UFC 283 NAŽIVO - livestream zadarmo a priamy prenos v TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Elitná svetová MMA prichádza do Brazílie. Galavečer UFC 283 v Rio de Janeiro sa koná už tento víkend a vy môžete byť pritom. Prečítajte si, kde a ako sledovať tento turnaj naživo.

INFORMÁCIE
LIVESTREAM ZADARMO
PRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

UFC opasok Foto: Profimedia

UFC 283: Teixeira vs. Hill - informácie, dátum, čas a miesto

Prvé titulové zápasy v roku 2023 sa v UFC uskutočnia cez víkend 21. a 22. januára v brazílskom Rio de Janeiro. Galavečer UFC 283 totiž ponúkne bitky o opasok až v dvoch váhových kategóriách. Pripravte sa na to, podujatie začína v sobotu presne o polnoci. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 283 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

O hlavný zápas sa postarajú domáci veterán Glover Teixeira a Američan Jamahal Hill, ktorí kvôli dlhodobému zraneniu českého šampióna Jiřího Procházku dostanú šancu získať jeho uvoľnený opasok poloťažkej váhy.

O titul sa už štvrtýkrát pobijú aj Deiveson Figueiredo a Brandon Moreno v mušej váhe. Prvý menovaný je právoplatným obhajcom, ten druhý momentálne dočasným šampiónom.

sipka Informácie, program a kurzy k UFC 283: Teixeira vs. Hill

Livestream online - sledujte UFC 283 naživo na Fortuna TV zadarmo

Ani v roku 2023 sa nič nemení na tom, že všetky turnaje UFC sú pravidelne zaradené do ponuky online livestreamov na Fortuna TV. Zákazníci tejto stávkovej kancelárie tak môžu aj UFC 283 sledovať naživo celkom zadarmo. Stačí mať v tomto týždni vsadený akýkoľvek tiket a v noci zo soboty na nedeľu zostať v pluse na vašom hráčskom konte.

Ak zatiaľ nie ste zákazníkom Fortuny, zaregistrujte sa hneď teraz! Získate prístup ku všetkým športovým prenosom zdarma a k tomu aj trojitý vstupný bonus s kreditom 30 EUR, stávkou bez rizika 30 EUR a tiež 30 free spinmi v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Priamy prenos v TV - pozrite si UFC 283 v programe Premier Sport 1 a na VOYO

Televízny priamy prenos z hlavnej karty turnaja UFC 283 s oboma titulovými zápasmi bude v nedeľu (22.1.) ráno od 04:00 hod vysielať kanál Premier Sport 1 a v rovnakom čase aj streamovacia služba VOYO (mesačne 5,99 EUR), kde neskôr nájdete aj záznam z poduajtia, ak by sa vám nechceli vstávať tak skoro.

PPV (pay-per-view) - UFC 283 môžete sledovať aj cez UFC Fight Pass

Ak by ste z nejakého dôvodu nemali prístup k vyššiemu spomenutým možnostiam sledovania tohto turnaja, alebo ich nemohli využiť, stále je tu pre vás medzinárodné PPV (pay-per-view), ktoré si môžete zakúpiť na oficiálnom webe organizácie podľa vášho výberu. UFC Fight Pass ponúka, samozrejme, streamovanie v najvyššej možnej kvality s originál zvukom a celým sprievodným programom.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno (UFC)

UFC 283: Figueiredo vs. Moreno - analýza, kurzy a tip

☀️ Latinsko-americká sága v mušej váhe UFC pokračuje ⏩ Deiveson Figueiredo a Brandon Moreno sa v Riu stretnú už štvrtý krát❗

Monika Chochlíková vs. Tugbanur Kivrak (PML 6)

PML 6: Chochlíková vs. Kivrak - preview, analýza a tip

Hviezdna Monika Chochlíková sa opäť predstaví na domácej pôde v Trenčíne❗ Je tu totiž turnaj PML 6: Homecoming✨ s nabitou kartou.

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.