z ktorých výkonov mu doslova padne sánka.

Kontrakt s UFC získali:

  • Vitor Petrino, ktorý knokautoval Rodolfa Bellata v druhom kole.
  • Gabriel Bonfim, ktorý utiahol Trey Watersa do "Von Flue Choke" už v prvom kole.
  • A tiež Karl Williams a Ismael Bonfim, ktorí svoje zápasy vyhrali dominantne na body.

Dana White's Contender Series 53: Tereza Bledá vs. Nayara Maia - informácie, dátum a miesto

Po neúspešnom pokuse Matěja Peňáza zabojuje o zmluvu v UFC na Dana White's Contender Series aj ďalší český zástupca. Tentokrát mladučká česká bojovníčka, Teraza Bledá. Jej zápas je na programe počas siedmeho týždňa prebiehajúcej série DWCS, teda v noci z utorka 6. septembra na stredu 7. septembra 2022Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipnite si na víťaza zápasu celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Neporazená Tereza Bledá nastúpi proti 32-ročnej neporazenej Brazílčanke známej ako Nayara Maia. Ich zápas je na programe hneď na začiatku turnaja, teda hneď od 01:00 hod. Viac informácií o tomto zápase sa dozviete v článku.

INFORMÁCIE TEREZA BLEDÁ - NAYARA MAIA
🥊 Turnaj Dana White's Contender Series 53 (Week 7)
🗓️ Termín 6. – 7. september 2022 (v noci)
🌎 Miesto UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream UFC Fight Pass (PPV)

DWCS: Tereza Bledá vs. Nayara Maia (bitka o zmluvu v UFC) - analýza zápasu, kurzy, stávky a tip

Favoritkou zápasu je Češka z Mariánskych Lázní. Tereza Bledá je stále úradujúcou šampiónkou mušej váhy v Oktagon MMA, kde absolútne nenašla konkurenciu. V česko-slovenskej organizácii vyhrala všetkých 5 oficiálnych zápasov (5–0) a uspela dokonca aj na turnaji Oktagon Underground. Poraziť ju doposiaľ v klietke nedokázal nikto. Bledá už viackrát ukázala, že je rovnako schopná v postoji i na zemi.

Lenže všestrannými schopnosťami disponuje aj rodáčka z Belo Horizonte. Nayara Maia ma v profi MMA na konte doposiaľ osem zápasov s bilanciou 7 výhier – 1 remíza. Podobne ako Bledá, aj Brazílčanka má na konte víťazstvá po knokautoch i submisiách. Podľa všetkého však súťažila v kvalitatívne slabších organizáciách.

TIP: Tereza Bledá zvíťazí (kurz 1,16sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu vo Fortune!

Bookmakeri sú jasne na strane českej bojovníčky. Mladá šampiónka Oktagonu by si na základe kurzov mala s o generáciu staršou súperkou poradiť. Je pravdou, že Bledá bojuje moderným a dynamickým štýlom, no brazílska zápasníčka vyslovene ľahkou súperkou nebude. Koniec-koncov, aj Matěj Peňáz bol nedávno na DWCS favoritom a nezvládol to. My však tipujeme víťazstvo Terezy Bledej. Snáď bez väčších problémov.

Dana White's Contender Series: Season 6, Week 7 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na turnaji Dana White's Contender Series 53, alebo, ak chcete DWCS Season 6, Week 7, sa opäť odohrá päť zápasov. Program odštartujú práve Bledá s Maiou. Zaujímvosťou je, že v jeden deň budú o zmluvu v UFC bojovať aj dvaja brazílski bratia Ismael a Gabriel Bofimovci. Bolo by pekné, keby to zvládli obaja. Kompletnú fight card a po skočení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

DWCS 53 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Light Heavyweight Rodolfo Bellato 2(3:36) Vitor Petrino (KO)
Welterweight Gabriel Bonfim (SUB) 1(4:13) Trey Waters
Heavyweight
Jimmy Lawson 3(5:00) Karl Williams (BODY)
Lightweight Ismael Bonfim (BODY) 3(5:00)
Nariman Abbasov
Women's Flyweight Tereza Bledá (BODY) 3(5:00) Nayara Maia

Ako sledovať naživo zápas Bledá vs. Maia (DWCS 53) - priamy prenos, livestream, PPV

Dana White's Contender Series pravidelne vysiela americká platforma EPSN+, no u nás sa k priamemu prenosu dostanete jedine prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Televízne prenosy, ale ani iné livestreamy z týchto turnajov sa na našom území zatiaľ nikde nevysielajú. Ani na online streamovacích platformách stávkových kancelárií. Kurzy na tento zápas však nádjete vo Fortune. Ak ste už registrovaným zákazníkom, neváhajte si vsadiť. Ak ešte svoj Fortuna účet nemáte, zaregistrujte sa teraz a užívajte všetky vstupné bonusy pre nových hráčov.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 35: Kincl vs. Lohoré - info, zápasy, kurzy, livestream

Aj v septembri sa v Oktagon MMA bude bojovať o titul🏅 A nie len to. Turnaj s poradovým číslom 35✨ v Brne prinesie veľa zaujímavých stretov.

Kamil Minda vs. Tomáš Možný (RFA 4)

RFA 4 Košice: Minda vs. Možný - informácie, dátum, kurzy

Organizácia RFA oznámila turnaj s poradovým číslom 4✨ Ten sa uskutoční v košickej Steel Aréne a má byť skutočne veľkolepý❗ Prečítajte si...

Nate Diaz vs. Tony Ferguson

UFC 279: Diaz vs. Ferguson - informácie, zápasy, kurzy

Zlý muž svetovej MMA sa opäť vráti do klietky ☝ Nate Diaz sa na turnaji UFC 279 pokusí o veľký comeback ⏩ S jeho súperom to však bolo...