Sledujte Fight Night Challenge 2 naživo cez livestream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jedna z najočakávanejších spoločenských a bojových udalostí tohto roka na Slovensku sa koná už tento piatok 3. júna. Chcete ju vidieť? Poradíme vám, ako na to.

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 2 - základné informácie, dátum a miesto

Večer celebritných česko-slovenských súbojov v boxe Fight Night Challenge 2 odštartuje už v piatok 3. júna 2022 od 18:00 hod v bratislavskej športovej hale NTC. Ak ste nezohnali lístky priamo na tribúnu, povieme vám, kde si to môžete vychutnať v priamom prenose aj z obývačky. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte výsledky zápasov Fight Night Challenge 2 celkom bez rizika!

Stavte si na Fight Night Challenge 2 bez rizika až za 100 eur!

Ešte predtým si však prejdime zoznam tých najzaujímavejších zápasov, ktoré vlastne v piatok večer uvidíme. Najväčší hype má, samozrejme, súboj raperov Separ vs. Majk Spirit, ktorý bude vrcholom celého podujatia. Ešte predtým si však opäť zaboxuje aj Rytmus, tentoraz proti Molochovi.

No a v akcii budú aj známi bojovníci. Samuel Krištofič si zmeria sily s Matejom Királym. A obľúbenec slovenského publika Attila Végh bude boxovať so svojím dávnym rivalom z najslávnejších čias v Bellatore Emanuelom Newtonom. To však nie je všetko...

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja Fight Night Challenge 2

Ako a kde sledovať Fight Night Challenge 2 naživo - livestream online, PPV priamy prenos

Organizátori Fight Night Challenge svoje galavečery púšťajú do vysielania iba jedným jediným kanálom. A to prostredníctvom vlastnej oficiálnej platformy priamo na webe FightNightChallenge.eu. Ide o PPV (pay-per-view), to znamená, že si za sledovanie musíte zaplatiť. Nejde však o žiadnu závratnú sumu. Za 9,99 EUR máte prístup ku kvalitnému Full HD prenosu z celého podujatia so všetkým, čo k tomu patrí.

Aj keď stávková kancelária Fortuna je generálnym partnerom FNC, práve na vysielanie livestreamov nedostala. To však neznamená, že by ste ju mali odignorovať. V jej ponuke totiž nájdete najširší výber najlepších kurzov na jednotlivé zápasy Fight Night Challenge 2 vrátane live stávok, ktorými sa môžete zabaviť v priebehu podujatia. Vy ešte nemáte účet vo Fortune? Zaregistrujte sa na tomto linku a čaká vás vstupný bonus v podobe prvej stávky celkom bez rizika až za 100 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Samuel Krištofič - Oktagon MMA

Samuel Krištofič – kontroverzný a nezlomný bojovník

Samuel "Pirát" Krištofič je slovenský MMA bojovník povestný atraktívnym štýlom boja a ešte donedávna aj tým, že neprehral zápas knokautom...

Ivan Buchinger - dvojnásobný šampión Oktagon MMA

Oktagon 33: Buchinger vs. Keita - informácie, kurzy a livestream

Oktagon expanduje❗☝ Turnaj s poradovým číslom 33 je prvým zahraničným galavečerom tejto úspešnej česko-slovenskej MMA organizácie. A bude...