Box: Karol Itauma vs. Vladimír Belujský - Slováci, info, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na turnaji s Tysonom Furym sa tento víkend v Londýne opäť predstaví aj kežmarský rodák Karol Itauma. No a proti nemu bude stáť ďalší slovenský boxer. Analýzu a kurzy k tomuto zaujímavému zápas nájdete v článku.

INFORMÁCIEKURZYPRIAMY PRENOS

Karol Itauma Foto: Profimedia

Výsledok: Itauma splnil úlohu favorita

Karol Itauma v súboji s rodákom Vladimírom Belujským v Londýne nezaváhal. Zápas vyhral technickým knokautom po 78 sekundách posledného ôsmeho kola. Jeden z najväčších talentov súčasného svetového boxu, ktorý pochádza z Kežmarku, tak zostáva stále neporazený.

Kompletné výsledky tohto boxerského galavečera si pozrite TU sipka

Box: Karol Itauma vs. Vladimír Belujský (rodáci z Kežmarku) - informácie, dátum, čas, miesto

Tak ako v apríli na Wembley, keď sa Tyson Fury pôvodne lúčil s kariérou, aj tentokrát sa popri veľkom zápase neporazeného šampióna v ťažkej váhe postaví do ringu aj talentovaný rodák z Kežmarku s britským pasom Karol Itauma. Tentokrát však bude čeliť inému rodákovi, ktorý taktiež žije na Ostrovoch, Vladimírovi Belujskému. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Zápas sa uskutoční vrámci galavečera Fury vs. Chisora 3 na londýnskom Tottenham Hotsup Stadium v sobotu 3. decembra 2022 so začiatkom od 19:00 hod. Itauma s Belujským by mali začať niekedy po 21:00 hod.

Analýza, stávky, kurzy a tip na zápas Karol Itauma vs. Vladimir Belujsky (boxing)

Karol Itauma patrí medzi najvýraznejšie britské boxerské talenty v súčasnosti. Až na to, že sa narodil na Slovensku v Kežmarku. Ešte len 22-ročný fighter je v profesionálnom ringu stále neporazený s bilanciou 8–0. Pochváliť sa môže aj zlatou medailou s OH mládeže v roku 2018.

Boxer poloťažkej váhy s výškou 185 cm a postojom "južnej tlapy" si postupne razí cestu medzi najlepších na svete vo svojej kategórii. Na profi úrovni súťaží od roku 2020 a pri svojich ôsmich víťazstvách má na konte až 6 knokautov.

KAROL ITAUMA POROVNANIE VLADIMIR BELUJSKY
- tituly -
22 rokov vek 27 rokov
8–0–0 bilancia 12–5–1
6 knokauty 8
185 cm výška 183 cm
southpaw postoj orthodox

Osud to však zariadil tak, že sa 3. decembra v Londýne proti sebe postavia nielen dvaja rodáci zo Slovenska, ale dokonca dvaja rodáci z Kežmarku. Odtiaľ totiž pochádza aj Vladimír Belujský, ktorý bude víkendovým súpero Itaumu.

Tento 27-ročný "ortodoxný" boxer s bilanciou 12 výhier – 5 prehier – 1 remíza v súčasnosti žijúci v írskom meste Mitchelstown čaká na víťazstvo od októbra 2021, kedy v Berlíne porazil Davita Makaradzeho. Potom prišli dve prehry v rade s Jackom Cullenom a Shakeelom Phinnom. Na napravanie štatistík si však teraz nevybral najľahšieho súpera.

Karol Itauma vs. Vladimír Belujský sipka Pozrite si kurzovú ponuku Fortuny

Stavte si na výsledok zápasu Karol Itauma vs. Vladimír Belujský vo Fortune!

Absolútným favoritom zápasu je Itauma. Vo Fortune je kurz naňho dokonca 1,01. Kým na Belujského až 16,24. Nebudeme teda ani premýšľať o tejto stávke. Jedine, že by ste neochvejne verili na zázrak.

Odporúčame však tipovať, že Itauma vyhral knokautom. Kurz na tento scenár je už zaujímavejší: 1,40. Samozrejme, vybrať si môžete aj z ďalších špeciálnych stávok, ktoré nájdete v kurzovej ponuke Fortuny.

Náš TIP: Karol Itauma vyhrá KO/TKO (kurz 1,40sipka Stavte si vo Fortune!

Tipujeme víťazstvo Karola Itaumu na knokaut!

Ako a kde sledovať NAŽIVO box Itauma - Belujsky (Fury vs. Chisora 3) - livestream, priamy prenos na TV DajTo a VOYO

Dobrou správou je, že tento veľkolepý boxerský turnaj na Tottenhame si budete môcť pozrieť v priamom prenose aj v slovenskej TV Dajto a tiež prostredníctvom streamovacej služby VOYO, ak ju máte zaplatenú. Vysielanie odštartuje v sobotu (3.12.) od 20:45 hod.

Aj keď livestream v stávkových kanceláriách nebude, už na základe vyššie spomenutých kurzov vám, ak ešte nie ste, odporúčame zaregistrovať sa vo Fortune. Teraz dostanete ako nový zákazník trojitý vstupný bonus: kredit 50 € + stávka bez rizika 50 €‎ + 50 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Stavte si a sledujte Oktagon 37 naživo na Tipsporte!

Oktagon 37: Kozma vs. Brito - informácie, fight card, kurzy

Na galavečere Oktagon 37 v Ostrave uvidíme dva titulové zápasy✌ Jedným z nich bude už šiesta obhajoba titulu Davida Kozmu vo welterovej...

Stephen Thompson (UFC)

UFC on ESPN: Thompson vs. Holland - zápasy, kurzy, prenos

Najlepšia svetová MMA organizácia mieri na Floridu ☀️ V Orlande sa tento víkend koná turnaj UFC on ESPN 42 s veľmi zaujímavým hlavným...

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností✨ Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne❗