Sledujte box Fury vs. Chisora 3 LIVE - priamy prenos v TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Chystáte sa v sobotu večer sledovať box? Tyson Fury a Derek Chisora sa stretnú už tretíkrát a my vám poradíme, kde nájdete priamy prenos.

DÁTUM a ČASPRIAMY PRENOSFORTUNA STÁVKY

Tyson Fury s opaskom WBC. Foto: Profimedia

Box: Tyson Fury vs. Derek Chisora 3 - dátum, čas a miesto

Veľký boxerský galavečer s titulovým zápasom o opasok WBC svetového šampióna v ťažkej váhe medzi dvoma starými rivalmi Tysonom Furym a Derekom Chisorom sa koná v sobotu 3. decembra 2022 od 19:00 hod na modernom Tottenham Hotspur Stadium v Londýne. Kliknite sem, zaregistrujte sa tipujte svetový box vo Fortune celkom bez rizika!

Okrem spomínaného hlavného zápasu sú súčasťou turnaja aj ďalšie dva titulové duely a tiež výnimočný slovenský súboj dvoch rodákov z Kežmarku Karol Itauma vs. Vladimír Belujský. Nenechajte si to ujsť!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať box Fury vs. Chisora III NAŽIVO - priamy prenos na TV Dajto a livestream na VOYO

Skvelou správou pre všetkých slovenských fanúšikov elitného svetového boxu je, že návrat Tysona Furyho si môžeme pozrieť naživo v priamom prenose na dostupnom televíznom kanáli Dajto. Vysielanie sa začína v sobotu večer od 20:45 hod. Tí, ktorí majú predplatenú streamovaciu službu VOYO, si turnaj môžu pozrieť live aj tam.

Oficiálnymi vysielateľmi sú britská PPV služba BT Sport Box Office a americká ESPN+, no na Slovensku je to v podstate bezpredmetné. Nepotrepujete si kupovať žiadne drahé pay-per-view na jeden večer. Jednoducho si v sobotu večer zapnite televíziu na správnom kanáli.

Fury vs. Chisora, Never Say Never: Fortuna - kurzy stávky a tipy

Livestream na webe stávkových kancelárií z tohto poduajtia nebude. Avšak napr. vo Fortune nájdete širokú ponuku odvodených stávok na zápas Tyson Fury vs. Derek Chisora, takže okrem klasický kurzov na výsledok si môžete vsadiť napr. na počet kôl, spôsob ukončenia zápasu alebo počítanie jedného či druhého bojovníka.

Ak ešte vo Fortune nemáte účet sipka kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte! Teraz získajú všetci noví zákazníci navýšené vstupné bonusy: 50 € kredit, 50 € stávku bez rizika a 50 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury vs. Derek Chisora

Box: Fury vs. Chisora 3 - dátum, info, kurzy, fight card

Je to oficiálne! Tyson Fury sa napokon predsa len vracia❗ Už v decembri nastúpi v Londýne tretíkrát proti Derekovi Chisorovi.

Stavte si a sledujte Oktagon 37 naživo na Tipsporte!

Oktagon 37: Kozma vs. Brito - informácie, fight card, kurzy

Na galavečere Oktagon 37 v Ostrave uvidíme dva titulové zápasy✌ Jedným z nich bude už šiesta obhajoba titulu Davida Kozmu vo welterovej...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...