Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton - info, analýza a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenská legenda bojových umení Attila Végh bude opäť boxovať. Na galavečeri Fight Night Challenge 2 sa konečne postaví v ringu Emanuelovi Newtonovi.

INFORMÁCIEANALÝZA, KURZY a TIPLIVESTREAM

Attila Végh Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton - informácie, čas a miesto

Dvaja bývalí rivali z Bellatoru, druhej najkvalitnejšej MMA organizácie sveta, Attila Végh a Emanuel Newton sa stretnú prvý krát v boxerskom ringu v rámci druhého dielu výnimočného podujatia Fight Night Challenge. To sa uskutoční v piatok 3. júna 2022 o 18:00 hod v NTC Aréne v Bratislave. Ide o bojový galavečer, na ktorom si zmerajú sily najmä hudobné celebrity. Hlavným zápasom bude súboj medzi rapermi Separom a Majkom Spiritom. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na Fight Night Challenge 2 celkom bez rizika až za 100 EUR!

Stav si na Fight Night Challenge 2 vo Fortune!

Fight Night Challenge 2: Attila Végh vs. Emanuel Newton - analýza, kurzy a tip

Attila Végh (36) si už účinkovanie na Fight Night Challenge vyskúšal, keď v decembri táto organizácia premiérovala. Už vtedy sa mal stretnúť s Newtonom, ten však kvôli pozitívnemu testu na COVID-19 na Slovensko priletieť nemohol. Végh sa tak postavil českému bojovníkovi Patrikovi Kinclovi, ktorého porazil na body.

Keďže však ide predovšetkým o legendy zmiešaných bojových umení, pripomeňme si ešte rýchlo Attilovu kariéru. Jeho štatistiky ako profesionála v MMA sú 33 výhier – 9 prehier – 2 remízy. Je to bývalý šampión poloťažkej váhy v Bellatore, najúspešnejší slovenský bojovník a tiež víťaz prestížneho česko-slovenského "zápasu storočia", v ktorom v novembri 2019 pred vypredanou pražskou O2 arénou knokautoval Karlosa Vémolu. O postojárskych a boxerských kvalitách Végha teda nemožno pochybovať.

Emanuel Newton (38) je trochu iný typ bojovníka. Aj on bol šampiónom poloťažkej váhy v Bellatore, keď opasok vzal práve Véghovi. Rodák z Kalifornie má taktiež dobrý postoj, ale na rozdiel od Attilu oveľa častejšie rozhodoval zápasy na zemi ako tvrdými KO údermi. Newtonova profi bilancia v MMA je 26 výhier – 13 prehier – 1 remíza.

Aj na základe uvedeného, ale tiež preto, že Američan pomerne dlho neabsolvoval žiadny profesionálny zápas, naposledy v roku 2017, je na Fight Night Challenge 2 papierovým favoritom slovenský bojovník. Vzájomá bilancia Végha a Newtona v MMA (v Bellatore) je doteraz vyrovnaná. Rozhodujúci teda bude súboj v boxe.

Náš TIP: Attila Végh zvíťazí (kurz 1,45sipka Stavte si vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Attila Végh vs. Emanuel Newton vo Fortune!

Ako sledovať box Attila Végh vs. Emanuel Newton (Fight Night Challenge 2) naživo - vstupenky, livestream, priamy prenos, PPV

Ak chcete byť 3. júna pritom priamo v NTC Aréne a vidieť tento zaujímavý galavečer na vlastné oči, ešte stále sú v predaji vstupenky. Nájdete ich už od 39,99 EUR v sieti predpredaj.sk.

Priamy prenos z turnaja Fight Night Challenge 2 v Bratislave uvidíte iba prostredníctvom oficiálneho vysielania na FightNightChallenge.eu. Prístup si môžete zakúpiť tradičným spôsobom ako PPV (pay-per-view) už za 9,99 EUR.

Livestreamy zo zápasov FNC2 doposiaľ nie sú a zrejme ani nebude v programe online vysielania stávkových kancelárií. Každopádne Fortuna je generálny partnerom podujatia, a tak v jej kurzovej ponuke nájdete určite všetky zápasy z tohto turnaja, predzápasové tipy aj live stávky. V prípade, že tam účet ešte nemáte, zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ a dostanete mimoriadne štedrý vstupný bonus v podobe stávky bez rizika až za 100 EUR a k tomu 100 free spinov do online kasína.

Stav si na Fight Night Challenge 2 až za 100 eur celkom bez rizika!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge 2

Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - program a kurzy

Blíži sa ďalší unikátny česko-slovenský galavečer celebritných súbojov v boxerskom ringu❗🥊️ Fight Night Challenge 2 sa koná v Bratislave 3....

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.