Fight Night Challenge 2: Rytmus vs Moloch - dátum, livestream, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Fight Night Challenge 2 v Bratislave prinesie hneď niekoľko zaujímavých súbojov. Medzi nimi aj boxerský duel Rytmusa s Molochom. Kto je tentokrát favoritom?

INFORMÁCIEKURZYNAŽIVO

Fight Night Challenge 2 Foto: Fortuna

Fight Night Challenge 2: Rytmus vs. Moloch - informácie, dátum a miesto konania

Fight Night Challenge si už od prvého galavečera v decembri minulého roku získalo množstvo fanúšikov. Tvrdé súboje celebrít v ringu zaujímajú nielen priaznivcov bojových športov. Show s poradovým číslom 2 sa teda uskutoční v piatok 3. júna 2022 od 18:00 hod v bratislavskom NTC. Tam sa strhne niekoľko vyhrotených bitiek raperov aj skutočných bojovníkov. Okrem Separa s Majkom Spiritom si do seba udrú aj Rytmus a Moloch.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa vo Fortune a stavte si bez rizika až za 100 EUR!

Na turnaji sa okrem iného predstavia aj profesionálni bojovníci. A to dokonca hviezdny Attila Végh, ktorý bude boxovať so svojím starým rivalom z Bellatoru Emanuelom Newtonom. Uvidíme aj Samuela Krištofiča a ďalších.

Fight Night Challenge 2: Patrik "Rytmus" Vrbovský vs. Denis Domaracký alias "Moloch" - analýza, stávky, kurzy a tip

Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský (45), je podľa stávkových kancelárií výrazným favoritom tohto zápasu. A to napriek tomu, že doposiaľ nastúpil v dvoch boxerských zápasoch a v oboch prípadoch prehral.

Pravda, súperov ľahkých nemal. V roku 2018 sa stretol s českým raperom Marpom, ktorý nedávno v O2 aréne boxoval aj s Karlosom Vémolom. A vlani v decembri, na prvom turnaji Fight Night Challenge, čelil skúsenému bojovníkovi Gáborovi Borárosovi. Platí však, že úspešný slovenský hip-hoper v posledných rokoch box veľmi často a tvrdo driluje. A prehrať už nemieni.

Jeho súper, taktiež známy slovenský hip-hoper s umeleckým menom Moloch Vlavo, narodený ako Dominik Domaracký (37) sa taktiež zúčastnil decembrovej otváračky FNC. Stál tam proti českému barberovi Lakymu Royalovi a prehral na body.

Z Molocha však srší veľa energie, ktorá miestami vyzerá až nebezpečne. Aj on v posledých mesiacoch veľa trénoval a určite nemieni podľahnúť Rytmusovi. Rivalita nepustí. Bookmakeri mu však na Fight Night Challenge 2 veľa šancí nedávajú. S kurzom 5,11 je momentálne jeho víťazstvo neočakávané.

Náš TIP: Rytmus zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Rytmus vs. Moloch vo Fortune!

Kde sledovať naživo box Rytmus vs. Moloch na Fight Night Challenge 2 - vstupenky, PPV, livestream, priamy prenos

Ešte stále môžete byť súčasťou Fight Night Challenge 2 v NTC aréne aj fyzicky! Vstupenky sú stále v predaji v siete predpredaj.sk, takže v prípade, že chcete zažiť túto skvelú show na vlastné koži, poponáhľajte sa.

Dobré to však určite bude aj doma z obývačky. Upozrňujeme však, že priamy prenos v televízii budete hľadať márne. Namiesto toho vás nasmerujeme priamo na oficiálny web FightNightChallenge.eu, kde si za 9,99 EUR môžete zakúpiť PPV (pay-per-view) prístup ku kvalitnému Full HD prenosu, ktorý si môžete pustiť prakticky na akomkoľvek zariadení.

Generálnym partnerom podujatia je stávková kancelária Fortuna, tá síce má kurzy na všetky zápsy a očakávať môžeme aj širokú ponuku live stávok v priebehu večera, no livestramy z jednotlivých zápasov neprinesie. Napriek tomu však odporúčame zaregistrovať sa vo Fortune TERAZ, aby ste získali exkluzívny vstupný bonus v podobe stávky bez rizika až za 100 EUR!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge 2

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - program a kurzy

Blíži sa ďalší unikátny česko-slovenský galavečer celebritných súbojov v boxerskom ringu❗🥊️ Fight Night Challenge 2 sa koná v Bratislave 3....

Attila Végh

Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton - info, analýza a kurzy

Slovenská legenda bojových umení Attila Végh bude opäť boxovať. Na galavečeri Fight Night Challenge 2 sa konečne postaví v ringu Emanuelovi...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...